Sveikos, nusipirkau pries menesiuka cia SM forume kvepalus Hermes d'Jour. Buvau susitikusi su pardaveja, ji teige, kad tai testeris, pirktas duty free, ant buteliuko yra kazkoks kodukas, pagal kuri neva galiu atsekti, jog tai originalas, mokejau 185 Lt. Taciau netycia Kristianoj pries pora dienu palyginau kvapa - siek tiek skiriasi Taip pat kelia nerima tai, jog salia purkstuko apipleisejo. Pardaveja perkant teige, kad taip jau nutiko del to apipleisejimo. Ikeliu foto Jusu teismui - ar gali tokia save gerbianti kompanija kaip HERMES naudoti tokias nekokybiskas medziagas savo buteliukams?
Manau, kad Hermes originalūs, nes radau tokį atsiliepimą:
"I am on my 4th bottle, as I decant to atomizers; mine, and even the department stores bottles ALL___have the white paint from the top of the bottle peeling off."
"I am on my 4th bottle, as I decant to atomizers; mine, and even the department stores bottles ALL___have the white paint from the top of the bottle peeling off."
Na, aš dėl originalumo nieko negaliu pasakyt, bet man iš karto sukiltų įtarimas, kai sakytų, kad testeris pirktas duty free. Juk jose neprekiauja testeriais. Nors paskutinį kartą skridau prieš penkis metus Gal kas pasikeitė.
QUOTE(Rutule @ 2013 11 13, 19:38)
Na, aš dėl originalumo nieko negaliu pasakyt, bet man iš karto sukiltų įtarimas, kai sakytų, kad testeris pirktas duty free. Juk jose neprekiauja testeriais. Nors paskutinį kartą skridau prieš penkis metus Gal kas pasikeitė.
neprekiauja tikrai
Mergaites ,kas turi La Petite Robe Noir kvepaliukus ,,,,,koks ten ant dezutes turi buti unikalus kodukas ,kurioj vietoj ? ten kur strihkodas ...? Gal kas dezutes ir kvepaliuku nuotrauka parodis ?
Dekoju
Dekoju
QUOTE(katalike @ 2013 11 13, 20:10)
Manau, kad Hermes originalūs, nes radau tokį atsiliepimą:
QUOTE(Rutule @ 2013 11 13, 20:38)
Aciu uz nuomones, kiek teko girdeti, duty free tikrai neprekiauja testeriais. O de originalumo kyla itarimas, nes kvapas skiriasi - labai nedaug. Is atminties neatskyriau, taciau lyginant kvapus parduotuvej, jautesi skirtumas Bandysiu nusiusti nuotraukas patiems Hermes (jei pavyks, aisku), jie tikrai turetu zinot atsakyma
QUOTE(rutulia @ 2013 11 14, 07:24)
Aciu uz nuomones, kiek teko girdeti, duty free tikrai neprekiauja testeriais. O de originalumo kyla itarimas, nes kvapas skiriasi - labai nedaug. Is atminties neatskyriau, taciau lyginant kvapus parduotuvej, jautesi skirtumas Bandysiu nusiusti nuotraukas patiems Hermes (jei pavyks, aisku), jie tikrai turetu zinot atsakyma
Buna ir gan daznai, kad testeriu kvapas parduotuvese skitiasi nuo uzpakuotu kvepalu kvapo. Juk tai priklauso nuo laikimo salygu. Gal nueikit i kita parduotuve arba galu gale nusipirkit maza atomika su siais kvepalais is kokios patikimos pardavejos.
merginos, kaip manote, ar siuos verta pirkti? ziuriu komentaruose dvejjama, kad tai originalus noriu dovanai pirkti ir zinau, kad sitas kvapas butent vienas megstamiausiu, bet kaina palyginus zema
ck euphoria
ck euphoria
QUOTE(?angeliux? @ 2013 11 14, 14:38)
merginos, kaip manote, ar siuos verta pirkti? ziuriu komentaruose dvejjama, kad tai originalus noriu dovanai pirkti ir zinau, kad sitas kvapas butent vienas megstamiausiu, bet kaina palyginus zema
ck euphoria
ck euphoria
Originalius ten parduoda. Ir labai gera kaina Neverta tikėti visokiais paistalais Žmonės turbūt nelabai įsivaizduoja, kokius antkainius užsideda parduotuvės. Todėl paskui visur vaidenasi padielkės. Jei nori, tegu permoka
QUOTE(katalike @ 2013 11 14, 15:59)
Originalius ten parduoda. Ir labai gerai kaina Neverta tikėti visokiais paistalais Žmonės turbūt nelabai įsivaizduoja, kokius antkainius užsideda parduotuvės. Todėl paskui visur vaidenasi padielkės. Jei nori, tegu permoka
nu va... suabejojau ir as del zemos kainos pirksiu mamytei, ot bus apsipatenkinus aciu tau
Ka manote apie siuos?
QUOTE(Galilea @ 2013 11 14, 17:42)
Ka manote apie siuos?
NEoriginalus