Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

Danela, man atrodo grazus buteliukas. o tu priedu gal nera nes testeris, bent jau ant manojo testerio nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2013 11 03, 13:32)
Sveikos,

vel reikia konsultacijos. Isimylejau Gaultier ir noriu Classique Jean Paul Gaultier nusipirkti, bet abejoju del originalumo (nera skambaliuko (prie kai kuriu buna) kabancio ir tokios metalines karuneles ar kaip ten pavadinti...). Kolkas tik tokia foto yra

My Webpage

Mano testeris toks pats.
Atsakyti
Panos sveikos. Turbūt nėra tarp jūsų Demeter eksperčių, tie kvepalai nelabai tokie "ant kiekvieno kampo", bet visgi gal kuo padėsite. Pirkausi limituotą leidimą per Lietuvos internetinę parduotuvę. Jie man specialiai užsakinėjo. Atėjo be dėžutės (šito nežinau ir internete rodo juos be dėžutės, tai gal tai nėra neoriginalumo ženklas), bet jų purkštukas kreivas, pakrypęs toks, nežinau kaip paaiškinti. Kvapas pagal visus aprašymus atitinka, tokio ir tikėjausi, nes tik keli ingredientai, lengva atsirinkti, bet laiko silpnokai g.gif Suprantu, kad ir čia ne rodiklis, juk kūno chemija kiekvieno kita, bet tas kreivas, stringantis purkštukas g.gif Kaip manote?
Aš pati kažkada turėjau parduotuvėje pirktus originalius kvepalus su brokuotu purkštuku, kuris yra nukritęs, bet tų kvepalų kaina juokinga, nepilni 40 lt, o Demeter manyčiau visgi kitas lygis. Ir dar kitus kvepalus turiu iš pigu.lt irgi nėra brangūs, bet norėjau išbandyti, tai jų kamštukas nesilaiko, nors ir gavau supakuotus. Net nežinau ką ir galvoti. Nesinori nieko kaltinti, bet kažkaip g.gif Gal aš čia masiškai kažkokius fake'us gaunu unsure.gif
Atsakyti
Jie ir būna be dėžučių. Nemanau, kad juos padirbinėja. Tiesiog buteliukas su defektu.
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 11 03, 17:19)
bet tų kvepalų kaina juokinga, nepilni 40 lt, o Demeter manyčiau visgi kitas lygis.

o koks tas Demeter lygis? smile.gif jie gi pigučiai smile.gif manau, viskas ok su jūsų butelaičiu, tiesiog ne gražuolis pasitaikė smile.gif 4u.gif
Atsakyti
p.s. beje, kiek bandžiau (iš Demeter gal kokius 10 kvapų), visi laikė gan silpnokai.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 03, 18:59)
o koks tas Demeter lygis?  smile.gif jie gi pigučiai smile.gif manau, viskas ok su jūsų butelaičiu, tiesiog ne gražuolis pasitaikė smile.gif 4u.gif

Gal nebrangūs, bet nelygintini su 100 ml tų, kuriuos pirkau už 36 lt Lietuvos parduotuvėje. Jie užsienyje iš viso iki 10 dolerių, o Demeter didesnio kiekio 39,50 dolerio (mano turėtas kvapas, ką tik oficialiame puslapyje patikrinau). Skirtumas vistiek yra, tai ir buteliuko kokybėje jo ieškojau g.gif
O man kaip kurie kvapai. Iš turėtų 2 kvapai labai smarkūs buvo, net dusino iš pradžių, galvojau nesusidraugausiu.
Atsakyti
kaip Minerva rašo, bet kokie kvepalai vos 6 eurus kaštuoja, tai Demeter'iuose kažko ypatinga nereiktų ieškoti. aš, kaip ir katalike, nė už ką netikiu, kad juos padirbinėtų. tiesiog neapsimoka.
Atsakyti

Aciu uz konsultacijas 4u.gif , gal reikes ciupti

QUOTE(begge @ 2013 11 03, 14:35)
As nematau nuotr. verysad.gif  g.gif

Hmmm, net nezinau kodel nuoroda Jums nesuveike g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyti ar čia originalas ar ne?
Sako, kad čia testeris ir koduko nėra,o aš be to koduko ir negaliu jau pasakyti iš matymo ar tikri kvepaliukai doh.gif

http://www.manodrabu...y-million-80-ml
Atsakyti
Sveiki, sakykit ar cia originalus?
http://www.manodrabu...mp;no_referer=1
Atsakyti
QUOTE(Glamour22 @ 2013 11 04, 15:11)
Sveiki, sakykit ar cia originalus?
http://www.manodrabu...mp;no_referer=1

is priekio atrodytu kaip ir normalus bet dugnas man nepatinka, nu bet cia gal del fotografavimo apsvietimo taip doh.gif palyginimui
user posted image
user posted image
maniskiai cia chance edp bet as turiu ir tendre ir fraiche visu ju vienodi, tvarkingi raides ispaustos aiskios lygios, beje nei vienu is mano chance neislindes tas puskimo mechanizmas siaudelio virsuje
konkreciai del siu nesiimu sprest bet as gal nepirkciau..palaukit daugiau nuomoniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 04 lapkričio 2013 - 16:50