Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(katalike @ 2013 10 28, 12:05)
Neatrodo man jie kaip vanduo. Su lengvu violetiniu atspalviu. Bet jei kvepia spiritu, tai negerai.

Gal jie atskiesti kazkaip? bet kokiu budu, kaip - neisivaizduoju... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 28, 11:30)
Panaši spalva kaip jūsų kvepalų:
http://www.ebay.com/...=item27d9ae03fe

drinks_cheers.gif pas mane Alien irgi tokios pat spalvos - skaidrus su ciut-ciut violetiniu atspalviu, bet tikrai ne violetinis. Man asmeniskai visai originalus, Jurgut, jusu kvepalai. Jokio itarimo.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 10 28, 15:56)
drinks_cheers.gif  pas mane Alien irgi tokios pat spalvos - skaidrus su ciut-ciut violetiniu atspalviu, bet tikrai ne violetinis. Man asmeniskai visai originalus, Jurgut, jusu kvepalai. Jokio itarimo.

Ar panasus i sioje nuorodoje esancius miniukus?
http://emotions-parf...gler/index.html

Maniskiai:
http://public.fotki....0359.html#media
mano akiai jie visiskai skaidrus, kolegems darbe parodziau, klausiau kokia spalva mato, visos kaip susitare atsake, jog vanduo. tada paprasiau pauostyti... reakcija: fuuu. klausiu ka uzuodzia sako kad pirmiausia spirita...

turejau siuos kvepalus anksciau... zinau kad uztenka vos lasiuko ir viskas aplink kvepia, is rubu kvapas net neissiskalbia. juk kalbam apie mugler...
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 10 28, 09:14)
Ne pirkau ne refil'a.   verysad.gif papurskiu ir jauciasi stiprus spirito, alkoholio kvapas...

as kai nusipirkau vasara dior pure poison elixir irgi panasiai itarinejau, man visoki spirito kvapai jautesi, uzsipurskiau gal 10kartu ir visai nejauciau kvapo nors ten eau de parfum intense (o pas mane ten atsukamas buteliukas tai galvojau irgi gal atskiede) paskui apsiraminau, susipyliau i atomika nes tas purskiklis prisukamas labai nekoks ir db patenkinta kvepinuos uztenka dvieju psyku rubai kvepia dvi dienas ir tikrai zinau kad originalus biggrin.gif galu gale jei turite galimybe tai nueikite i parduotuve palyginimui, manau Jums nuo to bus ramiau..tik nepamirskite lygint edt su edt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 29 spalio 2013 - 11:27
QUOTE(mimi88 @ 2013 10 29, 11:24)
tik nepamirskite lygint edt su edt

Tai kad pas Jurgut EDP. Dabar gi jų dizainas vienodas, tik buteliuko atspalviai skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 29 spalio 2013 - 11:27
QUOTE(katalike @ 2013 10 29, 10:26)
Tai kad pas Jurgut EDP. Dabar gi jų dizainas vienodas, tik buteliuko atspalviai skiriasi.

persiprasau, ne teip nuziurejau, tada edp su edp ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 10 28, 09:32)
kur pirkot? stai pigu.lt politika tokiu atveju

Nusipirkę netinkamos kokybės kosmetikos, parfumerijos ar higienos prekę, Jūs turite teisę grąžinti tokią prekę mums per 7 (septynias) darbo dienas nuo pristatymo Jums dienos. Tokiu atveju netinkamos kokybės prekė nemokamai pakeičiama į kokybišką prekę arba Jums grąžinami sumokėti pinigai.

Kokybiškos kosmetikos, parfumerijos ir higienos prekės negali būti grąžinamos.

panasiai ir sau.lt

Politika kaip ir aiski,bet du kartus pirkus kvepalus per ispardavimus is PIGU.lt .,patikrius radau kad gavau originalius,taip kad jie gal zaidzia ten ar ka su tuom g.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 29, 11:41)
Politika kaip ir aiski,bet du kartus pirkus kvepalus per ispardavimus is PIGU.lt .,patikrius radau kad gavau originalius,taip kad jie gal zaidzia ten ar ka su tuom g.gif

del visa ko apsidraudzia, matyt, esme, kad grazina pinigus tik uz nekokybiskus, jei siaip kvapas nepatiko ar ispakavo pirkejas, bet persigalvojo, akivaizdu, kad negrazins - tai del to ir uzakcentuojama
Atsakyti
Iki savaites pabaigos neturiu galimybes nuvykti i kauna, bet jau tureciau gauti atomika. Palyginsiu.
Atsakyti
Na Jurgut ar gavot, ar palyginot?
Atsakyti
Sveikos,

vel reikia konsultacijos. Isimylejau Gaultier ir noriu Classique Jean Paul Gaultier nusipirkti, bet abejoju del originalumo (nera skambaliuko (prie kai kuriu buna) kabancio ir tokios metalines karuneles ar kaip ten pavadinti...). Kolkas tik tokia foto yra

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2013 11 03, 14:32)
Sveikos,

vel reikia konsultacijos. Isimylejau Gaultier ir noriu Classique Jean Paul Gaultier nusipirkti, bet abejoju del originalumo (nera skambaliuko (prie kai kuriu buna) kabancio ir tokios metalines karuneles ar kaip ten pavadinti...). Kolkas tik tokia foto yra

My Webpage

As nematau nuotr. verysad.gif g.gif
Atsakyti