Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(Zauber @ 2013 10 15, 09:45)
Sveikos, merginos, gal ir man padėsit.
Thierry Mugler Angel 50 ml EDP (pildomas buteliukas), pirkta sau.lt
Kas suneramino, kad ant buteliuko yra įbrėžimas. Kaip kad būtų nutrinta kas. Taip pat pakuotės viduje turėtų būti unikalus kodas, bet vietoje jo tik alia barkodo brūkšniukai.
Iš anksto ačiū už nuomones.

Pakuotė
user posted image

Barkodai
user posted image

Vidus, kur turėtų būti tas unikalus kodas
user posted image

Įbrėžimas
user posted image

Ir buteliukas iš priekio su šiaudeliu smile.gif
user posted image

Manau gali buti padirbti, nes skaiciau kad bruksninis kodas turi buti ant dugno visada, o ne ant sono. Tiesiog dar nueikit i officialia svetaine tu kvepalu ir palyginkit pakuotes, as taip dariau su GUCCI, ziuriu fragrancex svetainej gali buti padirbti... g.gif
Atsakyti
Angel visai nepanašūs į padirbtus. Ir parduotuvė patikima.
Papildyta:
QUOTE(Zauber @ 2013 10 15, 09:45)
Kas suneramino, kad ant buteliuko yra įbrėžimas. Kaip kad būtų nutrinta kas.

Gali būti nutrintas kodas. Bet tai nerodo neoriginalumo.
Papildyta:
QUOTE(forestberry @ 2013 10 18, 13:04)
Manau gali buti padirbti, nes skaiciau kad bruksninis kodas turi buti ant dugno visada, o ne ant sono. Tiesiog dar nueikit i officialia svetaine tu kvepalu ir palyginkit pakuotes, as taip dariau su GUCCI, ziuriu fragrancex svetainej gali buti padirbti...  g.gif

Neklaidinkit žmonių, nėra tokios taisyklės, kur turi būti kodas. Priklauso nuo kvepalų. Fragrancex.com - originalūs kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 18, 12:08)
Angel visai nepanašūs į padirbtus. Ir parduotuvė patikima.
Papildyta:

Gali būti nutrintas kodas. Bet tai nerodo neoriginalumo.

Merginos, ačiū už komentarus. Kadangi jau pirmą dieną kvėpinausi, tai su sau.lt nebesiaiškinsiu, nes grąžint nebegaliu. Ką radau internete-amazon buvo diskusija dėl Thierry Mugler kvepalų (vyriškų), jog daug kas gavo su išpjautu serijos nr. ant pakuotės dugno ir su nutrintu serijos nr. nuo pačių kvepalų buteliuko, taip pat išpjautu unikaliu nr. iš pakuotės vidaus. Išsinagrinėjau, jog pas mane būtent taip ir yra. Kvepalai man pačiai irgi neatrodo padirbti, plius viduje sudėti informaciniai vokeliai, maišelis flakonui. Na bet šitas nutrynimas nepatinka biggrin.gif

Katalike, gal pakomentuotumėt, kokiu tikslu Jūsų nuomone yra trinami tie kodukai? Ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zauber @ 2013 10 18, 13:25)
Katalike, gal pakomentuotumėt, kokiu tikslu Jūsų nuomone yra trinami tie kodukai? Ačiū wink.gif

Viena forumietė kažkada rašė, aš tiksliai nepamenu, berods, kažkuo susiję su kvepalų transportavimu iš USA.
Papildyta:
Visgi radau tą žinutę, tai ten apie barkodus:
"Kartais buna dezutes "dekoduotos", t.y. neveikiantys barkodai, tai daroma tam, kad nebebutu galima prekiauti tais kvepalais nustatytoje rinkoje, pvz., JAV."

Na, o dėl tų kitų kodų, tai neaišku g.gif Bet ir pati turiu kvepalus su nugremžtu kodu. Originalūs 100%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 spalio 2013 - 12:53
QUOTE(ausrele @ 2013 10 09, 20:40)
Labas, pasakykit prašom, ar originalūs chanel chance edt:

user posted image

Štai CHANEL.COM svetaines nuotrauka, kaip atrodo jų eau de toilette http://www.chanel.co...88255/sku/88256

Deja jūsų yra netikri. Pirma visuomet prieš perkant pasigooglinkit.
Atsakyti
Labas rytas :-) susidūriau su tokiu klausimu. Kvepalai tiksliau Dior J'adore, pagal kodą pagaminti 2004 ir galiojimas baigėsi 2007 berods. Bet šie kvepaliukai nebuvo atidaryti iki dabar kaip manot kas ten su kvapu dedas? Gal kai nebuvo atidaryti viskas gerai? Ar visgi rizikinga tokius jau pirkti? Gal kuri patirties turite? :-) ačiū.
Atsakyti
Sveikos ,
norėčiau nuomonės ar originalūs? Turėjau šiuos kvepalus prieš kurį laiką, bet šių man bueliukas toks kreivas atrodo, nors gal čia fotoaparato kaltė, mažžu , kas turite ir galite palyginti 4u.gif
Būčiau be galo dėkinga 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kastya @ 2013 10 20, 09:10)
Labas  rytas :-)  susidūriau su tokiu klausimu.  Kvepalai tiksliau Dior J'adore, pagal kodą  pagaminti 2004 ir galiojimas baigėsi 2007 berods. Bet šie kvepaliukai nebuvo atidaryti iki dabar kaip manot kas ten su kvapu dedas? Gal kai nebuvo atidaryti viskas gerai? Ar visgi rizikinga tokius jau pirkti?  Gal kuri patirties turite? :-)  ačiū.

tinkamai laikomi kvepalai nesugenda daug metu..pvz as turiu dior mdc 2006 metu ir viskas su jais ok..bet kaip su Jusikiais sunku pasakyt - jei tinkamai laikyti manau turetu but viskas ok bet nepauostes nesuzinosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastya @ 2013 10 20, 11:10)
Labas  rytas :-)  susidūriau su tokiu klausimu.  Kvepalai tiksliau Dior J'adore, pagal kodą  pagaminti 2004 ir galiojimas baigėsi 2007 berods. Bet šie kvepaliukai nebuvo atidaryti iki dabar kaip manot kas ten su kvapu dedas? Gal kai nebuvo atidaryti viskas gerai? Ar visgi rizikinga tokius jau pirkti?  Gal kuri patirties turite? :-)  ačiū.

Jeigu ant dėžutės yra simbolis, reiškiantis, kad galioja nuo atidarymo pvz. 36 mėn., pirkčiau ir nesukčiau galvos. Anksčiau ir šiam forume, ir kitur šaltiniuose buvo teigiama, kad neatidarius (negavę sąlyčio su oru) kvepalai gali stovėti ilgai ilgai...

Paskui atsirado toji kodukų mada, kuri vienus paveikė, kitų ne. Pirkdavau iš tikrai patikimų parduotuvių ne LT ir ten jau pardavimo metu būdavo kodų su senesne pagaminimo data nei 3 metai. Ir pvz. man tai padarė pačią didžiausią įtaką formuojant požiūrį šiuo klausimu - jei jiems galima prekiauti, reiškia tikrai tie 3 galiojimo metai yra išmislas su tam tikrais tikslais...

Kad kvepalų sugedimas labiau priklauso ne nuo pagaminimo termino, o nuo jų laikymo sąlygų, yra faktas daugelio patirtim paremtas. Iš užsieniečių kai perki, jie rašo/sako, kokiomis sąlygom laikė, o ne kodukus bruka... Bet ar tų kvepalų nelaikė pvz. dideliam karšty - kas gali žinoti... Nors ir su šviežiu kodu palaikius pvz. mėnesį mašinoj ir ant saulės vasarą, gali taip kvapas pasikeisti, kad nebepažinsit biggrin.gif. Taigi patarti čia sunku ką - nepradarius nesužinosi, nes niekas nežino, ką tie kvepalai dešimt metų veikė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 20 spalio 2013 - 13:38
QUOTE(rosea @ 2013 10 20, 13:52)
Sveikos ,
norėčiau nuomonės ar originalūs? Turėjau šiuos kvepalus prieš kurį laiką, bet šių man bueliukas toks kreivas atrodo, nors gal čia fotoaparato kaltė, mažžu , kas turite ir galite palyginti 4u.gif
Būčiau be galo dėkinga 4u.gif

Man tai jis neatrodo kreivas. Normalus buteliukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rusma @ 2013 10 20, 14:37)
Jeigu ant dėžutės yra simbolis, reiškiantis, kad galioja nuo atidarymo pvz. 36 mėn., pirkčiau ir nesukčiau galvos.

Ant mano turimų Dior kvepalų dėžučių nėra tokio ženklo. Vadinasi, galioja dar ilgiau biggrin.gif O jei rimtai, tai Midnight Poison pirkti ir atidaryti 2007 m. vis dar gerai kvepia ir sulaukia komplimentų.

Patikrinau Guerlain Samsara. Pagaminti 2005 m., atidaryti irgi seniai. Kvapas nepakitęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 20 spalio 2013 - 14:37
QUOTE(katalike @ 2013 10 20, 15:13)
Man tai jis neatrodo kreivas. Normalus buteliukas smile.gif
Papildyta:

Tai, jei jums reikėtų, jamtumėt remdamasi tokiomis foto? blush2.gif Dar tas lipdukas "Riviera baltic" mane suglumino kiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 10 20, 15:20)
Tai, jei jums reikėtų, jamtumėt remdamasi tokiomis foto? blush2.gif Dar tas lipdukas "Riviera baltic" mane suglumino kiek blush2.gif

Taip, manau, kad imčiau. Čia iš manodrabuziai.lt? Pati kažkada buvau juos pasižymėjusi, bet nusprendžiau, kad nereik man jų. Apie įmonę yra info internete.
Atsakyti