Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(mimi88 @ 2013 10 01, 20:45)
aciu, pagal jusiskius man atrodo kad viskas tvarkoje 4u.gif

Manau, kad viskas tvarkoj. smile.gif Gal paprasykit, kad sonu nufotografuotu, koks siaudelis idomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 01 spalio 2013 - 19:52
QUOTE(begge @ 2013 10 01, 18:50)
Manau, kad viskas tvarkoj. smile.gif Gal paprasykit, kad sonu nufotografuotu, koks siaudelis idomu?

kad man atrodo nereikes, nes jau kitai parduos, kuri nieko neklausineja (taip parase) biggrin.gif nepirmas man kartas jau taip, per daug klausineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 10 01, 20:54)
kad man atrodo nereikes, nes jau kitai parduos, kuri nieko neklausineja (taip parase) biggrin.gif nepirmas man kartas jau taip, per daug klausineju lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mergaites gal Jus galesit pagelbeti ar originalas?
user posted image
Atsakyti
Atrodo originalūs.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 07, 11:39)
Atrodo originalūs.

drinks_cheers.gif manau viskas originalu

Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 07, 11:39)
Atrodo originalūs.

QUOTE(Zuzzė @ 2013 10 07, 12:05)
drinks_cheers.gif  manau viskas originalu

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Norėjau paklausti, ar teko jums matyti kvepalus įpakuotus celofane, plius kartoninėje įmautėje su reklaminiu veidu? Keista kad visų rūšių būtent tokiu įpakavimu, aišku tik skirtingomis aplikacijomis g.gif Įtariu , analogai? Bet pardavėja sako, kad skirti utilizavimui ir vežti iš UK. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilara @ 2013 10 08, 12:45)
Sveikutes. Norėjau paklausti, ar teko jums matyti kvepalus įpakuotus celofane, plius kartoninėje įmautėje su reklaminiu veidu? Keista kad visų rūšių būtent tokiu įpakavimu, aišku tik skirtingomis aplikacijomis g.gif  Įtariu , analogai? Bet pardavėja sako, kad skirti utilizavimui ir vežti iš UK.  g.gif

Oho, koks išradingumas biggrin.gif Šito dar negirdėjau. Vežė utilizuoti ir pakeliui netyčia pardavė visa furą lietuvaičiams biggrin.gif

Buvo diskusija dėl įmaučių, bet kiek atsimenu, nebuvo vieningos nuomonės prieita. Bet vyravo nuomonė, kad labiau neoriginalūs.
Atsakyti
Labas, pasakykit prašom, ar originalūs chanel chance edt:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele: 09 spalio 2013 - 19:40
Fake
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2013 10 09, 20:40)
Labas, pasakykit prašom, ar originalūs chanel chance edt:

kad gal- ne verysad.gif
Atsakyti