Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(jurgina@ @ 2013 09 29, 12:23)
kokybe nuotraukos prastoka. kaip manot ar orginalus? 4u.gif

Manau, kad -taip smile.gif
Papildyta:
Pasakykit prasau ar turi buti kodai, jei ne testeris?? Nei ant buteliuko, nei ant dezutes ju nera verysad.gif Kvepalai- Aura by Swarovski edt 75ml. Prasau, padekit!!! Is anksto aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 29 rugsėjo 2013 - 11:27
QUOTE(Rutule @ 2013 09 23, 13:19)
Dugnas, iš priekio žiūrint maniškių kreivas, o katalikės lygus.

siaip apie dugno kreivumus, tai ne vienus turejau kuriu dugnai oi oi oi, bet tikrai buvo orginalai, kartais pasitaiko broko visame kame, ziuret i visuma manau geriausia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 29 rugsėjo 2013 - 20:09
QUOTE(begge @ 2013 09 29, 10:30)
Manau, kad -taip smile.gif
Papildyta:
Pasakykit prasau ar turi buti kodai, jei ne testeris?? Nei ant buteliuko, nei ant dezutes ju nera verysad.gif Kvepalai- Aura by Swarovski edt 75ml. Prasau, padekit!!! Is anksto aciu  4u.gif  4u.gif

bijau pameluot, nes senokai as juos turejau bet man rodos ir nebuvau radus g.gif
dabar sunku pasakyt kai nebeturiu ju, o tik dugno nuotrauka kompe likus..
Atsakyti
Siek tiek nuraminot mimi88-aciu 4u.gif O kaip jums siaudelis ir pazymejau rutuliuka, israizytas, tikriausiai taip turi buti. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 09 30, 11:38)
Siek tiek nuraminot mimi88-aciu 4u.gif  O kaip jums siaudelis ir pazymejau rutuliuka, israizytas, tikriausiai taip turi buti. g.gif

rutuliuko pas mane nebuvo, del siaudelio sunku pasakyt nes mano jis buvo pusiau pasislepes, bet Jusiskis man atrodo normalus pakankamai g.gif o cia pas jus edp ar edt? ant purkstuko yra tokie rezeliai? tokios linijos kaip kokie spinduliai nupiesti?
imesiu fotkes kokias radau kompe pas save
user posted image
user posted image
user posted image
kaip minejau kodo as ant savuju ir nebuvau radus bet pats kvapas toks, kad abejone negali kilt, labai stiprus sodrus buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 30 rugsėjo 2013 - 13:28
QUOTE(mimi88 @ 2013 09 30, 14:27)
rutuliuko pas mane nebuvo, del siaudelio sunku pasakyt nes mano jis buvo pusiau pasislepes, bet Jusiskis man atrodo normalus pakankamai g.gif o cia pas jus edp ar edt? ant purkstuko yra tokie rezeliai? tokios linijos kaip kokie spinduliai nupiesti?

kaip minejau kodo as ant savuju ir nebuvau radus bet pats kvapas toks, kad abejone negali kilt, labai stiprus sodrus buvo

Taip yra israizymai ant kamstelio, kaip spinduliai. Tik dugnas, kaip matot pas mane ne metalinis, nes tikriausiai, kad edt. Tai tada gerai, aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif flirt.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 09 30, 18:07)
Taip yra israizymai ant kamstelio, kaip spinduliai. Tik dugnas, kaip matot pas mane ne metalinis, nes tikriausiai, kad edt. Tai tada gerai, aciu labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  flirt.gif  aciuks.gif

Man atrodo, dugnas paprastas, nes čia refill'as.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 30, 18:23)
Man atrodo, dugnas paprastas, nes čia refill'as.

Gal ne g.gif Kai pirkau nebuvo parasyta, kad refill. Isguglinau, tai visur tokie edt buteliukai, o refill - toki uzmaciau user posted image Bet tikrai ne toki buteliuka gavau unsure.gif
Atsakyti
nu dabar jau man pagelbos reik blush2.gif neturejus euphorios tai gal kas gali pakomentuot, is anksto aciu 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
mano irgi senai tureti 30ml, pirkti pigu.lt. Cia Jusu - calvin klein euphoria blossom?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 01 spalio 2013 - 17:31
QUOTE(mimi88 @ 2013 10 01, 17:36)
nu dabar jau man pagelbos reik blush2.gif neturejus euphorios tai gal kas gali pakomentuot, is anksto aciu 4u.gif

Cia testeris? nes kamstelio nematau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 10 01, 16:30)
mano irgi senai tureti 30ml, pirkti pigu.lt. Cia Jusu - calvin klein euphoria blossom?

aciu, pagal jusiskius man atrodo kad viskas tvarkoje 4u.gif

QUOTE(Dovistoma @ 2013 10 01, 16:40)
Cia testeris? nes kamstelio nematau? 4u.gif

sake ne testeris, kazkur kastukas nusimetes, jei man reikes suras 4u.gif
Atsakyti