Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 09 13, 18:16)
Murka - manau gali buti kad anksciau jusu bandyti kvepalai buvo senesnio leidimo, ir siek tiek skyresi formule, tai pat gali buti kad pardaveja gal laike netinkamomis salygomis ir kvepalai pakito. Cia pas jus EDT versija, gal anksciau buvote bandziusi EDP?  ax.gif

kad kiek zinau EDP nera... g.gif pagal kodukus patikrinau tai manieji pagaminti 2012 sausi, drauges 2012 geguze... g.gif pardaveja dievgojais, kad kvepalai tikrai, dave net savo kontaktus, tai tikrai nevercia ja abejoti... bet kodel kvapas kitoks... doh.gif drauges kvepalu viena purkstelejimas man kelias dienas kvepejo, o situ pasipurskiau pries pora vlandeliu ir beveik nebejauciu... zinokit tikrai nepagaunu kampo.. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 09 13, 19:34)
kad kiek zinau EDP nera... g.gif  pagal kodukus patikrinau tai manieji pagaminti 2012 sausi, drauges 2012 geguze... g.gif  pardaveja dievgojais, kad kvepalai tikrai, dave net savo kontaktus, tai tikrai nevercia ja abejoti... bet kodel kvapas kitoks... doh.gif drauges kvepalu viena purkstelejimas man kelias dienas kvepejo, o situ pasipurskiau pries pora vlandeliu ir beveik nebejauciu... zinokit tikrai nepagaunu kampo.. biggrin.gif  doh.gif

O draugės taip pat Eau Sensuelle?
Atsakyti
o kaip reikia laikyti kvepalus, kad pakisti galetu ju kvapas....?
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2013 09 13, 18:38)
O draugės taip pat Eau Sensuelle?

taip tikrai sensuelle
Atsakyti
Geriausia palyginti su draugės kvepalais, nes lyginant iš atminties, gali kitaip atrodyti g.gif

Man pačiai yra taip buvę su Hypnotic Poison, kurių kvapą žinojau gerai, bet kai nusipirkau, vis tiek pradėjau įtarinėti, kad ne taip kvepia ir trumpai laikosi.

O tokie "taškai" yra ir ant mano turimų Pure Poison bei Midnight Poison kamštelių smile.gif Tai šiuo atveju manau, kad jis kaip tik yra originalumo įrodymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 13, 20:35)
Geriausia palyginti su draugės kvepalais, nes lyginant iš atminties, gali kitaip atrodyti g.gif

Man pačiai yra taip buvę su Hypnotic Poison, kurių kvapą žinojau gerai, bet kai nusipirkau, vis tiek pradėjau įtarinėti, kad ne taip kvepia ir trumpai laikosi.

O tokie "taškai" yra ir ant mano turimų Pure Poison bei Midnight Poison kamštelių smile.gif Tai šiuo atveju manau, kad jis kaip tik yra originalumo įrodymas biggrin.gif

na reikes palyginti siandiena.. bet eista ir del laikymosi, drauges kvepalus uzpurskus bliuskute kelias dienas kvepejo pro ja praeinant, o vat su sitais praejau pro pakabintus marskinukus ant kuriu vakar purkstelejau-ir nieko... biggrin.gif nesuprantu... verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Ar galetu kas nors pasakyti kaip atskirti chanel chance edp 100ml originalius kvepalus?
Uzcelofanuoti. Ar turi buti kodas? Kiek zenklu?

Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(justinakaraliunaite22 @ 2013 09 15, 19:42)
Labas vakaras,

Ar galetu kas nors pasakyti kaip atskirti chanel chance edp 100ml originalius kvepalus?

Is anksto dekoju

Konkrečiai apie šiuos aš nežinau, bet ant kitų dėžučių paprastai kodas įspaustas ant dugno yra.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma.
Bet gal kas zino koks tas kodukas? Is kiek zenklu , 4 ar 6?

QUOTE(syri @ 2013 09 15, 20:17)
Konkrečiai apie šiuos aš nežinau, bet ant kitų dėžučių paprastai kodas įspaustas ant dugno yra.

Atsakyti
QUOTE(justinakaraliunaite22 @ 2013 09 15, 19:42)
Labas vakaras,

Is anksto dekoju

QUOTE(justinakaraliunaite22 @ 2013 09 15, 22:26)
Aciu uz atsakyma.
Bet gal kas zino koks tas kodukas? Is kiek zenklu ,  4 ar 6?

Koduką galima padirbti. Spręsti tik iš dėžutės - labai rizikinga.
Atsakyti
QUOTE(justinakaraliunaite22 @ 2013 09 15, 22:26)
Aciu uz atsakyma.
Bet gal kas zino koks tas kodukas? Is kiek zenklu ,  4 ar 6?

4 4u.gif
Atsakyti
Tai cia yra neoriginalas, ar ne?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justinakaraliunaite22 @ 2013 09 15, 22:59)
Tai cia yra neoriginalas, ar ne?
user posted image

t.b. isspausti, o ne isspausdinti.
user posted image cia mano chanel chance edt
Atsakyti