Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

Laba diena, kokie komentarai apie šių originalumą arba ne?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atrodo visumoj tai normaliai, bet nesu čiupinėjusi, uosčiusi savo rankomis jų.
Kokia nuomonė? Ačiū.
Atsakyti
Kas pirkot prieš kažkiek laiko (berods vasaros pradžia buvo) Yohji Yohji Yamamoto dešimtukus iš manodrabuziai.lt, tai jie yra neoriginalūs.
Ačiū vienai narei, kuri sulygino kvapus - vanduo su užuomina į Yohji Yohji Yamamoto tik doh.gif
Atsakyti
Mergaites, reika jusu nuomones. Gavau kvepalus supakuotus graziai, prikibti nera ko, kodukai ant buteliuko ir dezutes sutampa, lipdukas tvarkingas. Lyginau su turimais edp 50ml. tai skiriasi tik ant buteliuko uzrasyto pavadinimo spalva..Edp juodos raides, ant sio baltos. Labiausiai krenta i akis siaudelis. Ar vis delto buna su jais isimciu, nes jei ne sitas iskrypelis, sakyciau, kad su kvepalais viskas ok. Busiu dekinga uz nuomones.

user posted image
Atsakyti
Nelabai mačius daug Cinema, nežinau, mano toks:

user posted image

Atsakyti
Turėjau EDT testerį, tai tikrai šiaudelis nebuvo tiesus kaip styga, bet ir ne toks išsilenkęs. Bet šiaip man jie atrodo originalūs.
Papildyta:
O spalva nesiskiria? EDT šviesesnės spalvos.
Papildyta:
http://img837.images...7/9748/zwvg.jpg
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 02, 20:18)
Turėjau EDT testerį, tai tikrai šiaudelis nebuvo tiesus kaip styga, bet ir ne toks išsilenkęs. Bet šiaip man jie atrodo originalūs.
Papildyta:
O spalva nesiskiria? EDT šviesesnės spalvos.
Papildyta:
http://img837.images...7/9748/zwvg.jpg

spalva normali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 09 02, 21:38)
spalva normali smile.gif

Bet ar skiriasi nuo EDP? Nes turėtų skirtis. EDP - sodresnės geltonos spalvos, EDT - šviesesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 rugsėjo 2013 - 20:57
Manųjų Cinema EDP šiaudas tiesutėlis
Atsakyti
Mano Cinema EDP 90ml - apačioj per 0,5cm nuo centro pasisukęs į šoną.
Atsakyti
Pas mane senuciukai ax.gif 35ml talpos, edp,bet auksinem raidem. Nelabai, jauciu , padejau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 03 rugsėjo 2013 - 13:36
QUOTE(tima1 @ 2013 08 18, 18:33)
Laba diena   4u.gif    papirkau tokius kvepalus, bet ne manau, kad jie originalūs   unsure.gif    .... Gal galėtumėt pagelbėti   ax.gif    iš anksto labai ačiū   4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Neoriginalūs. Palyginau su saviškio: ant stiklo priekio yra tik AQVA PUOR HOMME .
Ant galio lipduko raidės pas jus baltos, pas mano - atitinkamos buteliuko spalvai. Ant purkštuko iš priekio turi būti BVLGARI. Pats purkštukas nesusilieja su sidabrinės spalvos buteliuko dalimi, na, toks įdubęs labai. Ir neatitikimas ant galinio lipduko - pas jus 5 eilutės, pas maniškio - 4, tai tada ir kitoj vietoj liepsnelė.
Tebelaukiu nuomoinės dėl MOSCHINO , nuotraukos keli psl. prieš tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 03 rugsėjo 2013 - 15:08