Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(mimi88 @ 2013 07 31, 20:23)
unsure.gif imetu dar priekio foto..na kiti prapakuoti pardavejos kvepalai tikrai originalus tai pagalvojau kad ir sie turetu but originalus..
]

Na gal jei tokia maža dežutė, gal galimas toks užklijavimas... smile.gif (maniau ten didelė talpa)
Tuolab sakot kad visi kvepaliukai kiti originalus....
Na šitoj vietoj daugiau neturiu ka ir pasakyt ax.gif

Atsakyti
Sveikos ar Kvapusala.lt prekiauja originaliais kvepalais? gal kuri susidurusi, planuoju pirkt...
Atsakyti
Labas.
QUOTE(Guotė @ 2013 08 01, 09:52)
Sveikos ar Kvapusala.lt prekiauja originaliais kvepalais? gal kuri susidurusi, planuoju pirkt...

Taip, originalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 01 rugpjūčio 2013 - 17:33
Sveiki, reikia pagalbos 4u.gif Įtariu, kad pilnas buteliukas yra neoriginalūs. Ką manot jūs?kodukai yra.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2013 08 02, 15:23)
Sveiki, reikia pagalbos  4u.gif  Įtariu, kad pilnas buteliukas yra neoriginalūs. Ką manot jūs?kodukai yra.

Mano manymu, abu originalūs smile.gif
Papildyta:
Tik dabar pastebėjau, kad purkštukai skiriasi g.gif Mano toks kaip pirmojo buteliuko. Bet ant manųjų ir "Chanel" ant dugno du kartus užrašyta. Sunku kažką pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 rugpjūčio 2013 - 14:41
QUOTE(Daisy33 @ 2013 08 02, 15:23)
Sveiki, reikia pagalbos  4u.gif  Įtariu, kad pilnas buteliukas yra neoriginalūs. Ką manot jūs?kodukai yra.

Kairieji tikrai originalus, bet vat su pilnu buteliuku įdomiai g.gif , purkštukas kitoks,
šiaudelio mechanizmas išsikišęs negražiai, graviravimas dugno kitoks,
o buteliukas sakyčiau idealus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 02 rugpjūčio 2013 - 14:55
QUOTE(Daisy33 @ 2013 08 02, 13:23)

na man irgi kliuna purkstukas ir siaudelis tiek kakliuku..bet tai o kaip pats kvapas? skiriasi?beje pirkot kaip testeri ar ne?
nes md esu macius analogu testerius blink.gif ir buvo coco mademoiselle bet gaila nebera pas ta nare foto ju nes atrode tikrai normaliai mademoiselle buteliukas tik kad pati pardaveja buvo parasius kad analogas testeris, yra tik chance analogo tesateris bet cia jau akivaizdesnis fake nei kad buvo coco cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 02 rugpjūčio 2013 - 19:11
O man šiaudelis nekliūna. Maniškių toks pats smile.gif Bet tokį purkštuką tai pirmąsyk matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 rugpjūčio 2013 - 21:57
QUOTE(katalike @ 2013 08 02, 15:38)
Tik dabar pastebėjau, kad purkštukai skiriasi g.gif Mano toks kaip pirmojo buteliuko. Bet ant manųjų ir "Chanel" ant dugno du kartus užrašyta. Sunku kažką pasakyti.

Antro purkštuko apvadėlis buvo nuimtas ir vėl uždėtas matomai, bet atvirkščiai.

QUOTE(Zuzzė @ 2013 08 02, 15:53)
Kairieji tikrai originalus, bet vat su pilnu buteliuku įdomiai  g.gif , purkštukas kitoks,
šiaudelio mechanizmas išsikišęs negražiai, graviravimas dugno kitoks,
o buteliukas sakyčiau idealus g.gif

Vat būtent man pasirodė, kad dugno raidžių šriftas yra didesnis pilnojo buteliuko, dėl kurių ir abejoju. Plius Raidės INC toje pačioje eilutėje.

QUOTE(mimi88 @ 2013 08 02, 20:04)
na man irgi kliuna purkstukas ir siaudelis tiek kakliuku..bet tai o kaip pats kvapas? skiriasi?beje pirkot kaip testeri ar ne?
nes md esu macius analogu testerius blink.gif ir buvo coco mademoiselle bet gaila nebera pas ta nare foto ju nes atrode tikrai normaliai mademoiselle buteliukas tik kad pati pardaveja buvo parasius kad analogas testeris, yra tik chance analogo tesateris bet cia jau akivaizdesnis fake nei kad buvo coco cia g.gif

Pirkau ne kaip testeris. Kvapas su mano jautria uosle skiriasi doh.gif Nežymiai, bet yra kažkokia nata kitokia.... Iš Bulgarojos persisiunčiau, teks siųsti atgal.

Dėkui už komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos o kaip sie? man atrodo lyg ir tvarkoj bet noriu but tikra 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 08 07, 18:18)

svarsčiau ir aš dėl jų, bet kai pardavėja pasakė kad turi ne vieną vnt jų ir dar tokia kaina... paklauskit ar kamštukas magnetinis 4u.gif originalių jis magnetinis ir tas chanel ženkliukas ant kamštelio nors ir belekaip uždėsi, pats apsisuka į tiesią pozociją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 07 rugpjūčio 2013 - 19:18
QUOTE(mylimaa @ 2013 08 07, 18:06)
QUOTE(mimi88 @ 2013 08 07, 18:18)

svarsčiau ir aš dėl jų, bet kai pardavėja pasakė kad turi ne vieną vnt jų ir dar tokia kaina... paklauskit ar kamštukas magnetinis 4u.gif originalių jis magnetinis ir tas chanel ženkliukas ant kamštelio nors ir belekaip uždėsi, pats apsisuka į tiesią pozociją

va man katik irgi parase kad turi ne viena vnt tai sukirbo abejone g.gif
Atsakyti