Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

na, samone - nesamone - cia jau tik savininkai zino, ar ju sazine tikrai svari siuo atzvilgiu ax.gif bet kiek laiko jau stebiu sia tema, tai kiek pamenu, diskusijos apie kitas parduotuves kildavo del kitu momentu - nebendravimo, kazkokiu itarimu - atsius/ neatsius, o del gautu prekiu kokybes tai tik pigu.lt itarimu gauna... g.gif

bet kuriuo atveju, nepirksi, tai ir nesuzinosi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 15, 13:50)
bet kiek laiko jau stebiu sia tema, tai kiek pamenu, diskusijos apie kitas parduotuves kildavo del kitu momentu - nebendravimo, kazkokiu itarimu - atsius/ neatsius, o del gautu prekiu kokybes tai tik pigu.lt itarimu gauna... g.gif

Na, tikrai ne tik pigu.lt dėl kvepalų kokybės gauna įtarimų smile.gif O kad gauna daugiau įtarimų nei kitos, tai gal dėl to, kad yra bene populiariausia internetinė kvepalų parduotuvė? (retorinis klausimas).
Atsakyti
... ir visko gali buti, kad jau pradejo tuom piktnaudziaut... nesigincysiu, musu saly isvis darosi vis sunkiau auksciausios kokybes plataus vartojimo daikta nusipirkt. gerbiu Jusu nuomone. tiesiog as asmeniskai jau niekam nerekomenduosiu pigu.lt, del to mano vieno asmeninio sauksto deguto pilnoj medaus statinej. gerai, jei kvepalus perki sau, o jei kaip dovana? ir tau atsiuncia ivyniota i neaiskios kilmes plevele, nelabai prekines isvaizdos daikta, kuri turi per 7 d.dienas vilkt i kita miesta keist? absurdas... aisku, keliaukime visi i Kristiana ir tebuna mums laime... gal tokia isvada prasosi. anaiptol. tiesiog nesmagu, kai tokia stambi kompanija bent minimalu kabliuka suteikia jais suabejoti, tik tiek
Atsakyti
Kad ramiau butu keliaudama stengiuosi kvepaliukus oro uostose isigyti ir daugiau ju, pirma prasydavau is uzsienio parvesti , nes ten bent mano nuomone maziau tu nekokybisku ir gerai padirbtu buna, o dabar tiesiog einu i kvepoalu parduotuve ir perku kur manau nelabai kas elgtusi nesaziningai ir kompromituotu savo gera varda:)
Atsakyti
Labai abejoju, kad "patyrusi kvepalu manijake" butu kada blogai atsiliepusi apie olialia ar pigu parduotuves. As taip pat esu daug kartu apsiprekinusi siose internetinese parduotuvese, jokiu abejoniu niekada nekilo. Tiesa, as ne manijake, bet patyrusi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2013 07 15, 16:43)
Labai abejoju, kad "patyrusi kvepalu manijake" butu kada blogai atsiliepusi apie olialia ar pigu parduotuves. As taip pat esu daug kartu apsiprekinusi siose internetinese parduotuvese, jokiu abejoniu niekada nekilo. Tiesa, as ne manijake, bet patyrusi.  tongue.gif

na bet buvo tongue.gif ai, nesvarbu 4u.gif tiesiog net jei jie perpakavo ir perpardave kazkieno grazinta preke - juolab, kad raso, jog pagal tuos visus istatymus priima tik nekokybiskas prekes - tai jau negrazu, tai mano nuomone, ir tiek, niekam nepersu
Atsakyti
Pastaruoju metu dauguma patikimu parduotuviu suteikia galimybe atsiskaityti uz prekes ne tik internetine bankininkyste, o ir kurjeriui grynaisiais pirkiniu pristatymo metu. Taigi, atsiranda reali galimybe susipazinti su kvepalu pakuote, celofanu ir jei kyla itarimas, atsisakyti apmoketi uz atvezta preke, nepasirasineti is anksto, kad gavote preke, kol neisitikinote bent isoriskai, kad viskas tvarkoje. Su paciu kvapu , deja, susipazinti nera tokios saugios galimybes, bet nors tiek.
Surasiau tik savo patirti, nieko nemokau , jei kartais taip pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 15, 13:03)
taip, olialia. bet as is vienos patyrusios kvepalu manjakes esu girdejusi, kad geriau nepirkciau  g.gif cia matyt kaip su ta pigu.lt - geri, geri, o vat kiek triuksmo cia pastaruoju metu del ju...  g.gif o man siaip jau senokai kyla itarimu, kad pigu.lt ir olialia ta pati seimininka turi.. aisku, atsiprasau, jei cia tik mano svaiciojimai bei dezinformacija, bet niu laaaabai jau ju panasios kainos... jei kazka atiduoda pusverciui, tai tas pacias prekes, ir kainu skirtumas kokiu vienu litu, pvz 96 ir 97 uz lanvin dabar  g.gif

tai vat, mane ir subalamutino Lanvin, nes tai mano mėgstamiausias kasdieninis kvapas.
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2013 07 15, 17:24)
Pastaruoju metu dauguma patikimu parduotuviu suteikia galimybe atsiskaityti uz prekes ne tik internetine bankininkyste, o ir kurjeriui grynaisiais pirkiniu pristatymo metu.  Taigi, atsiranda reali galimybe susipazinti su kvepalu pakuote, celofanu ir jei kyla itarimas, atsisakyti apmoketi uz atvezta preke, nepasirasineti is anksto, kad gavote preke, kol neisitikinote bent isoriskai, kad viskas tvarkoje. Su paciu kvapu , deja, susipazinti nera tokios saugios galimybes, bet  nors tiek.
  Surasiau tik savo patirti, nieko nemokau , jei kartais taip pasirodys.

taip, yra galimybe atsiskaityt grynais gavus preke. bet kai ja atsiima kazkas kitas, kol esi isvykes... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2013 07 13, 20:54)
kad nemoku ikelt nuotrauku.ir kur as eisiu i kita miesta  biggrin.gif .nors seip buteliukas tvarkingas grazus.su kodukais.del kvapo jau net nezinau...pirmadieni darbe dar likuti turiu palyginsiu.tik va neramu ,kad su abejojau,nes esu pirkus ir dovanom ten ir vel ieskojau,o dabar galvoju-kazi ar nepadovanojau kam fuflo
Papildyta:
nors jei tiketi tais "kodu patikrinimais"idetais keleta puslapiu atgal ,tai kaip ir originalas,pagamintas 2012m

taip taip jau issiaiskinau-viskas ten gerai.kazkas pasivaideno man tan,o cia atejus ziuriu kad kazkas kazka itarineja ir pasidaviau panikai biggrin.gif .pirkau pigu,lt ir dar pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2013 07 15, 18:00)
taip taip jau issiaiskinau-viskas ten gerai.kazkas pasivaideno man tan,o cia atejus ziuriu kad kazkas kazka itarineja ir pasidaviau panikai biggrin.gif .pirkau pigu,lt ir dar pirksiu biggrin.gif

sveikinu 4u.gif gerai, kai viskas baigiasi kuo puikiausiai. tai kad ir mano geri. ale kiek nerviniu lasteliu numarinta per ta buteliuku, dezuciu bei kvapo lyginima, lakstyma i parduotuve... unsure.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...?dum=1534125165
http://www.part.lt/i...?dum=1133902700
http://www.part.lt/i...?dum=1149150212
http://www.part.lt/i...PG?dum=36286157
http://www.part.lt/i...G?dum=861644844
Sveikos, va ką tik gavau. Tai keista buvo, kad apatinis polietileninio įpakavimo užlenkimas buvo atplėštas - jei jau pradarę buvo, galėjo ir užklijuoti.. Kaip manote, originalūs? Beje, niekur nerandu kur galėčiau pasitiktinti šių kvepalų galiojimo laiką. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidorusultys: 16 liepos 2013 - 07:56