Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

kad nemoku ikelt nuotrauku.ir kur as eisiu i kita miesta biggrin.gif .nors seip buteliukas tvarkingas grazus.su kodukais.del kvapo jau net nezinau...pirmadieni darbe dar likuti turiu palyginsiu.tik va neramu ,kad su abejojau,nes esu pirkus ir dovanom ten ir vel ieskojau,o dabar galvoju-kazi ar nepadovanojau kam fuflo
Papildyta:
nors jei tiketi tais "kodu patikrinimais"idetais keleta puslapiu atgal ,tai kaip ir originalas,pagamintas 2012m
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2013 07 13, 16:52)
laba,
atejau iekot paguodos ,bet ziuriu irgi pigu.lt itarinejat?nusipirkau versace versense 100ml.ispakavau -ziuriu matosi siaudelis iskart nutirpau,bet emiau raminti save.veliau ziuriu ir kamstukas ne visas metalo spalvos,o viduj toks juodas plastmasinis.tai susinervinau ar cia atmintis mane apgauna,kad siaudelis kvepaluose buvo nematomas ir kamstelis ir viduje budavo metalo spalvos.kiek esu pirkus versense-visada tik pigu.lt.
  na arba nuraminkit arba dedu kryziu su pigu.lt

atsiprasau vienos cia esancios saziningos nares, pasiskolinau is MD jos nuotrauka...
user posted image
dar vienas
user posted image
va toks vaizdelis...
paieskokite kad ir tame paciame MD tinklapy, kur raso, jog originalas, palyginkit su savuoju 4u.gif
sakysiau, kad tas vamzdelis pradeda matytis, tik kai kazkiek skyscio jau isnaudota... g.gif nors nedristu teigt, nesu turejus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 13 liepos 2013 - 20:05
O cia mano tik 30ml:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Ar originalus sie Shalimar? Asmeniskai man butelaitis labai dailiai atrodo, glumina tik sumoketa kaina. Reikia eksperciu nuomones.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir nera arba nerandu jokiu graviruotu kodu... Ar pas juos ir neturi buti?
Atsakyti
kodai nebūtinai turi būti išgraviruoti. gali būti, kaip jūsų Shalimar atveju, parašytas ant lipduko (1S01) arba parašytas ant pačio buteliuko.
Guerlain kiek turėjau išgraviruotų kodų berods nei ant vieno nebuvo g.gif
atrodo gražiai Shalimar.
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2013 07 13, 15:52)
laba,
atejau iekot paguodos ,bet ziuriu irgi pigu.lt itarinejat?nusipirkau versace versense 100ml.ispakavau -ziuriu matosi siaudelis iskart nutirpau,bet emiau raminti save.veliau ziuriu ir kamstukas ne visas metalo spalvos,o viduj toks juodas plastmasinis.tai susinervinau ar cia atmintis mane apgauna,kad siaudelis kvepaluose buvo nematomas ir kamstelis ir viduje budavo metalo spalvos.kiek esu pirkus versense-visada tik pigu.lt.
  na arba nuraminkit arba dedu kryziu su pigu.lt

na siaudelis manuju galima sakyt nematomas, bet kas del kamstuko tai jis ir yra juodas viduje nes jis ne metalinis o plastikinis tik is isores padengtas sidabru, lygiai toks pat kamstelis buvo ir versace versace pour femme (toks pat butelaitis tik kvepalas kitas)
butu geriausia kad ikeltumet foto cia savuju kvepalu
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 15 liepos 2013 - 09:58
Mergaitės, o sau.lt pardavinėja originalius kvepalus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vj @ 2013 07 15, 09:00)
Mergaitės, o sau.lt pardavinėja originalius kvepalus ar ne?

tas sau.lt ar nebus buvus olialiashop kazkur girdejau kazka..nes olialiashop tai originalus pardavinedavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 07 15, 12:55)
tas sau.lt ar nebus buvus olialiashop kazkur girdejau kazka..nes olialiashop tai originalus pardavinedavo 4u.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 07 15, 11:55)

taip, olialia. bet as is vienos patyrusios kvepalu manjakes esu girdejusi, kad geriau nepirkciau g.gif cia matyt kaip su ta pigu.lt - geri, geri, o vat kiek triuksmo cia pastaruoju metu del ju... g.gif o man siaip jau senokai kyla itarimu, kad pigu.lt ir olialia ta pati seimininka turi.. aisku, atsiprasau, jei cia tik mano svaiciojimai bei dezinformacija, bet niu laaaabai jau ju panasios kainos... jei kazka atiduoda pusverciui, tai tas pacias prekes, ir kainu skirtumas kokiu vienu litu, pvz 96 ir 97 uz lanvin dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 15, 13:03)
taip, olialia. bet as is vienos patyrusios kvepalu manjakes esu girdejusi, kad geriau nepirkciau g.gif cia matyt kaip su ta pigu.lt - geri, geri, o vat kiek triuksmo cia pastaruoju metu del ju... g.gif o man siaip jau senokai kyla itarimu, kad pigu.lt ir olialia ta pati seimininka turi.. aisku, atsiprasau, jei cia tik mano svaiciojimai bei dezinformacija, bet niu laaaabai jau ju panasios kainos... jei kazka atiduoda pusverciui, tai tas pacias prekes, ir kainu skirtumas kokiu vienu litu, pvz 96 ir 97 uz lanvin dabar g.gif

Kažkada olialiashop vadinosi amazingsales. Pirkau iš pigu.lt kvepalus ir ant jų buvo amazingsales lipdukas. Taip kad visai tikėtina, jog pigu.lt ir sau.lt - tie patys savininkai.

O kas dėl paryškintos vietos, tai neįsižeiskit, bet nesąmonė. Yra žmonių, kurie tik Kristianoj perka, nes visur kitur jiems vaidenasi padielkės. Kas tą triukšmą sukelia? Leptelt, kad kažkokie netokie kvepalai labai paprasta. Sulyginus su parduotuvės testeriu, paaiškėja, kad tokie patys tie kvepalai. Bet abejonė jau būna paskleista.
Atsakyti