Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

aciu labai labai:4u: 4u.gif
Atsakyti
na ir man prisireike konsultacijos 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
fake
Atsakyti
mimi88 - buciau sakiusi kad orginalus, kol siaudelio nepamaciau doh.gif ir dugnas keistas, toks nelygus g.gif
Atsakyti
O man iškart į akis krito, kad buteliukas išsipūtęs kaip balionas.
Atsakyti
Cia tik man taip atrodo, ar tikrai ant dugno lipduko uzrasyta HYPNOTIC POISON doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2013 05 11, 13:41)
Cia tik man taip atrodo, ar tikrai ant dugno lipduko uzrasyta HYPNOTIC POISON doh.gif

haha, tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 05 11, 14:43)
haha, tikrai biggrin.gif

Du viename biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 05 11, 12:06)
na ir man prisireike konsultacijos 4u.gif

Neoriginalus, schmoll.gif , užrašas ant buteliuko pačio man iškart nepatiko, ir šiaudelis ,
o ant dugno tikrai faktas, lipdukas su užrašu "hypnotic poison" biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzzė: 11 gegužės 2013 - 13:39
QUOTE(cavalli @ 2013 05 11, 11:41)

Cha geras net nepastebejau, va tau ir skubek - gerai tik kad skubejau is namu iseit apziurinedama o ne kvepalu pirkt doh.gif
aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
galvoju, kad orginalus, gauti dovanu, bet butu gerai isitikint cool.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mergaites, gal ir man pagelbėsit...
Prieš 1,5 metų pirkau dolce gabanna light blue testerį. Kažkaip klausimų nekilo, kadangi pirkau pas pažįstamą. Pasibaigė. Iš kitur užsisakiau naujus. Atvežė, bet kažkaip man daug įtarimų sukėlė. Buteliukas kaip ir toks pat. Tik skirtumai: iš kitos pusės tuščia, o mano senajame buvo viskas aprašyta. Sudėtis, kvepalų natos, kad tai testeris ir pan. Kitas skirtumas, kad buteliuko apačioje sename yra pailgas lipdukas su visa info, o čia apvalus baltas su info. Ir kamštelis, naujojo šiek tik tamsesnis. Kvapas lyg ir panašus, gal šiek tiek aštresnis. Negaliu gerai palyginti, nes seni pasibaigė, o kamštelis jau tik šiek tiek kvepia...
Atsakyti