Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(jolipa @ 2013 07 08, 19:47)
Jo, cia is ebay, ten pat turbut, as pati apkarpiau ta nuotrauka. O kaip Jums atrodo pirktumete is ten?

Sunku pasakyti. Lyg ir originalūs, bet užrašai kažkokie pernelyg oranžiniai. Bet gal dėl to melsvo fono?
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasakyti originalūs ar ne? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 11 liepos 2013 - 08:49
QUOTE(aviniuke_m @ 2013 07 11, 08:47)

paprašykite daugiau nuotraukų, sunku ką įžiūrėti lens.gif smile.gif
p.s. nepasitikėčiau, kai kaina tokia blush2.gif 110?
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2013 07 11, 09:47)
Sveikos, gal galite pasakyti originalūs ar ne?  4u.gif

user posted image

Originalūs, bet abejoju, kad nuotrauka pardavėjos(-o) wink.gif
http://thecounterfei...?product_id=390
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 07 11, 16:53)
Originalūs, bet abejoju, kad nuotrauka pardavėjos(-o) wink.gif
http://thecounterfei...?product_id=390

Nu gi apgavikai.. doh.gif pagal šitą sprendžiau, kad originalūs, bet kad foto ne jų nepagalvojau verysad.gif Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
nu man paciai atrodo originalus, bet kadangi pinigai nemazi noriu dar isitiktinti tad jusu teismui
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 07 12, 19:02)
nu man paciai atrodo originalus, bet kadangi pinigai nemazi noriu dar isitiktinti tad jusu teismui

Issitraukiau savo 50ml, kaip ir viskas chiki. Tik pas mane israizyti skaiciukai (keturi)- virsuje. O jei ant maniskio parasyta made in usa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 07 12, 19:38)
Issitraukiau savo 50ml, kaip ir viskas chiki. Tik pas mane israizyti skaiciukai (keturi)- virsuje.

Man irgi atrodo kad viskas ok drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 02, 19:27)
mergaites, ir vel kreipiuosi i jus pagalbos! vis delto pasidariau buteliuko nuotrauku. kadangi iskeliau buteliuka pardavinet, kazkaip neramu... o gal fufliaka siulau?? cia tas boss femme, pirktas pigu.lt, kur rasiau kad plevele sukele itarimu. pasiziurejau dar karta atidziai i buteliuka - na, nesu aisku zinove, t.y. tiksliau butu pasakyt, tik pradedancioji "parfiumiste", bet vis delto nelabai jis man kaip diletantei patiko. nufotografavau ir parodziau strelytem, is abieju pusiu ant buteliuko, ir ant dangtelio yra tokie stiklo sujungimo dryziai. stiklas ner visiskai lygus. kaip jums? jauciu, apsizioplinau totaliai  doh.gif

palyginau, atitinka notworthy.gif lygiai toks pats ir testeris... baimes akys dideles, jau kyla itarimu be reikalo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 07 12, 17:38)
Issitraukiau savo 50ml, kaip ir viskas chiki. Tik pas mane israizyti skaiciukai (keturi)- virsuje. O jei ant maniskio parasyta made in usa? g.gif

QUOTE(Zuzzė @ 2013 07 12, 18:34)
Man irgi atrodo kad viskas ok  drinks_cheers.gif

aciu, jau keliauja pas mane, tikekimes gausiu toki koki reikia smile.gif
o kas del made in usa tai zinau kad pvz seselius gamina tiek france tiek usa tai matyt ir kvepalus o kodu zymejimas ir skiriasi pagal sali gamintoja. beja esu turejus originalu eyelineri buvo made in germany 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 13 liepos 2013 - 13:06
laba,
atejau iekot paguodos ,bet ziuriu irgi pigu.lt itarinejat?nusipirkau versace versense 100ml.ispakavau -ziuriu matosi siaudelis iskart nutirpau,bet emiau raminti save.veliau ziuriu ir kamstukas ne visas metalo spalvos,o viduj toks juodas plastmasinis.tai susinervinau ar cia atmintis mane apgauna,kad siaudelis kvepaluose buvo nematomas ir kamstelis ir viduje budavo metalo spalvos.kiek esu pirkus versense-visada tik pigu.lt.
na arba nuraminkit arba dedu kryziu su pigu.lt
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2013 07 13, 17:52)
l
  na arba nuraminkit arba dedu kryziu su pigu.lt

Eikit su visu cekiu ir lai grazina pinigus arba pakeicia i normalu butelaiti. aggressive.gif O galima pamatyti nuotraukose si vaizdeli unsure.gif
Atsakyti