Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(katalike @ 2013 07 03, 22:23)
Man atrodo, kad viskas gerai su tais sujungimais. Bet geriau pažiūrėkit, kaip atrodo testeris parduotuvėj.
Pvz., čia aiškiai matosi viršutinis sujungimas:
http://allegro.pl/hu...3193713761.html
Man atrodo, kad originalūs.

dekui! tikrai nuleksiu palygint!
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 07 03, 23:23)
Man atrodo, kad originalūs.

dėkui, katalike 4u.gif
dar gavau foto, pasitikslinsiu:
user posted image
user posted image

šitie skaičiukai (75008, išgraviruoti) ir yra kodukas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 04 liepos 2013 - 17:43
QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 04, 18:41)
šitie skaičiukai (75008, išgraviruoti) ir yra kodukas?  blush2.gif

Čia ne kodas, čia adreso dalis (gal pašto indeksas). Dėl kodo nežinau, čia seno leidimo buteliukas. Turiu Miss Dior (new), tai nėra tokios graviūros, tik 4 skaičių kodukas gale, bet kažin, ar galima lyginti. Pats butelaitis dailus, nematau prie ko prikibti.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 07 04, 18:51)
Čia ne kodas, čia adreso dalis (gal pašto indeksas). Dėl kodo nežinau, čia seno leidimo buteliukas. Turiu Miss Dior (new), tai nėra tokios graviūros, tik 4 skaičių kodukas gale, bet kažin, ar galima lyginti. Pats butelaitis dailus, nematau prie ko prikibti.

ačiū 4u.gif einu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 07 04, 19:03)
ačiū 4u.gif einu pirkt biggrin.gif

Nėr už ką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 04 liepos 2013 - 18:06
Ka galvotumete apie juos? originalus ar ne? Man uzkliuvo kamstuko spalva ir uzraso spalva gal?.....smile.gif
user posted image
Atsakyti
merginos gal galit pagelbet del siu 4u.gif viskas kaip ir gerai atrodo, koduka pardaveja parase, bet man tas kamstelio sidabrinis bantukas kliuna jis cia man kazkoks dvigubas atrodo o pas mane jis vientisas toks (cia draugei kvepaliuku ieskau)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2013 07 08, 13:46)
Ka galvotumete apie juos? originalus ar ne? Man uzkliuvo kamstuko spalva ir uzraso spalva gal?.....smile.gif
user posted image

Ta spalva ir užrašas neaiškus dėl fono ir apšvietimo,
o kamštelis tai nuo EDT versijos, o šiaip gal viskas ir ok, jei tai realios nuotraukos g.gif

Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2013 07 08, 13:46)
user posted image

O kas parduoda? Mačiau šitą nuotrauką ebay, tik neapkarpytą.

QUOTE(mimi88 @ 2013 07 08, 16:43)
merginos gal galit pagelbet del siu 4u.gif viskas kaip ir gerai atrodo, koduka pardaveja parase, bet man tas kamstelio sidabrinis bantukas kliuna jis cia man kazkoks dvigubas atrodo o pas mane jis vientisas toks (cia draugei kvepaliuku ieskau)

Tai ir turi būti dvigubas smile.gif Mažesnių talpų ar senesnių leidimų gal viengubas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 liepos 2013 - 15:56
QUOTE(mimi88 @ 2013 07 08, 16:43)

Na pažiūrėjau dabar savo (miss dior), mano bantukas lygiai toks pat sakyčiau, jokių esminių skirtumų nematau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 07 08, 14:55)
Tai ir turi būti dvigubas smile.gif Mažesnių talpų ar senesnių leidimų gal viengubas.

na jei turi tai turi nes mano visu turimu va tokie tai ir sunerimau nenoriu draugei padelkos ikist biggrin.gif
user posted image
100ml edp 2006m
100ml edt 2012m
50ml edt 2009m
Papildyta:
QUOTE(Zuzzė @ 2013 07 08, 14:59)
Na pažiūrėjau dabar savo (miss dior), mano bantukas lygiai toks pat sakyčiau, jokių esminių skirtumų nematau  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2013 07 08, 16:46)
Ta spalva ir užrašas neaiškus dėl fono ir apšvietimo,
o kamštelis tai nuo EDT versijos, o šiaip gal viskas ir ok, jei tai realios nuotraukos g.gif

Nuotrauka reali, bet kamstelio spalva man vistiek neduoda ramybes, negi nuo apsvietimo gali pasidaryti geltona, bent man atrodo kad geltona smile.gif

QUOTE(katalike @ 2013 07 08, 16:55)
O kas parduoda? Mačiau šitą nuotrauką ebay, tik neapkarpytą.

Jo, cia is ebay, ten pat turbut, as pati apkarpiau ta nuotrauka. O kaip Jums atrodo pirktumete is ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 08 liepos 2013 - 18:50