Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(tima1 @ 2013 06 11, 12:50)
Čia mergaitės, tas pats buteliukas tik iš kitos pusės nufotkintas  blush2.gif    gal negerai nufotografavau  g.gif  tuoj dar pafotkinsiu  rolleyes.gif 

O tikrinant pagal barkodą  verysad.gif , parašė, kad feikas    unsure.gif   
Visą buteliuką išvarčiau, išžiūrėjau niekur nėra jokių skaičiukų ant buteliuko  unsure.gif

Man panašus į originalius , o koduka paieškokite ant stiklo, prie pat dangtelio kažkur turi būti, gal blogai matomas g.gif

Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 06 11, 09:15)
Vienas buteliukas nufotografuotas iš kitos pusės, kur ten ta skylė?

drinks_cheers.gif

QUOTE(tima1 @ 2013 06 11, 12:50)
Čia mergaitės, tas pats buteliukas tik iš kitos pusės nufotkintas  blush2.gif    gal negerai nufotografavau  g.gif  tuoj dar pafotkinsiu  rolleyes.gif 
user posted imageuser posted image

O tikrinant pagal barkodą  verysad.gif , parašė, kad feikas    unsure.gif   
Visą buteliuką išvarčiau, išžiūrėjau niekur nėra jokių skaičiukų ant buteliuko  unsure.gif

Paieškokit priekinėj pusėj prie tos auksinės dalies ant stiklo išgraviruotas. Mano buteliukas toks pats. Ir barkodas, ir kodas toks pats. Tikrai originalūs. Tie kodų tikrinimai dažnai nesąmones rodo irnesakyk.gif
Atsakyti
Beje, patikrinau ir aš pagal barkodą. Tai rašo: "Штрих-код подлинный! Страна производитель: Франция".
Turbūt buvot blogai suvedusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 06 11, 13:39)
Beje, patikrinau ir aš pagal barkodą. Tai rašo: "Штрих-код подлинный! Страна производитель: Франция".
Turbūt buvot blogai suvedusi smile.gif

3346400007315 biggrin.gif gal saitas kur tikrinau levas biggrin.gif
arba visuose dežutese vienodas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 11 birželio 2013 - 12:59
QUOTE(julkanos @ 2013 06 11, 13:58)
3346400007315  biggrin.gif gal saitas kur tikrinau levas biggrin.gif

Aš apie Lady Million, o jūs apie ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 06 11, 14:05)
Aš apie Lady Million, o jūs apie ką? biggrin.gif

tai citavot apie yohji , tai aš ir atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 06 11, 15:09)
tai citavot apie yohji , tai aš ir atsakiau  biggrin.gif

Necitavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 06 11, 15:12)

kažka praleidau, sorry 4u.gif biggrin.gif galvojau kad sugrižom prie yohji aptarimo doh.gif

p.s. durnas klausimas: jei yra pvz keli vienodi kvepalai, ar barkodas ant dežučių vienodas ar skirtingas g.gif
pažiurejau mineralini visur vienodas g.gif
turbūt pati ir atsakiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 06 11, 15:29)
p.s. durnas klausimas: jei yra pvz keli vienodi kvepalai, ar barkodas ant dežučių vienodas ar skirtingas g.gif

Kažkada lyginau Light Blue 50ml ir 100ml brūkšninius kodus, tai skyrėsi vienas ar du paskutiniai skaičiai. Manau, kad gali priklausyt ne tik nuo talpos, bet ir pagaminimo vietos bei laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 birželio 2013 - 14:52
QUOTE(julkanos @ 2013 06 11, 13:58)
3346400007315  biggrin.gif gal saitas kur tikrinau levas biggrin.gif

Mano irgi toks pats barkodas. Barkodas bus vienodas man atrodo. Juk parduotuvėj obuolių vienos rūšies bar kodai vienodi gi biggrin.gif
Va, straipsniukas apie brūkšninius kodus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 11 birželio 2013 - 15:33
QUOTE(Rutule @ 2013 06 08, 19:56)
Vat ir aš kažkaip ėmiau ir surizikavau biggrin.gif Žiūrėsim. Aš jau pirmadienį gausiu.

QUOTE(julkanos @ 2013 06 10, 19:33)
na gavau aš savo fake  biggrin.gif  nežinau koks turi buti kvapas originalo, bet šis man patinka, ant mano odos išlaike iki vakaro 4u.gif nemanau kad  pinigai išmesti į balą biggrin.gif

Merginos, ir as uzsisakiau juos biggrin.gif , nesuprantu, ar fake, nes laikosi gerai. Koks turi buti Yohji kvapas - nezinau, sie labai greitai pereina i baze ir ilgai kvepia ramunelem su vanile. smile.gif O Jums kaip?
Atsakyti
Labai ačiū mergaitės 4u.gif nuraminote mane bigsmile.gif kaip šaunu, kad toks skyrelis yra thumbup.gif Tikrai DIDELIS ačiū 4u.gif
Atsakyti