Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

Turiu senolį Yohji originalą. Jei užsimanysit palyginti, lašą nuvarvinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 06 10, 20:38)
Aš tai kažkada turėjau lašą jo. Galvojau prisiminsiu, bet niekaip. Man irgi tiko šį kartą kvapas šio fake biggrin.gif

o koks barkodas pas Jus , nes maniškis kai įvedžiau tai parašė kad Штрих-код подлинный! Страна производитель: Франция blink.gif kažkokia mistika , po visu susiruošimu miegui, riešas vis dar kvepia, nu bent jau laikuosi thumbup.gif
tikrinau čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 10 birželio 2013 - 21:11
QUOTE(tima1 @ 2013 06 10, 20:21)
Sveikos mergaitės 4u.gif esu visiškai žalia šioje srityje blush2.gif prašau, gal galite man pasakyti ar čia originalūs unsure.gif 
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Iš anksto labai dėkoju 4u.gif

Originalūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tima1 @ 2013 06 10, 20:21)
Sveikos mergaitės   4u.gif   esu visiškai žalia šioje srityje     blush2.gif    prašau, gal galite man pasakyti ar čia originalūs    unsure.gif  
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

O man purkstukas nepatinka, specialiai savo issitraukiau ir pasiziurejau, pas mane toks priekis user posted image (nuotr.ne mano) ir virsus istemptas. Man nepatinka g.gif O yra 5-zenklis kodas israizytas ant buteliuko (kampe, virsuje. Turi atitikti su dezutes kodu)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 10 birželio 2013 - 23:49
QUOTE(begge @ 2013 06 11, 00:44)
O man purkstukas nepatinka, specialiai savo issitraukiau ir pasiziurejau, pas mane toks priekis user posted image (nuotr.ne mano) ir virsus istemptas. Man nepatinka g.gif

Purkštukas iš kitos pusės nufotografuotas.
Atsakyti
nu man vistiek nepatinka paskutine nuotr., kokia skyle didele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 06 11, 00:55)
nu man vistiek nepatinka paskutine nuotr., kokia skyle didele unsure.gif

Nematau jokios skylės lens.gif Ten juk šešėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 06 11, 01:08)
Nematau jokios skylės lens.gif Ten juk šešėlis smile.gif

Ale tiesiai per viduri (seselis)lotuliukas.gif doh.gif Tai tada pavojaus nebeliko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 06 11, 00:44)

user posted image

я не волшебник, я только smile.gif ...bandau suprasti , man nuotraukose skirtingi buteliukai, viršus kuris pasispaudžia, alia šešelis, nors aš ten jo nematau, tiesiog skyle dydele čia tipo vistiek originalas, ar talpa skirtinga ir buteliukai del to taip skyriasi
Atsakyti
user posted image
user posted image

tik aklas gali nematyt skirtumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 11 birželio 2013 - 08:00
Vienas buteliukas nufotografuotas iš kitos pusės, kur ten ta skylė?
Atsakyti
Čia mergaitės, tas pats buteliukas tik iš kitos pusės nufotkintas blush2.gif gal negerai nufotografavau g.gif tuoj dar pafotkinsiu rolleyes.gif
user posted imageuser posted image

O tikrinant pagal barkodą verysad.gif , parašė, kad feikas unsure.gif
Visą buteliuką išvarčiau, išžiūrėjau niekur nėra jokių skaičiukų ant buteliuko unsure.gif
Atsakyti