Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

QUOTE(Monmorensi @ 2013 06 08, 19:01)
iš pakuotės atrodo tikrai originalūs. nebent pripilta kažko ne to būtų.
abejoju, ar padirbinėtojams apsimoka terliotis su 10 ml pakuotėm, juolab kad mažai kas žino tuos Yohji šiandien.
panašu, kad tiesiog žmogus nežino, kokia jų tikroji (dabartinė, kai jie tokie reti) vertė  biggrin.gif  kažkada SM'e irgi tokius pardavinėjo gal po 20 Lt. aš už rinkinį 4*10 ml esu virš 200 paplojus kažkada   doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
foto iš knygos:

tai lygiai toks pats minius kaip MiMi foto, aš linkus manyti, kad viskas ok su juo smile.gif

moteriške turi kažkur "skylę", nes ji parduoda gerom kainom geru firmu dekoratyvinės kosmetikos testerius

p.s. dar vakar besededama prie paieškos apie šios kvepalus, skaičiau (neprisimenu kur doh.gif iš history neeina atgamint ) kad jau paleisti išnaujo ir atseit ant dežutes originalas kopirait1996, o iš dubajaus kopirait 1997 g.gif tikiosiu kad gerai prisimenu ką ten išskaičiau doh.gif lotuliukas.gif kažkaip man kopirait skamba jau įtartinai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 08 birželio 2013 - 18:13
kad paleido iš naujo tai kažkaip abejoju biggrin.gif
anyway, už 25 litus aš surizikuočiau biggrin.gif jei mėgčiau Yohji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 08 birželio 2013 - 18:33
Čia tuos Yohji irgi ne per brangiausiai parduoda
http://parfumvl.ru/k...#33;prettyPhoto
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 06 08, 19:33)
kad paleido iš  naujo tai kažkaip abejoju  biggrin.gif
anyway, už 25 litus aš surizikuočiau  biggrin.gif jei mėgčiau Yohji.

Vat ir aš kažkaip ėmiau ir surizikavau biggrin.gif Žiūrėsim. Aš jau pirmadienį gausiu.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 06 08, 19:33)
kad paleido iš  naujo tai kažkaip abejoju  biggrin.gif
anyway, už 25 litus aš surizikuočiau  biggrin.gif jei mėgčiau Yohji.

Yohji Yamamoto Yohji 2013- Известный японский дизайнер Йоджи Ямамото перевыпустил два своих культовых аромата
radau info apie yohji 2013

o čia liudnos naujienos mums pirkejoms
reikia psididinti nuotraukas
o čia tas kopiraitas , alia jei apačioje butu 1996 tai jau procter&gamble gamybos iki 2005 berods metu dar daug maž originalas g.gif vien žo visai susipainiojau doh.gif
Papildyta:

Лицензия на производство первых трех ароматов Yohji Yamamoto принадлежала дому Жан Пату (Jean Patou), старейшему французскому производителю одежды и парфюмерии. В 2001 году, после покупки Jean Patou компанией Проктер Энд Гембл (Procter & Gamble), два последних аромата Yohji Yamamoto были произведены при участии нового владельца.
так что ПРОКТЕР имеет полное право выпускать этот аромат, он стал хуже, "разбавленее", но за неимением оригинала поклоники сего чуда вынуждены покупать лицензию(((
и ещё, Dolce&Gabbana, Gucci и ещё ряд парф.домав так же продали свой бренд ПРОКТЕРу(((

Дело в том, что срок действия лицензии P&G ( и хочу уточнить, лицензия была лишь на два последних аромата) истек еще в 2005 году, с тех пор производство всей парфюмерной продукции под брендом Yohji Yamamoto приостановлено (((.
Поэтому, всё, что мы видим сейчас в продаже - фейк уже под именем P&G.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 08 birželio 2013 - 21:04
QUOTE(julkanos @ 2013 06 08, 22:09)

rašo Yohji, paveiksliukas Yohji Essential.

dėl perleidimo, tai jei tikėt google, perleidimas dar tik startuoja.

ech, gerai, kad nepriklausau Yohji fanklubui, nereik sukt galvos biggrin.gif
Atsakyti

o čia tas kopiraitas , alia jei apačioje butu 1996 tai jau procter&gamble gamybos iki 2005 berods metu dar daug maž originalas g.gif  vien žo visai susipainiojau doh.gif

Manau, kad baigiam gilintis, nes tuoj vėl grįš paranoja biggrin.gif
Jei bus fake, tai bus tiesiog nepasisekę ir viskas. Jei bus originalas, tai bus labai pasisekę. Manęs kažkaip neapleidžia nuojauta, kad su jais viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 06 09, 09:44)
Manau, kad baigiam gilintis, nes tuoj vėl grįš paranoja biggrin.gif
Jei bus fake, tai bus tiesiog nepasisekę ir viskas. Jei bus originalas, tai bus labai pasisekę. Manęs kažkaip neapleidžia nuojauta, kad su jais viskas ok.

drinks_cheers.gif bent jau tokia kaina kad net trygubai pigiau negu fake parduodami lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif esu visiškai žalia šioje srityje blush2.gif prašau, gal galite man pasakyti ar čia originalūs unsure.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Iš anksto labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Yohji Yamamoto  Yohji 2013- Известный японский дизайнер Йоджи Ямамото перевыпустил два своих культовых аромата
radau info apie yohji 2013

o čia liudnos naujienos mums pirkejoms
reikia psididinti nuotraukas
o čia tas kopiraitas , alia jei apačioje butu 1996 tai jau procter&gamble gamybos iki 2005 berods metu dar daug maž originalas g.gif  vien žo visai susipainiojau doh.gif
Papildyta:
Лицензия на производство первых трех ароматов Yohji Yamamoto принадлежала дому Жан Пату (Jean Patou), старейшему французскому производителю одежды и парфюмерии. В 2001 году, после покупки Jean Patou компанией Проктер Энд Гембл (Procter & Gamble), два последних аромата Yohji Yamamoto были произведены при участии нового владельца.
так что ПРОКТЕР имеет полное право выпускать этот аромат, он стал хуже, "разбавленее", но за неимением оригинала поклоники сего чуда вынуждены покупать лицензию(((
и ещё, Dolce&Gabbana, Gucci и ещё ряд парф.домав так же продали свой бренд ПРОКТЕРу(((
Дело в том, что срок действия лицензии P&G ( и хочу уточнить, лицензия была лишь на два последних аромата) истек еще в 2005 году, с тех пор производство всей парфюмерной продукции под брендом Yohji Yamamoto приостановлено (((.
Поэтому, всё, что мы видим сейчас в продаже - фейк уже под именем P&G.

na gavau aš savo fake biggrin.gif nežinau koks turi buti kvapas originalo, bet šis man patinka, ant mano odos išlaike iki vakaro 4u.gif nemanau kad pinigai išmesti į balą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 06 10, 20:33)
na gavau aš savo fake  biggrin.gif  nežinau koks turi buti kvapas originalo, bet šis man patinka, ant mano odos išlaike iki vakaro 4u.gif nemanau kad  pinigai išmesti į balą biggrin.gif

Aš tai kažkada turėjau lašą jo. Galvojau prisiminsiu, bet niekaip. Man irgi tiko šį kartą kvapas šio fake biggrin.gif
Atsakyti
neškit man, bandysiu ir aš prisiminti biggrin.gif
Atsakyti