Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalus ar padirbti

sveikos 4u.gif
prasau pagalbos - ar tokie yohji yamamoto kvepaliukai 10ml originalus? kiek zinau jie nebegaminami..
user posted image
Atsakyti
originalūs 4u.gif knygelėj "Collectible miniature perfume bottles" toks pavaizduotas.
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 06 08, 11:13)
sveikos 4u.gif
prasau pagalbos - ar tokie yohji yamamoto kvepaliukai 10ml originalus? kiek zinau jie nebegaminami..
user posted image

kiek skaičiau ir žiurejau originalus ir butent edt versija atitinka seno kvapo
Atsakyti
o jų dar ir edp būna? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 06 08, 11:34)
o jų dar ir edp būna?  rolleyes.gif

panos iš fragnantikos skundesi kad edp visai nepanašus kvapas, tai reiškes yra biggrin.gif
Papildyta:
vakar prigrebiau tokius iš MD forumo, tai studijavau visa vakara interneto platybese biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 08 birželio 2013 - 10:39
QUOTE(julkanos @ 2013 06 08, 11:37)
panos iš fragnantikos skundesi kad edp visai nepanašus kvapas, tai reiškes yra biggrin.gif

Yohji by Yohji Yamamoto neteko EDP versijos matyt.
jei skundės dėl šitų, tai čia visai kiti kvepalai, nieko bendra su pirmaisiais. daug kas painioja juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 08 birželio 2013 - 10:39
QUOTE(Monmorensi @ 2013 06 08, 11:39)
Yohji by Yohji Yamamoto neteko EDP versijos matyt.
jei skundės dėl šitų, tai čia visai kiti kvepalai, nieko bendra su pirmaisiais. daug kas painioja juos.

schmoll.gif dėl šių
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 06 08, 11:41)

tada įdomu, kur rado. net googlas man nemeta edp g.gif gal Yohji fanatikės geriau žinos biggrin.gif man iš anų tai Yohji Homme geriausias cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 08 birželio 2013 - 10:45
QUOTE(Monmorensi @ 2013 06 08, 11:44)
tada įdomu, kur rado. net googlas man nemeta edp  g.gif gal Yohji fanatikės geriau žinos  biggrin.gif

tai rusės ten ir žvengė kad letualis pats sukurė edp versiją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 06 08, 11:39)
Papildyta:
vakar prigrebiau tokius iš MD forumo, tai studijavau visa vakara interneto platybese biggrin.gif

Rimtai iš MD?! Aš irgi vakar iš ten tokį patį biggrin.gif Urmu pardavinėja.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 06 08, 16:23)
Rimtai iš MD?! Aš irgi vakar iš ten tokį patį biggrin.gif Urmu pardavinėja.

kaži ar bus originalūs g.gif nes man paraše kad marti padovonojo ir ne jos kvapas g.gif
Atsakyti
iš pakuotės atrodo tikrai originalūs. nebent pripilta kažko ne to būtų.
abejoju, ar padirbinėtojams apsimoka terliotis su 10 ml pakuotėm, juolab kad mažai kas žino tuos Yohji šiandien.
panašu, kad tiesiog žmogus nežino, kokia jų tikroji (dabartinė, kai jie tokie reti) vertė biggrin.gif kažkada SM'e irgi tokius pardavinėjo gal po 20 Lt. aš už rinkinį 4*10 ml esu virš 200 paplojus kažkada doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
foto iš knygos:
user posted image

tai lygiai toks pats minius kaip MiMi foto, aš linkus manyti, kad viskas ok su juo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 08 birželio 2013 - 17:56