QUOTE(xde @ 2013 05 22, 11:19)
O kokio tipo Jūsų oda ir kokius BB išbandėte?
Perkeliu savo postą, kur buvau aprašius ką naudojau. Dar likusių negavau, bet abejoju ar tie man tiks. Nes visi išbandyti tikrai praščiau negu mineralinė. Va kiaušinį naudoju jau gal savaitę, ir kuo toliau tuo labiau jis man patinka.
Savaitę pabandžius prisijaukinti bb kremus, grįžau prie mineralinės. Vis tik mano odai (brandi, riebi) žymiai geriau mineralinė pudra. Jos visai nesimato, sulygina odą, sumažina poras. BB kremai man per sunkūs, atrodo taip nedaug tepu, bet vistiek matosi. Bandžiau Missha Perfect Cover BB Cream ir Skin79 rinkinuko kremukus
Super+ Beblesh Balm, Super+ Beblesh Balm Triple Function, The Prestige Beblesh Balm, Luminous Pearl Beblesh Balm. Dar laukiu Lioele rinkinuko:
- Lioele Fresh sun Screen SPF 45/PA ++, Lioele Blooming shimmer Pearl Base, Lioele Beyond the solution BB Cream, Lioele Water Drop BB. Čia temą pasiskaičius prisipirkau, galvojau, kad ir mano odai BB patiks. Matyt teks viską atiduoti dukrai , nes jaunai odytei tikrai labai gražiai atrodo. Dar paėmiau Holika Holika Petit BB Cream, Lioele Dollish Veil Vita BB Cream #2 Natural Green ir Missha Signature wrinkle filler BB cream. Dabar jau matau, kad persistengiau, nes kažin ar aš juos panaudosiu. Kai gausiu ir išbandysiu parašysiu savo nuomonę. Dar vakar gavau Tony Moly Egg Pore Silky Smooth Balm 20g BB Primer. Labai graži pakuotė, kvapas nuostabus ir pasitepus oda tikrai pasilygina. Mano oda riebi, bet nespuoguota ir poros nesikemša. Tai manau šitas primeris tiks. Gal net bandysiu visą rinkinuką nusipirkt, jame priemonės būtent riebiai odai.
Dar vieną išbandžiau, bet irgi netiko: Missha Cho Bo Yang.Nors kitoms rašo, kad pats pačiausias.