Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(xde @ 2013 05 22, 11:19)
O kokio tipo Jūsų oda ir kokius BB išbandėte?

Perkeliu savo postą, kur buvau aprašius ką naudojau. Dar likusių negavau, bet abejoju ar tie man tiks. Nes visi išbandyti tikrai praščiau negu mineralinė. Va kiaušinį naudoju jau gal savaitę, ir kuo toliau tuo labiau jis man patinka.

Savaitę pabandžius prisijaukinti bb kremus, grįžau prie mineralinės. Vis tik mano odai (brandi, riebi) žymiai geriau mineralinė pudra. Jos visai nesimato, sulygina odą, sumažina poras. BB kremai man per sunkūs, atrodo taip nedaug tepu, bet vistiek matosi. Bandžiau Missha Perfect Cover BB Cream ir Skin79 rinkinuko kremukus
Super+ Beblesh Balm, Super+ Beblesh Balm Triple Function, The Prestige Beblesh Balm, Luminous Pearl Beblesh Balm. Dar laukiu Lioele rinkinuko:
- Lioele Fresh sun Screen SPF 45/PA ++, Lioele Blooming shimmer Pearl Base, Lioele Beyond the solution BB Cream, Lioele Water Drop BB. Čia temą pasiskaičius prisipirkau, galvojau, kad ir mano odai BB patiks. Matyt teks viską atiduoti dukrai , nes jaunai odytei tikrai labai gražiai atrodo. Dar paėmiau Holika Holika Petit BB Cream, Lioele Dollish Veil Vita BB Cream #2 Natural Green ir Missha Signature wrinkle filler BB cream. Dabar jau matau, kad persistengiau, nes kažin ar aš juos panaudosiu. Kai gausiu ir išbandysiu parašysiu savo nuomonę. Dar vakar gavau Tony Moly Egg Pore Silky Smooth Balm 20g BB Primer. Labai graži pakuotė, kvapas nuostabus ir pasitepus oda tikrai pasilygina. Mano oda riebi, bet nespuoguota ir poros nesikemša. Tai manau šitas primeris tiks. Gal net bandysiu visą rinkinuką nusipirkt, jame priemonės būtent riebiai odai.

Dar vieną išbandžiau, bet irgi netiko: Missha Cho Bo Yang.Nors kitoms rašo, kad pats pačiausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 22 gegužės 2013 - 10:38
kaip Jūs visos tuos BB kremus nusiplaunat? blush2.gif jau LABAI seniai gundausi įsigyti kokį BB, bet kai pagalvoji kad reiks pirkti ir spec ploviklius, su aliejais ir pan, susilaikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 05 22, 11:38)
kaip Jūs visos tuos BB kremus nusiplaunat? blush2.gif jau LABAI seniai gundausi įsigyti kokį BB, bet kai pagalvoji kad reiks pirkti ir spec ploviklius, su aliejais ir pan, susilaikau  doh.gif

Aš plaunu veidą su Tony moly broccoli kremu arba su Innisfree green tea OIl, po to per plaunu su Decleor veido valykliu riebiai odai.
Atsakyti
kaip Jūs visos tuos BB kremus nusiplaunat? blush2.gif jau LABAI seniai gundausi įsigyti kokį BB, bet kai pagalvoji kad reiks pirkti ir spec ploviklius, su aliejais ir pan, susilaikau  doh.gif

Net nusistebėjau - o kažkam nenusiplauna paprastuoju būdu? g.gif
Aš veidą prausiu su Nubian Heritage afrikietišku muilu, kuo puikiausiai nusiprausia visi BB be jokių spec. priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 11:34)
Net nusistebėjau - o kažkam nenusiplauna paprastuoju būdu? g.gif
Aš veidą prausiu su Nubian Heritage afrikietišku muilu, kuo puikiausiai nusiprausia visi BB be jokių spec. priemonių.

anksčiau, kai domėjausi, skaičiau komentarus, kad reikia labai gerai juos nusiplauti, nes gali išprovokuoti bėrimus ar pan blush2.gif t.y praustis su alieju mišiniu, nebelabai prisimenu, bet tas mane sustabdė nuo pamėginimo azijietiškų BB. o dabar vėl svarstau, nes noriu geros apsaugos nuo saulės. dabar naudoju Neutrogena Clear Face Sunscreen Lotion, SPF 55 + kompaktinė pudra, bet kai šilta, man labai greit susiprakaituoja veidas, atrodo pobaisiai rolleyes.gif sakau, gal azijietiški BB būtų geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 22 gegužės 2013 - 11:48
QUOTE(mylimaa @ 2013 05 22, 12:48)
anksčiau, kai domėjausi, skaičiau komentarus, kad reikia labai gerai juos nusiplauti, nes gali išprovokuoti bėrimus ar pan blush2.gif t.y praustis su alieju mišiniu, nebelabai prisimenu, bet tas mane sustabdė nuo pamėginimo azijietiškų BB. o dabar vėl svarstau, nes noriu geros apsaugos nuo saulės. dabar naudoju Neutrogena Clear Face Sunscreen Lotion, SPF 55 + kompaktinė pudra, bet kai šilta, man labai greit susiprakaituoja veidas, atrodo pobaisiai  rolleyes.gif  sakau, gal azijietiški BB būtų geriau g.gif

BB naudoju jau virš metų - ods būklė puiki, neskaitant pigmentacijos, kurios priežastys yra kitos.
O jūs pamėginkit, nedideliais kiekiais pirkt gaunasi pigiau grybo, ir matysit. Nes už jus niekas nenuspręs, tinka ar ne smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 08:50)
Aliona, labai sudominot su ta pudra - man vasarą pablizga kakta, smilkiniai, tai gal visai praverstų, nes be spalvos bigsmile.gif
Su spalva nemoku užsitept turbūt nieko biraus: turiu tokį gėrį kaip Everyday Minerals skaistalus, 6 vnt biggrin.gif  (laimėjau), ir tų nesugebu gražiai uždėt, jei veidas bent kiek drėgnas - o po BB kremo jis neišvengiamai drėgnokas.

Tu žinok, man regis, čia ne nemokėjimo reikalas... Neįmanoma birių skaistalų ant nesauso paviršiaus gražiai užtepti... Čia jau jei nori tiesiai tepti, tada reikia tepti kreminius pamazokus.

Aš tai Guerlain meteoritus vietoj pudros ant BB naudoju smile.gif (mano oda mišri link sausos).
O jei esu sportiškai nusiteikus, ir nenoriu persišpakliuot, jokių pudrų meteoritų, o skaistalų noriu, tada ant BB (ar krempudros, koks skirtumas biggrin.gif) tepu elementariai lūpdažį. Ant žandų biggrin.gif Ir patrinu, aišku, nevaikštau kaip indėnas. gaunasi kreminiai skaistalai, ir normaliai dengiasi biggrin.gif Kai ant greičio reikia biggrin.gif

Mes jų neplaunam bigsmile.gif Taip ir būnam, kol nuo atmosferos poveikio apsilaupo bigsmile.gif Tada su smėliasrove viską nuimam ir iš naujo užsitepam bigsmile.gif hihihi.gif

O jei rimtai, tai kaip anksčiau kosmetiką valiausi, taip ir toliau valausi... Turiu kažkokią didelę bonką deborah kosmetinio pienelio, tai ir naudoju sau. Paskui dar miceliniu vandeniu tuo ten pavalau...

QUOTE(mylimaa @ 2013 05 22, 12:48)
anksčiau, kai domėjausi, skaičiau komentarus, kad reikia labai gerai juos nusiplauti, nes gali išprovokuoti bėrimus ar pan blush2.gif t.y praustis su alieju mišiniu, nebelabai prisimenu, bet tas mane sustabdė nuo pamėginimo azijietiškų BB.

O tai kas ten blogo aliejų mišiniuose? Reiktų, ir naudočiau, ir netgi naudoju kartais periodiškai iš neturėjimo ką veikt, kai grožio priepuolis ištinka, bet kad man ir taip nusivalo...
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 05 22, 13:08)
Jūsų oda tikriausiai nėra linkusi į bėrimus? o aš kankinuosi vis. ačiū už patarimus 4u.gif

Šiaip visko buvo, ir bėrimų - taip pat, būna ir dabar, bet va kaip tik, sakyčiau - gerokai mažiau bigsmile.gif
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 13:15)
O jei esu sportiškai nusiteikus, ir nenoriu persišpakliuot, jokių pudrų meteoritų, o skaistalų noriu, tada ant BB (ar krempudros, koks skirtumas biggrin.gif) tepu elementariai lūpdažį. Ant žandų biggrin.gif Ir patrinu, aišku, nevaikštau kaip indėnas. gaunasi kreminiai skaistalai, ir normaliai dengiasi biggrin.gif Kai ant greičio reikia biggrin.gif

Nia nu... lotuliukas.gif Atsiprašau, žinoma, už žvengą balsu, bet mano vaizduotė toli neša, būtent karingai nusiteikusio indėno mokijažą ir pamačiau doh.gif lotuliukas.gif

Aš ne mėgėja dažytis. Visai. Nemoku ir nemėgstu, BB - vienintelis priverstinis reikalas, kurį naudoju kasdien. Matyt, esmi per daug sportiškų nuotaikų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 12:15)
O tai kas ten blogo aliejų mišiniuose? Reiktų, ir naudočiau, ir netgi naudoju kartais periodiškai iš neturėjimo ką veikt, kai grožio priepuolis ištinka, bet kad man ir taip nusivalo...

visiškai nieko blogo nematau rolleyes.gif tik tam reikalui reikia hidrofilinio aliejaus, bet jei visos sakot kad nusiplauna įprastai, tai puiku, aš nebandžius, nežinau, tik norėjau pasiklausti kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir as su savo pastebejimais biggrin.gif Atsisiunciau Missha Perfect Cover BB ir Signature Real Complete BB . Oda mano brandi, bet ne riebi, gal tik T zona kiek riebesne, be berimu, dideliu nelygumu(neskaitant rauksliu mirksiukas.gif ). Po sav. naudojimo pirmasis BB man visai patinka, gal net todel, kad kaip ir nematau jo ant savo veidelio (spalva 23), o Signature bandziau viena karta ir nelabai patiko; man jis lyg sausina mano oda, t.y. pasitepus islenda odos serpetojimai, nusausejimai, na, kad pilnai isitikinciau - pabandysiu dar syki g.gif
Kadangi norisi isbandyti dar, gal jus man patartumet kurie verti demesio, kad tiktu daugiau sausesnei odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 05 22, 13:42)
Kadangi norisi isbandyti dar, gal jus man patartumet kurie verti demesio, kad tiktu daugiau sausesnei odai ax.gif

Rekomenduoju Missha Cho Bo Yang - mano oda panaši, brandi, neriebi, labiau normali su pablizgančia kakta ir smilkiniais.
Šis atrodo toks tirštas ir riebokas, bet gerai pasidengia, ir va dabar čiupinu veidą - nesijaučia jokio riebalo, net kakta sausa kol kas, o ofise 27 laipsniai.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 14:45)
Rekomenduoju Missha Cho Bo Yang -

Mastau apie ji, bet truputi gasdina tas tirstumas, kad sunkiai pasiskirstys ant marmuzes g.gif
Ir dar :kokia sio BB spalva naudojate? Man reiktu kazko panasaus i 23Perfect Cover 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALRENA: 22 gegužės 2013 - 13:43