Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Miaška @ 2013 05 21, 21:43)
Žinok, ant mėginuko neparašyta, kuris Nr schmoll.gif , pirmą kartą gavau kiek per šviesų - tikriausiai Nr 1, nors susitepiau ir vis tiek gražiai atrodžiau, viena pažįstama pagyvenusi moteris tokį savotišką komplimentą pasakė - kaip gražiai išpraustas veidukas hihihi.gif , va dabar irgi apžiūrėjau kitą mėginį - nu ir nėr parašyta, koks Nr., suprantama kalba tik SPF 30, Made In Korea ir Other biggrin.gif

Taip kad nebent kur surasi užsisakyt, o tie dykai duodami - be identifikacijos.

šiandien nagrynejau ir pastebejau kad yra Cho Bo Yang nr1-2, ir Cho Bo Yang Golden Snow BB Real Cream (šiu spalvu numeriu nenurodo)
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie jau isbandytas priemones:

Skin79 sweet Honey Sugar scrub
user posted image
user posted imageuser posted image
Labai geras veido sveitiklis, skaniai kveplia, padarytas cukraus pagrindu, medaus visiskai nesijaucia. Puikiai nuvalo veida ir jo nedziovina ir nesausina, to sveitiklio galima net kremo netepti. Veidas pasidaro labai svelnus. 4u.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
Dar pora geru zodziu apie Skin79 Citrinine kauke, irgi man labai patinka ir tinka mano riebaluotam vasaros metu veidui. Nors parasyta kad jinai balina veida, man visiskai nebalina, gerai sutraukia potas, sviesina spuogelius (jeigu pasitaiko), nedziovina veido, nors kiek suprantu padaryta molio pagrindu, bet ant veido kauke neisdziuna, turi kremine konsistencija ir skanu citrinu kvapa. Laikau 15 min, nusiplauna labai lengvai. Kazkur skaiciau kad sita kauke galima tepti nakciai (kaip sleaping pack), bet tokio budo dar nebandziau... smile.gif

user posted image
user posted image
Man asmeniskai labai patinka BB kremai, bet vienas is ju minusu yra satino finisas, ant riebios odos kartais atrodo riebaluotai.. biggrin.gif todel ieskojau pudros ta problema isspresti. Perskaciau komentarus ir uzsakiau Tony Moly Baby Doll BB powder. (mano 2 numeriukas). Purda neduoda spalvos ant veido, nieko nemaskuoja, tiesiog suteikia matiskumo. Veidas pasidaro labai svelnus, tikrai baby.. lotuliukas.gif turi labai malonu geliu kvapa, kuri jauciau pirmas 3 dienas, dabar gal pripratau.
Galiu pasakyti, kad turejau La Prairie loose powder ir Givenchy Prisme Libre, sita man atrodo svelnesne ir geresne, o ir kaina juokinga.

Atsakyti
Aliona, labai sudominot su ta pudra - man vasarą pablizga kakta, smilkiniai, tai gal visai praverstų, nes be spalvos bigsmile.gif
Su spalva nemoku užsitept turbūt nieko biraus: turiu tokį gėrį kaip Everyday Minerals skaistalus, 6 vnt biggrin.gif (laimėjau), ir tų nesugebu gražiai uždėt, jei veidas bent kiek drėgnas - o po BB kremo jis neišvengiamai drėgnokas.

Galvoju, Missha Cho Bo Yang BB užsisakyti didelę pakuotę, reikės panagrinėti, kur pigiau - labai man tinka, tirštas, gerai dengia, gėrių gėris, gaila, turiu tik 20 ml.
Atsakyti
Tikrai pudra labai gera, veidas neblizga, mano bb missha real signature bb kremas, tai su pudra draugauja labai gerai, tepu su dideliu teptuku skirtu bronzantui. 4u.gif

as irgi girdejau daug geru atsiliepimu apie Missha Cho Bo Yang BB krema, bet paziurejau kad spalva pilksvesne su roziniu tonu, tai pabijojau pirkti... smile.gif Uzsakiau Holika Holika baby Bloom krema, labai patiko tas silkinis pudros efektas, tad susigundziau pabandyti bb krema su panasiu efektu.. smile.gif
ir dar susipazinimui uzsakiau History Of whoo whaitening BB krema ir Nature Republic Collagen BB krema (meginukus), galvoju jeigu pigus bb kremai daro stebuklus, tad brangesni visai pakeis mano veida i geraja puse... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 21, 20:19)
Dimile, man idealus kol kas Etude House nr 3, bet jo nebėr prekyboje, tai nėra apie ką diskutuoti. Kitas gerulis - Missha Real Complete (bijau labai pameluot pavadinimą, bet katė ant kelių miega, tai negaliu atsistot ir paimt pažiūrėt biggrin.gif ) - jis skystesnis, bet net ant sukaitusio po sporto ir dušo veido gražiai pasidengia ir puikiai laikosi bei maskuoja.
Holika Holika Luminous Silk - maskuoja mažiau, ir man kiek per "šlapias", bet sunaudosiu gal vėsesnėmis dienomis.
Tobulas tobulas - Missha Cho Bo Yang (vėl gi bijau kokia raide suklyst) - maskuoja gerai, dengiasi gražiai, laikosi puikiai, šiandien ryte važiavau dviračiu lynojant į darbą - nenuplovė, grįžinėjau jau visai smagiai lyjant - vis dar geras vaizdas.
Dar išmėginsiu dukros Holika Holika Clearing, iš smalsumo, nes neatiduos anyway biggrin.gif

Labai jums aciuuuu! smile.gif

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 22, 08:03)
Man asmeniskai labai patinka BB kremai, bet vienas is ju minusu yra satino finisas, ant riebios odos kartais atrodo riebaluotai.. biggrin.gif  todel ieskojau pudros ta problema isspresti. Perskaciau komentarus ir uzsakiau Tony Moly Baby Doll BB powder. (mano 2 numeriukas). Purda neduoda spalvos ant veido, nieko nemaskuoja, tiesiog suteikia matiskumo. Veidas pasidaro labai svelnus, tikrai baby.. lotuliukas.gif  turi labai malonu geliu kvapa, kuri jauciau pirmas 3 dienas, dabar gal pripratau.
Galiu pasakyti, kad turejau La Prairie loose powder ir Givenchy Prisme Libre, sita man atrodo svelnesne ir geresne, o ir kaina juokinga.

Mergaite, o kur jus perkate?

QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 08:50)
Aliona, labai sudominot su ta pudra - man vasarą pablizga kakta, smilkiniai, tai gal visai praverstų, nes be spalvos bigsmile.gif

Su spalva nemoku užsitept turbūt nieko biraus: turiu tokį gėrį kaip Everyday Minerals skaistalus, 6 vnt biggrin.gif  (laimėjau), ir tų nesugebu gražiai uždėt, jei veidas bent kiek drėgnas - o po BB kremo jis neišvengiamai drėgnokas.

Na va ir man reikia sito dalykelio smile.gif Be pigmentiniu demiu turiu dar ir klaikiai riebia oda, tai blizgesys yra nuolatinis mano draugas doh.gif

O gal kartais jus esat bandzius Everyday Minerals maskuoklius? Jau buvau susidejus visa rinkini ale va perskaiciau apie BB kremukus, tai vel naujos paieskos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 22 gegužės 2013 - 09:09
QUOTE(dimile @ 2013 05 22, 10:08)

O gal kartais jus esat bandzius Everyday Minerals maskuoklius? Jau buvau susidejus visa rinkini ale va perskaiciau apie BB kremukus, tai vel naujos paieskos biggrin.gif

ka-kaip naudojau ir testavau vienu metu mineralinės tai man buvo pats pačiausias Bare X minerals (iš šiauliu siunčiausi, dabar berods vilniusj atstovas yra) puikiai maskuoja, visiškai nesimato ir finišas satinins, nekimšo, apsauga gera vien žo tik puikiausi atsiliepimai thumbup.gif kol rašiiau supratau kad man jos reikia vėl lotuliukas.gif
Atsakyti
Perku ebay cosmeticmarket... irwww.testerkorea.com, ten ta pudra pigiausiai kainuoja, ir meginuku galima dar pripirkti... smile.gif

Everyday Minerals niekada nebandziau, is kreminiu pudru turejau Guerlain Parure Acqua, ir parure Exstreem, La prairie Skin caviar Fondation, Clarins Skin Iliussion, tai galiu pasakyti, kad BB kremai geriau, nes jie netik vizualiai pagerina veida, po ju naudojimo (apie 6 men.) veido spalva tapo lygesne, is labiai riebios oda tapo beveik normali, spuogu beveik nebeliko, dingo mazos rauksleles po akim. Reikia tik sugalvoti kaip sumazinti poras... ir bus liuks. smile.gif Galvoju pirkti Tony Moly kiausinius. Gal kas jau bande ir turi atsiliepimu?
Atsakyti
Aciu, mergaites! smile.gif

Padedat apsisprest biggrin.gif Taigi pirmiausiai bandysiu BB, nes didelis pliusas man spf. Tik dar klausimelis: jei kremas balinantis, o juk vasara balinti negerai. Tai kaip cia? g.gif Ar ten to balinimo minimaliai g.gif Turbut su tokiu efektu reiktu pirktis kremuka ziemai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 05 22, 10:27)
Aciu, mergaites! smile.gif

Padedat apsisprest biggrin.gif Taigi pirmiausiai bandysiu BB, nes didelis pliusas man spf. Tik dar klausimelis: jei kremas balinantis, o juk vasara balinti negerai. Tai kaip cia?  g.gif  Ar ten to balinimo minimaliai  g.gif Turbut su tokiu efektu reiktu pirktis kremuka ziemai  g.gif

balinimas vasara negerai, t.y. kada balinama rimtom priemonem- rugštim, ir tai su ta salyga jei nadosit spf 50 ir daugiau, tai drasiai galima nadotis, o bibikose ir kitose azijetiškose kremose balinimas dažniausiai arbutino deka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 22 gegužės 2013 - 09:43
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 22, 10:20)
Perku ebay cosmeticmarket... irwww.testerkorea.com, ten ta pudra pigiausiai kainuoja, ir meginuku galima dar pripirkti... smile.gif

Everyday Minerals niekada nebandziau, is kreminiu pudru turejau Guerlain Parure Acqua, ir parure Exstreem, La prairie Skin caviar Fondation, Clarins Skin Iliussion, tai galiu pasakyti, kad BB kremai geriau, nes jie netik vizualiai pagerina veida, po ju naudojimo (apie 6 men.) veido spalva tapo lygesne, is labiai riebios oda tapo beveik normali, spuogu beveik nebeliko, dingo mazos rauksleles po akim. Reikia tik sugalvoti kaip sumazinti poras... ir bus liuks. smile.gif Galvoju pirkti Tony Moly kiausinius. Gal kas jau bande ir turi atsiliepimu?

Aš naudoju Tomy Moly. Auksiniame kiaušinyje tai primeris, man patinka ir tinka, skaniai kvepia, veidas tikrai nesiriebalina. BB kremai man netiko, tai likau prie mineralinės. Kaip pagrindą tepu " kiaušinuką" ir ant viršaus mineralinę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 22 gegužės 2013 - 10:08
QUOTE(mamile @ 2013 05 22, 11:07)
BB kremai man netiko, tai likau prie mineralinės.

O kokio tipo Jūsų oda ir kokius BB išbandėte?
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 22, 08:03)
Ateinu su atsiliepimais apie jau isbandytas priemones:

Ačiū, kad dalinatės 4u.gif
Kaukė ir pudra jau wish list'e bigsmile.gif

O aš pasidalinsiu atsiliepimu apie Naruko naktinį veido kremą:
user posted image

Labai lengvas, nepaliekantis lipnumo, gana stipraus arbatmedžio kvapo (bet jis išnyksta gana greitai), želinės konsistencijos. Be to, kad malonu naudoti, tai bent jau kol kas ir nieko blogo nepadarė biggrin.gif t.y. neatsirado netikėtų spuogelių, bėrimų. Dedu daug vilčių, kad naudojant toliau, efektas bus stipresnis. Tiesa, riebalavimosi stebuklingai nekontroliuoja, bet ir nesitikiu to iš naktinio kremo.
Atsakyti