QUOTE(Miaška @ 2013 05 21, 20:19)
Dimile, man idealus kol kas Etude House nr 3, bet jo nebėr prekyboje, tai nėra apie ką diskutuoti. Kitas gerulis - Missha Real Complete (bijau labai pameluot pavadinimą, bet katė ant kelių miega, tai negaliu atsistot ir paimt pažiūrėt
) - jis skystesnis, bet net ant sukaitusio po sporto ir dušo veido gražiai pasidengia ir puikiai laikosi bei maskuoja.
Holika Holika Luminous Silk - maskuoja mažiau, ir man kiek per "šlapias", bet sunaudosiu gal vėsesnėmis dienomis.
Tobulas tobulas - Missha Cho Bo Yang (vėl gi bijau kokia raide suklyst) - maskuoja gerai, dengiasi gražiai, laikosi puikiai, šiandien ryte važiavau dviračiu lynojant į darbą - nenuplovė, grįžinėjau jau visai smagiai lyjant - vis dar geras vaizdas.
Dar išmėginsiu dukros Holika Holika Clearing, iš smalsumo, nes neatiduos anyway
Labai jums aciuuuu!
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 22, 08:03)
Man asmeniskai labai patinka BB kremai, bet vienas is ju minusu yra satino finisas, ant riebios odos kartais atrodo riebaluotai..
todel ieskojau pudros ta problema isspresti. Perskaciau komentarus ir uzsakiau Tony Moly Baby Doll BB powder. (mano 2 numeriukas). Purda neduoda spalvos ant veido, nieko nemaskuoja, tiesiog suteikia matiskumo. Veidas pasidaro labai svelnus, tikrai baby..
turi labai malonu geliu kvapa, kuri jauciau pirmas 3 dienas, dabar gal pripratau.
Galiu pasakyti, kad turejau La Prairie loose powder ir Givenchy Prisme Libre, sita man atrodo svelnesne ir geresne, o ir kaina juokinga.
Mergaite, o kur jus perkate?
QUOTE(Miaška @ 2013 05 22, 08:50)
Aliona, labai sudominot su ta pudra - man vasarą pablizga kakta, smilkiniai, tai gal visai praverstų, nes be spalvos
Su spalva nemoku užsitept turbūt nieko biraus: turiu tokį gėrį kaip Everyday Minerals skaistalus, 6 vnt
(laimėjau), ir tų nesugebu gražiai uždėt, jei veidas bent kiek drėgnas - o po BB kremo jis neišvengiamai drėgnokas.
Na va ir man reikia sito dalykelio
Be pigmentiniu demiu turiu dar ir klaikiai riebia oda, tai blizgesys yra nuolatinis mano draugas
O gal kartais jus esat bandzius Everyday Minerals maskuoklius? Jau buvau susidejus visa rinkini ale va perskaiciau apie BB kremukus, tai vel naujos paieskos