Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Atėjo ir mano Holika Holika Petitt BB Clearing Nr 3 - čia dukrai. Siųstas 04.28, beje, tą pačią dieną pas rubyruby užsisakiau ir sau BB, tai taip - supakavo kaip vieną siuntinuką.
Dukra patenkinta kaip rublis, labai gražiai pasidengė veidą, spalva labai tinka, ir sako - nesijaučia, kad kas tepta thumbup.gif
Veido oda jos nešviesi, šįmet jau ir gerai saulės pagavus, bet kremas tinka, nes bijojau, kad bus per šviesus.

Gavau ir savo Missha Cho Bo Yang BB Nr 2 - dar nemėginau, bet anksčiau gautas mėginukas buvo tobulas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 20, 18:23)
Sveikos.
As kuri laika skaitineju, ziurineju, noriu pabandyti tokiu bendra bandoma uzpirkima padaryti, gal galit parekomenduoti pardaveja, siaip kelis ziurejau, dideliu skirtumu nematau, bet as dar sviezia sioje temoje 4u.gif

ruby ruby iš ybėjaus! biggrin.gif

http://stores.ebay.com/rubyrubyshop

Man geriausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 05 17, 19:21)
Kaip tik šiandien iš Miaškos užrodytos naujos paruotuvės užsisakiau šį BB, gavosi 2,84$  thumbup.gif Smagu tokius atsiliepimu skaityti. ax.gif
Nesu nieko dar iš azijiečių turėjus, tai nesinorėjo pirmą pirkimą brangų daryti.

tokia kaina irgi surizikuosiu. 4u.gif O ir atsiliepimai tik geri,kiek skaitau.
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 05 20, 18:48)
Atėjo ir mano Holika Holika Petitt BB Clearing Nr 3 - čia dukrai.

o clearing būna kelių atspalvių ?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 20, 19:12)
o clearing būna kelių atspalvių ?

Įtariu, kad tas vienas ir yra - Nr. 3 g.gif , man jis pasirodė artimiausias mūsų veidų odos spalvai.
Atsakyti
Gavau šiandien labai daug dėžučių thumbup.gif thumbup.gif matyt gimtadienio proga kaupėsi kaupėsi ir šac nuo ryto dovanų biggrin.gif ir mėginukų daug wub.gif
Apie BB kremus nerašysiu, reikia išbandyti, o vat kas siaubingai patiko, tai šis paakių kremas Mizon collagen
bekvapis, bet taip maloniai tepasi ir susigeria, kad kaip sakant highly recommended biggrin.gif
Ryt ryte bandysiu šią ženšenio kaukę Kaukė parašysiu ar patiko. Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 20, 17:48)
Gavau ir savo Missha Cho Bo Yang BB Nr 2 - dar nemėginau, bet anksčiau gautas mėginukas buvo tobulas thumbup.gif

oi šitas bibikas geras, gavau du mėginėlius, tai dabar naudoju. Man šitas BB pasirodė riebesnis už Missha perfect cover, maskuoja rolleyes.gif super. Tai gal žiemai reiks papirkt, brangokas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 05 21, 10:07)
oi ?itas bibikas geras, gavau du m?gin?lius, tai dabar naudoju. Man ?itas BB pasirod? riebesnis u? Missha perfect cover, maskuoja rolleyes.gif super. Tai gal ?iemai reiks papirkt, brangokas unsure.gif

Man dar ir kvapas labai patinka, toks lengvas kvepalinis... wub.gif

Dukrik? sak?, ir Petit BB Clearing skaniai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Miaska, jusu oda su pigmentinemis dememis kaip ir manoji. Esu dar visiskai zalia ir dar tik skaityneju apie BB kremus. Gal jus galite rekomenduoti kremuka, kuris jums tiko (visai neblogai maskavo) turint tokia oda? Aciuuuu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 20, 09:54)
minusai , man asmeniškai
mano oda po menešio naudojmi kiekviena diena tapo riebesne, bet be uždegimu ačiū dievui cool.gif , nelaibai megstu matizuojančiu priemoniu (šitas iki popietes laiko наглухо biggrin.gif )

Betgi jisai gi su alkoholiu, o ka alkoholis daro, tai sausina oda, ko pasekoje jinai paskui non-stop riebaluojasi... Vat uztai ir vengiu, ir taip jau T zona amzinai blizga doh.gif

Gavau ta savo su meskuciais Sun Bear spf 32, bet dar per mazai naudojau, kad normaliai ivertint. Pirmi ispudziai - maloniai tepasi, ne riebus, ne baltas, akiu nuo jo negriauzia, zodziu maloniai tepasi, viskas super. Vat dabar dar, kad neislistu kokis poru kimsimas unsure.gif

Buteliukas tai jooooo, kelioninis visiskai biggrin.gif I kisene kokius tris susimesciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 05 21, 13:36)
Miaska, jusu oda su pigmentinemis dememis kaip ir manoji. Esu dar visiskai zalia ir dar tik skaityneju apie BB kremus. Gal jus galite rekomenduoti kremuka, kuris jums tiko (visai neblogai maskavo) turint tokia oda? Aciuuuu is anksto  4u.gif

Dimile, man idealus kol kas Etude House nr 3, bet jo nebėr prekyboje, tai nėra apie ką diskutuoti. Kitas gerulis - Missha Real Complete (bijau labai pameluot pavadinimą, bet katė ant kelių miega, tai negaliu atsistot ir paimt pažiūrėt biggrin.gif ) - jis skystesnis, bet net ant sukaitusio po sporto ir dušo veido gražiai pasidengia ir puikiai laikosi bei maskuoja.
Holika Holika Luminous Silk - maskuoja mažiau, ir man kiek per "šlapias", bet sunaudosiu gal vėsesnėmis dienomis.
Tobulas tobulas - Missha Cho Bo Yang (vėl gi bijau kokia raide suklyst) - maskuoja gerai, dengiasi gražiai, laikosi puikiai, šiandien ryte važiavau dviračiu lynojant į darbą - nenuplovė, grįžinėjau jau visai smagiai lyjant - vis dar geras vaizdas.
Dar išmėginsiu dukros Holika Holika Clearing, iš smalsumo, nes neatiduos anyway biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 21, 20:19)
Dimile, man idealus kol kas Etude House nr 3, bet jo nebėr prekyboje, tai nėra apie ką diskutuoti. Kitas gerulis - Missha Real Complete (bijau labai pameluot pavadinimą, bet katė ant kelių miega, tai negaliu atsistot ir paimt pažiūrėt biggrin.gif ) - jis skystesnis, bet net ant sukaitusio po sporto ir dušo veido gražiai pasidengia ir puikiai laikosi bei maskuoja.
Holika Holika Luminous Silk - maskuoja mažiau, ir man kiek per "šlapias", bet sunaudosiu gal vėsesnėmis dienomis.
Tobulas tobulas - Missha Cho Bo Yang (vėl gi bijau kokia raide suklyst) - maskuoja gerai, dengiasi gražiai, laikosi puikiai, šiandien ryte važiavau dviračiu lynojant į darbą - nenuplovė, grįžinėjau jau visai smagiai lyjant - vis dar geras vaizdas.
Dar išmėginsiu dukros Holika Holika Clearing, iš smalsumo, nes neatiduos anyway biggrin.gif

kaip supratau Jus naudojate Missha Cho Bo Yang numeri 2, o missha kuris numeris ?

niekaip nerandu meginuku nr2, visur tik nr1, kaži ar spalva pirmojo numeriuko labai į ružavumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 21, 21:11)
kaip supratau Jus naudojate Missha Cho Bo Yang numeri 2, o missha kuris numeris ?

niekaip nerandu meginuku nr2, visur tik nr1, kaži ar spalva pirmojo numeriuko labai į ružavumą  g.gif

Cho Bo Yang - Nr 2, Real Complete - Nr 23, aš visus stengiuos rinktis a la natural beige. Kad į rausvumą - nepasakyčiau... g.gif
Atsakyti