Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Isbandziau garsuji Hado labo tonika (lotion) (emiau iprasto ir balinamojo miniukus, kol kas po pirmo bandymo jokio ypatingo skirtumo tarp judvieju nepastebejau ). O siaip ispudziai labai geri. Tikrai verta tureti, ypac sausaodems. smile.gif
Atsakyti
O gal kuri bandėte ne tik veido, bet ir kūno priežiūros priemones?
Labai domina rankų kremai g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 05 15, 17:16)
O gal kuri bandėte ne tik veido, bet ir kūno priežiūros priemones?
Labai domina rankų kremai  g.gif  ax.gif

Na is amerikietisku giria "Vaseline" kremus (yra ebay), o is japonisku-"Kose Japan Coenzyme Q10 Deep Moisture hand cream". Taciau kol kas nesu bandziusi nei vieno, nei kito..
Atsakyti
Pagaliau šiandien sulaukiau pirmos savo užsakytos prekytės Holika Holika Petit BB

Labai maloniai tepasi, skanus kvapas, atlaikė visą šią gan tvankią dieną, nenubėgo, labai patiko ir spalva tiko wub.gif Laukiu pabandymui dar dviejų BB-kų, tik labai ilgu laukti, prekės buvo išsiųstos bal.24 d. doh.gif
Atsakyti

Išmėginau šiandien Holika Holika Luminous Silk BB.
Spalva natural beige man tinka idealiai, taip pat kaip senasis Etude House Nr. 3, dengiasi geriau nei Missha, tirštesnis, kibesnis, bet maskavimas - vidutinis, mano pigmentinės dėmės matyti.
Laiko puikiai, na bet man visi korėjietiški BB puikiai laiko.
Atsakyti
Sveikos,
eilinį kartą klausiu apie šampūną/kondicionierių, gal jau kokį gėrį kuri atradot? g.gif
ir toks labai aktualus klausimas vasarai doh.gif gal ką bandėt apsaugantį nuo prakaito kvapo neblogai? nes nebeįmanoma doh.gif atrodo, nieks netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 05 18, 18:10)
Sveikos,
eilinį kartą klausiu apie šampūną/kondicionierių, gal jau kokį gėrį kuri atradot?  g.gif
ir toks labai aktualus klausimas  vasarai doh.gif gal ką bandėt apsaugantį nuo prakaito kvapo neblogai? nes nebeįmanoma  doh.gif atrodo, nieks netinka  verysad.gif

Plaukams perku iš iherb.com ir dar purškalą Aussie, kurį gaunu tik UK, tai korėjietiškų neieškau...
O nuo prakaito gelbėja Certain Dri, geras nuodas, bet efektas - superinis. Yra ir stipresnis - Driclor, turėjau ir jį, bet per stiprus man.
Tiesa - irgi ne azijietiški tai reikalai, tai kaip ir ne į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 18, 18:23)
Plaukams perku iš iherb.com ir dar purškalą Aussie, kurį gaunu tik UK, tai korėjietiškų neieškau...
O nuo prakaito gelbėja Certain Dri, geras nuodas, bet efektas - superinis. Yra ir stipresnis - Driclor, turėjau ir jį, bet per stiprus man.
Tiesa - irgi ne azijietiški tai reikalai, tai kaip ir ne į temą smile.gif

man šampūnai/kondicionieriai netinka europietiški nei vieni doh.gif išskyrus keune, bet tiek pinigų man gaila blush2.gif tai vis stebuklo noriu unsure.gif
nuodų nenoriu schmoll.gif blush2.gif aš irgi ne į temą, atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 05 18, 18:37)
man šampūnai/kondicionieriai netinka europietiški nei vieni  doh.gif išskyrus keune, bet tiek pinigų man gaila  blush2.gif tai vis stebuklo noriu  unsure.gif
nuodų nenoriu  schmoll.gif  blush2.gif aš irgi ne į temą, atsiprašau  blush2.gif

Apie japoniskas plauku priemones ir dezodorantus savo blog'e nemazai rase melon panda.
Gal ten esanti info jums bus naudinga smile.gif

P.S. uzsisakiau geguzes 6 d. meginukus DANAHAN HYO YONG YOON BB CREAM SPF 30PA. Gavau siandien (taigi, kaip is Korejos, tai atkeliavo labai greitai). Pardavejas- yurongmei. Ryt testuosiu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 18 gegužės 2013 - 19:56
Kazkada buvau susidomejusi tais visais BB, paskui primirsau, dabar iherb temoj vel primine biggrin.gif
Gal kas uzmatet dienini krema veidui, sausai, jautriai odai su spf ir kad butu naturalus filtrai? Arba seruma nakciai, mielai isbandyciau, nes baiginejasi maniskis 4u.gif
Atsakyti
Na ką. Vaikščiojau jau su BB Petit Esential ir BB Petit Moisture, o seniau su Clearing.
Ir man vis dar sunku juos palyginti!

Spalvos man atrodo tokios panašios, kad niekaip negaliu išskirti. Užtepiau visas tris ant rankos vidinės pusės, nufotkinau, na atrodo vienodos ir tiek.

Šiaip sakyčiau, kad Essential gal labiausiai blizga. Na neblizga, bet turi to tokio drėgnumo, kai tuo tarpu kitos dvi mano manymu labiau matinės priemonės.

Šerpetojimus man išryškina visos. Gerai jų nusikračius - visos vienodai gražiai dengia. Clearing gal labiausiai maskuoja. Bet čia nesu tikra, nes ir kitos pakankamai gerai tą daro. Ryškių dėmių neturiu. Daugiau mažos, vietinės, randeliai.

Laiko visos puikiai. Dėl lendančio blizgesio nieko nepasakysiu, nes fiksuoju presuota pudra.
Nugramdyt visas vienodai sunku.

Tad mano asmeninės išvados - dekoratyvinis efektas praktiškai toks pats su visomis, bet gal būt jos savo savybėmis kaip nors kitaip veikia.
Atsakyti
user posted image
ateinu su jau rimtesniais atsiliepimais biggrin.gif po menesio naudojimo
jau eina į pabaigą ie reiketu susimastyti del sekančio g.gif labai smalsu susipažintu su kitais, bet ... šis tiko idealiai( na gal but keli minusai, bet tai mano "tarakonai")
nekemša, neprovokuoja jokiu uždegimu, nesausina, bet puikiai matizuoja, turi aliai atspalvi, bet nera taip kad užmaskuotu ką nors, bet veido spalva susilygina ir aš jau pvz galiu ir be jokios pudros su šuniu ar vaikus iš ryto į daržą nuvest, "į žmones" reiketu dar pudrintis biggrin.gif yra skystas pienelis, kaip tepi atrodo kad riebus bet po vos keliu minučiu jau pilnai įsigeria ir nepalieka jokios pleveles, bibikas ant jo gulasi puikiai
pliusai:
atlaiko visa diena, net suprakaitavus (patikrinta trys dienas sodyboj atviroj saulei visa dienas) veidas visiškai neįdego, nauju demiu neatsirado, dabar esu ruda su farforiniu veidu ir reikia piešti snukuti kad netrodyčiau juokingai biggrin.gif
neremša
sulygina veido spalva (jei yra tik smulkiu defektu pilnai atstoja pudra)
matizuoja
nesausina
pilnai susigeria, po užtepimo po 5 min veidas visiškkai sausas

minusai , man asmeniškai
mano oda po menešio naudojmi kiekviena diena tapo riebesne, bet be uždegimu ačiū dievui cool.gif , nelaibai megstu matizuojančiu priemoniu (šitas iki popietes laiko наглухо biggrin.gif )
nera taupus, gal del to kad ir pilu jo nemažai , veidui puse arbatinio šaukštelio g.gif (bet netikiu kad lašelis kaip žirnelis ir laikys tą apsaugą visa diena blush2.gif )

vien žo labai vykes pirkinys, bet gi noras išbandyt ka nors naujo įtariu kad nugales doh.gif

p.s. pamiršau pamineti doh.gif buteliukas mažuliukas, su plonyčiu snapeliu ir burbuliuku viduje kad gerai susimaišytu prieš naudojimą, t.y. reikia pakratyt prieš tepant, telpa net į kišene ir nesimato biggrin.gif tai kad tilps į belei kokį rankinuką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 20 gegužės 2013 - 09:09