Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Noa @ 2013 07 14, 11:51)
Nu va, man irgi jų maskavimas aktualiausias. Nes jei ten koks iššokęs baisus gumbas, tai kaip tu reljefą užmaskuosi, o pigmentinę dėmę tai jau galėtų kas nors malonėt ir užmaskuot dry.gif

Miaška sako, kad šitame reikale geriausias Cho bo. Man jo reikia biggrin.gif Perfect cover gerai, kai žmogus nesi žalmargis biggrin.gif

Noa, o gumbas kokios spalvos? Man va irgi ant nosies atsirado bjaurybę, per weekend'ą tepiau gydomoju kremu, kuris džiovina tokias biakas, tai patepus šįryt Cho Bo, žiauriai matos pleiskanota nosis ir kremas ant tos biakos. Susinervinau wub.gif vai jums ir čiudo kremas...nosis visa v perjach verysad.gif
Atsakyti
Gokusen lotuliukas.gif Ne is gumbo juokiuosi o is "v perjax" smile.gif
Atsakyti
Su tais fake tai negąsdinkit unsure.gif Užtai aš ir perku tik iš patikrintų pardavėjų... Ebay pirkau tik iš rubyruby , ir va dabar va laukiu dviejų siuntinukų iš cosmeticmarket2012 (kurią kažkas rekomendavo kaip patikimą). Tik dėl cosmeticmarket2012 jau išsigandau, kai buvo paminėta kaip probleminė dėl pristatymo unsure.gif Tikiuosi, mano siuntinukai nedings... Juolab, kad abu yra labai laukiami, labai jau norimos prekės. Viena iš jų jau išbandyta mėginukais, kurio dar turiu, tai jei bandytų įkišti fake, tai jau pastebėčiau smile.gif doh.gif
O šiaip patiko pirkti iš Testerkorea thumbup.gif , na ten , manau, jau tikrai originalai turėtų būti g.gif Dovanėlių pridėjo negailėdami thumbup.gif Vienintelis minusas - labai jau nepigus pristatymas iš ten doh.gif (skaičiuoja pagal svorį ir olialia kiek priskaičiuoja cool.gif ).

Dėl didesnių kainų USA parduotuvėse. Tai pastebėjau. Bet man atrodo logiška - juk jos nori užsidirbti, ir kainą užsimeta. Ebay yra ebay, ir natūralu, kad ten turėtų būti pigiau. Bet iš bile kokio pardavėjo pirkti nerizikuočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 liepos 2013 - 12:32
QUOTE(Nidulia @ 2013 07 15, 12:25)
Gokusen  lotuliukas.gif Ne is gumbo juokiuosi o is "v perjax" smile.gif

Oj! kam taip garsiai? mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Prasidėjo "rankinių savaitė". Ačiū Dievui, kreditkės galiojimas tuoj baigsis. Specialiai neisiu naujos atsiimti- nors taip save sudrausminsiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 15 liepos 2013 - 13:52
QUOTE(Ingėnas @ 2013 07 15, 12:31)
O šiaip patiko pirkti iš Testerkorea thumbup.gif , na ten , manau, jau tikrai originalai turėtų būti  g.gif  Dovanėlių pridėjo negailėdami  thumbup.gif Vienintelis minusas - labai jau nepigus pristatymas iš ten  doh.gif (skaičiuoja pagal svorį ir olialia kiek priskaičiuoja  cool.gif ).

Per kiek laiko gaunat siuntinius iš testerkorea? Vieno laukiu jau virš mėnesio doh.gif . Pagal siuntinio nr išvis rodo, kad siunta keliauja į UK, neramu kažkaip unsure.gif
Atsakyti
man is ebay keliavo 32 dienas. Taip laukiau, taip laukiau ir dar ne ta numeri gavau.
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2013 07 15, 14:01)
Per kiek laiko gaunat siuntinius iš testerkorea? Vieno laukiu jau virš mėnesio  doh.gif . Pagal siuntinio nr išvis rodo, kad siunta keliauja į UK, neramu kažkaip  unsure.gif

Kažkur gal per mėnesį g.gif Truputį ilgiau nei iš rubyruby. Bet jų psl. ir rašė, kad ilgai keliauja.
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri bandete sita BB ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 07 15, 15:06)
man is ebay keliavo 32 dienas. Taip laukiau, taip laukiau ir dar ne ta numeri gavau.

As jau dvieju siuntinuku negavau, uz pirma iskart grazino pinigus be dideliu diskusiju, o su antru ne taip viskas paprasta, nors zmogiskai labai juos suprantu ir tikiu, kad siuntinys tikrai buvo issiustas ir paprasciausia pasiteriojo placiame pasaulyje, daugiau netaupysiu ir visada siusiu tik registruotu.

Testerkorejos savininkas/e transeksualas, visi labai giria uz draugiskuma ir meginuku negailejima 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2013 07 15, 20:51)
Testerkorejos savininkas/e transeksualas

Iš kur žinai? bigsmile.gif
O kad mėginukų negaili, tai gerai! biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti