Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

[quote=dreamless,2013 05 09, 11:20]
Turiu aš Holika Holika Essential Petit BB Cream SPF30 PA++ tai jis turi gelsvą atspalvį, o Skin79 Super+ BB Cream Gold Label, tai jis bent jau man pilšvas, nors prie veido ir šiek tiek prisiderina. Man ant veido gražiau prisiderina Holika, bet ji yra sunkesnė nei Skin79, bei geriau maskuoja, bet veidas daug greičiau susirebaluoja su Holika, bet ją lengviau ir nuo veido nugramdyti.

Uzsisakiau vakar Holika drekinanti ziuresim, tikiuosi bus gelsvas.

Beja isbandziau Skin food Vit C krema kol kas patinka, labai lengvas greitai isigeria.

Taip pat Kose apsaugini pieneli PA+++(tamsiai melynam buteliuke) keista, bet nors ir pienelis jis toks riebokas atrodo, bet susigeria ir nesiburbuluoja.

Dar atejo Kose PA++++ gelis, dar nenaudojau tik pabandziau tai greitai labai susigere

Atsakyti
[quote=Magas,2013 05 09, 19:05]
[quote=dreamless,2013 05 09, 11:20]

Taip pat Kose apsaugini pieneli PA+++(tamsiai melynam buteliuke) keista, bet nors ir pienelis jis toks riebokas atrodo, bet susigeria ir nesiburbuluoja.

[/quote]
labai domins atsiliepimai po ilgesnio naudojimo, ar balina oda, nes rusijos forumose labai gyria butent del šios funkcijos 4u.gif
Atsakyti
Vakar iki isnaktu skaiciau ankstesne tema tai sapnavau siandien sraiges ir sliuzus lotuliukas.gif

Mergaites, gal kas bandet priemones juodiems taskams (uzsikimsusioms poroms ant nosies,kaktos) naikinti? maciau Mizon kauke giliai valancia, mastau ar gera bus g.gif
Atsakyti
Sakykite, ar nei viena nenaudojote SNAILSTREET ? ebay mačiau kremų ir muilo, LT radau, kad galima įsigyti kremo mėginuką.
Ieškau kokios nors priemonės, kuri panaikintų randelius, lygintų odą g.gif BB kremą užsisakiau ir laukiu, bet norisi ne tik kosmetinio efekto, kuris nusivalius dingsta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

Korejieciu kosmetika siunciuosi jau metus laiko, kai kurie produktai labai patiko, kartojau kelis kartus, tai trumpai su jumis pasidalinsiu, gal kam pravers:

1) Mizon Snail repair BB. Tiktu labiau sviesiaodems. Man patiko, nes esu labiau prie sviesiaodziu. Odele mano riebi, kartais turiu spuogeliu. Tai isbandziau ir per karscius, poru neuzkimso. Dengesi neblogai. Odele irgi pagrazejo, nes pudros beveik isvis pradejau nenaudoti. Pirkau 3 kartus.

2) Secret key SNAIL Slime Extract + EGF Repairing Natural BB Cream. Sita nusipirkau neseniai. Naudoju pora savaiciu, tai jis man labiau patinka nei pirmasis, dengiasi graziau, nors yra tirstesnis, labiau pamaskuoja, taip pat geriau issilaiko dienos metu. Spalvele irgi labiau sviesiodems. Jauciu kartosiu si BB, prie pirmojo ko gero negrisiu.

3) Is Mizon labai patiko lakstines kaukes veidui. Ampoule Essential Sheet Mask "Placenta 20ml", vit. C arba hialiuronu. Rekomenduoju isbandyti!
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir as 4u.gif

Laukiu atkeliaujancio savo Etude House - Bright Fit. Gal turit kokiu atsiliepimu? smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Tony moly sleeping pack. Va tokį mėginuką gavau:
user posted image
Jo paskirtis kaip suprantu - drėkinti, anti wrinkle ir balina. Toks panašus į kremą, riebalo nepalieka ir galima ramiai eiti miegoti. Man patiko, kad atsikėlus oda buvo daug labiau padrėkinta, nes šiuo metu yra pasausėjusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 14, 08:32)
Išbandžiau Tony moly sleeping pack. Va tokį mėginuką gavau:
Jo paskirtis kaip suprantu - drėkinti, anti wrinkle ir balina. Toks panašus į kremą, riebalo nepalieka ir galima ramiai eiti miegoti. Man patiko, kad atsikėlus oda buvo daug labiau padrėkinta, nes šiuo metu yra pasausėjusi.  ax.gif

Man pastoviai šitų mėginių prikiša ir vis nenusprendžiu patinka ar ne.
Vakar gavau savo BB petit Moisture ir Essentual. dabar reikia susidaryti planą kaip čia jas testuoti ir su turimu clearing lyginti smile.gif Iš pačio pirmo žvilgsnio ant rankos tai spalvos pasirodė panašios.
Atsakyti
Savaitę pabandžius prisijaukinti bb kremus, grįžau prie mineralinės. Vis tik mano odai (brandi, riebi) žymiai geriau mineralinė pudra. Jos visai nesimato, sulygina odą, sumažina poras. BB kremai man per sunkūs, atrodo taip nedaug tepu, bet vistiek matosi. Bandžiau Missha Perfect Cover BB Cream ir Skin79 rinkinuko kremukus
Super+ Beblesh Balm, Super+ Beblesh Balm Triple Function, The Prestige Beblesh Balm, Luminous Pearl Beblesh Balm. Dar laukiu Lioele rinkinuko:
- Lioele Fresh sun Screen SPF 45/PA ++, Lioele Blooming shimmer Pearl Base, Lioele Beyond the solution BB Cream, Lioele Water Drop BB. Čia temą pasiskaičius prisipirkau, galvojau, kad ir mano odai BB patiks. Matyt teks viską atiduoti dukrai , nes jaunai odytei tikrai labai gražiai atrodo. Dar paėmiau Holika Holika Petit BB Cream, Lioele Dollish Veil Vita BB Cream #2 Natural Green ir Missha Signature wrinkle filler BB cream. Dabar jau matau, kad persistengiau, nes kažin ar aš juos panaudosiu. Kai gausiu ir išbandysiu parašysiu savo nuomonę. Dar vakar gavau Tony Moly Egg Pore Silky Smooth Balm 20g BB Primer. Labai graži pakuotė, kvapas nuostabus ir pasitepus oda tikrai pasilygina. Mano oda riebi, bet nespuoguota ir poros nesikemša. Tai manau šitas primeris tiks. Gal net bandysiu visą rinkinuką nusipirkt, jame priemonės būtent riebiai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 14 gegužės 2013 - 09:47
Gavau ir aš šiandien savo Holika Holika Petit BB Clearing drinks_cheers.gif Atsiuntė per maždaug dvi sav. 2-3 d., tai sakyčiau visai normaliai, aš jau tikėjaus, kad lauksiu mėnesių mėnesiais biggrin.gif
Apie patį bb'ką dar sunku kalbėt, sėdžiu išsitepus. Kvapas visai malonus (kažką primena), konsistencija tirštoka, nepratus aš su tokiom. Pakuotė miela, bet tokia miniatiūrinė. O išspaudus kremo ant savo letenos...vazėjau,čiut neišsigandau, toks tamsus pasirodė biggrin.gif Bet ant veido lyg ir normaliai, nepastebiu kokio tais pilko atspalvio ar dar ko. Porą dienų gal pažiūrėsiu ir jei patiks, turbūt užsisakysiu antrą pakuotę, nes ten tiek mažaiii biggrin.gif O gal ir dar kokį kitą užsisakysiu, nežinau dar.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 14, 10:44)
Man pastoviai šitų mėginių prikiša ir vis nenusprendžiu patinka ar ne.
Vakar gavau savo BB petit Moisture ir Essentual. dabar reikia susidaryti planą kaip čia jas testuoti ir su turimu clearing lyginti smile.gif Iš pačio pirmo žvilgsnio ant rankos tai spalvos pasirodė panašios.

tepkit puse veido vienu, puse kitu - jei namie bunat smile.gif tai, manau, optimaliausias variantas palyginimui
Atsakyti
Nežinau ar kremas mano kaltas buvo (ryžių fluidas iš L'Occitane) ar pats bb'kas, bet tas Petit Clearing BB visiškai nelaikė ant nosies unsure.gif Kitur ant veido visai normaliai atrodė, kas be ko, labai gražiai tepasi su Buffing brush iš RT (bent jau man), bet net sutvirtintas su pudra (naudojau thebalm Anti Shine ir essence truputėlį) - nespėjau iki parduotuvės nueit ir jau paplaukusi nosis. Suteiksiu dar porą šansų, jei ne - teks kažko kito ieškot.
Atsakyti