Tai taip ir padariau:) Jau turiu original megoneli. Kuria nors diena patikrinsiu abu coverius.
Nidulia, uzjauciu del visu peripetiju Man irgi nesiseka, taip ir neatsirado mano night repair serum Mizono
Noa, sveika sugrizus ir pailsejus Neatsirado katyte?
Miargu, gal uzmatet koki ypac veiksminga paakiu krema priesraukslini? Pas mane ne akiu kampuciuose, o butent po akim kosmarai, jau kuo tik netepu Dabar uzsisakiau SM nei karto nepamineto paakiu kremo Su:M37, tipo ir lygina ir liftinguoja, na ziuresim ar tikrai taip
apie sia kosmetika
Miargu, gal uzmatet koki ypac veiksminga paakiu krema priesraukslini? Pas mane ne akiu kampuciuose, o butent po akim kosmarai, jau kuo tik netepu Dabar uzsisakiau SM nei karto nepamineto paakiu kremo Su:M37, tipo ir lygina ir liftinguoja, na ziuresim ar tikrai taip
apie sia kosmetika
QUOTE(kavenska @ 2013 07 13, 22:57)
apie sia kosmetika
apie sia kosmetika
Nea O viens prie vieno kaip mano Kuzys
O kas čia kalbėjo, kad azijietiški paakiniai kremai - ne kažką??? Ar aš blogai įsiminiau?
QUOTE(Noa @ 2013 07 14, 00:29)
Nea O viens prie vieno kaip mano Kuzys
O kas čia kalbėjo, kad azijietiški paakiniai kremai - ne kažką??? Ar aš blogai įsiminiau?
ne aš taip kalbėjau, atvirkščiai, turiu ( beveik baigiau) Mizon kolageninį, jausmas tepantis ir pasitepus nuostabus, tekstūra šilkinė, baisiai malonus kremas, tik silpnas jis man, poveikio jokio nerasta. Dar prigriebiau Sooryehan
QUOTE(kavenska @ 2013 07 14, 07:34)
ne aš taip kalbėjau, atvirkščiai, turiu ( beveik baigiau) Mizon kolageninį, jausmas tepantis ir pasitepus nuostabus, tekstūra šilkinė, baisiai malonus kremas, tik silpnas jis man, poveikio jokio nerasta. Dar prigriebiau Sooryehan
Va man su sraiginiu taip buvo. Viskas labai fain, viskas labai malonu, o naudos, bent jau įžvelgiamos - nėr... Nu gal ten jei 10 metų naudotum, ir būtų kas nors, bet tai žinok dabar
kiek bandziau, pagirsiu situos :
Tik antrojo pirkau 21 numeri, tai man dabar po pajurio sviesokas, bet siaip labai neblogas.
Neuzmaskuoja visiskai, bet veidas atrodo grazus, nesimato, kad prisitepusi.
Pirmojo turiu ir 21 ir 23 numeriuka. Vakar 23 pasitepliojau, labai mielas veidas buvo
Priejau isvados- kas labai gerai maskuoja, tas padaro kaukes ivaizdi. Todel turbut geriau maziau uzmaskuota, bet nesimato, kad pritepliota.
Tik antrojo pirkau 21 numeri, tai man dabar po pajurio sviesokas, bet siaip labai neblogas.
Neuzmaskuoja visiskai, bet veidas atrodo grazus, nesimato, kad prisitepusi.
Pirmojo turiu ir 21 ir 23 numeriuka. Vakar 23 pasitepliojau, labai mielas veidas buvo
Priejau isvados- kas labai gerai maskuoja, tas padaro kaukes ivaizdi. Todel turbut geriau maziau uzmaskuota, bet nesimato, kad pritepliota.
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 12:27)
Nu vat kad paprastai taip ir yra Kita vertus, jei jie nemaskuoja, tai nafig jie iš viso
QUOTE(Noa @ 2013 07 14, 12:35)
Nu vat kad paprastai taip ir yra Kita vertus, jei jie nemaskuoja, tai nafig jie iš viso
nepasakyciau, kad nemaskuoja.
Pas mane nuo saules labai greit atsiranda pigmentines demes. Ir dabar na nesideginau daug, o veidas su dememis. Pamaskavo jas, bet kazkiek matosi. Nezinau kas jas uzmaskuot gali. Ir strazdanu turiu, vasara jos dar labiau isriskeja.
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 12:42)
nepasakyciau, kad nemaskuoja.
Pas mane nuo saules labai greit atsiranda pigmentines demes. Ir dabar na nesideginau daug, o veidas su dememis. Pamaskavo jas, bet kazkiek matosi. Nezinau kas jas uzmaskuot gali. Ir strazdanu turiu, vasara jos dar labiau isriskeja.
Nu va, man irgi jų maskavimas aktualiausias. Nes jei ten koks iššokęs baisus gumbas, tai kaip tu reljefą užmaskuosi, o pigmentinę dėmę tai jau galėtų kas nors malonėt ir užmaskuot
Miaška sako, kad šitame reikale geriausias Cho bo. Man jo reikia Perfect cover gerai, kai žmogus nesi žalmargis
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 12:27)
kiek bandziau, pagirsiu situos :
[
[
O koks ten Missha pirmasis??
Tas tiesa, kad jei gerai maskuoja-kauke. Todek man patiko skin 79 raudonasis-sviezias veidelis liko.
O juk saket, kd Missha Signature Wrinkle Filler BB Cream nepatiko:)
Antra sansa suteieket jam?? Tai as sita ir gavau, tik vietoj 23 gavau nr 21 Dabar man jis ryskiai per sviesus.
Siandien vel Liolete triple testas. Kadangi silta o as darbuojuosi kieme, paziuresim kaip sis bb elgsis visa diena. Siandien jau tepiau ne ant nuogo veido. Pasitepiau laseliu drekinancio Dr.Hauska rose light kremuku. Nosi, kakta ir gabaleli odos salia nosies, patepiau liolele oru uztryneju ( labia smalsu, ar tikrai neprades blizgeti kakta, kaip zada). Ant virsaus saikingai Ton. Mol. Baby pudra.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 07 14, 12:51)
Miaška sako, kad šitame reikale geriausias Cho bo. Man jo reikia Perfect cover gerai, kai žmogus nesi žalmargis
Jei Miaska tikrai turi visokiu demiu o neisigalvoja, tada Cho bo tikrai superinis, nes nemaciau ant jos jokiu demiu o ir atrode labia naturaliai-giriu:)
Jei kuri turite Liolete triple BB krema ir juo nepatenkinta, mielai nupirkciau.
O jei kri susizavejo Missha Signature Wrinkle Filler BB Cream nr 21, 50 ml.-mielai perleisciau
Ir ką? Man atrodo, lioele turėtų būt gerai. Mėginau mėginuką, labai patiko...
Noa, tai reiskia ir tau tinka Liolele triple:)
Ismegink dar cio bo ir jau zinosi kas tau geriausia.
Ismegink dar cio bo ir jau zinosi kas tau geriausia.