Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Magas @ 2013 07 11, 10:42)
merginos gal kas isbandet INNISFREE produktus BB'kus ar sunscreen'us?

labia jau vilioja ju aprasymai,kad be chemijos, bet turiu skaudzios patirties su ekologiska dekoratyvine kosmetika, kazkaip negraziai man "guldavo "ant odos

Tai kad su ta ekologiška visa taip biggrin.gif Milteliai neskalbia, kvepalai nekvepia, valikliai nevalo, šampūnai neplauna, nieko keisto kad ir su kosmetika tas pats smile.gif Išties nebandžiau jūsų minimos kosmetikos, tai tik šiaip liežuvis panižo biggrin.gif

Toliau bandau bb. Šiandien užsitepiau Holika Clearing ir visgi, rašau didelį pliusą Mišai čo bo jang wink.gif Veidelis išliko vakar visą dieną sausutėlis, o va šiandien jau tepdama holiką pajutau, kad bus kitaip. Rudesnis, bet riebesnis ir tirštesnis sad.gif Snukelis jau dabar žiba ... sad.gif Ryt laukia Holika Moisture smile.gif
Atsakyti
Mergino, gal kuri nors bandete sios stebuklingus BB kremus ir turite savo atsiliepimu, at tikrai viskas taip gerai, kaip rodoma?

http://kosmetickerec...s-bb-cream.html
http://kosmetickerec...d-bb-cream.html
http://kosmetickerec...-bb-mousse.html
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 07 11, 09:46)
Tai kad su ta ekologiška visa taip biggrin.gif Milteliai neskalbia, kvepalai nekvepia, valikliai nevalo, šampūnai neplauna, nieko keisto kad ir su kosmetika tas pats smile.gif   Išties nebandžiau jūsų minimos kosmetikos, tai tik šiaip liežuvis panižo biggrin.gif
Toliau bandau bb. Šiandien užsitepiau Holika Clearing ir visgi, rašau didelį pliusą Mišai čo bo jang wink.gif  Veidelis išliko vakar  visą dieną sausutėlis, o va šiandien jau tepdama holiką pajutau, kad bus kitaip. Rudesnis, bet riebesnis ir tirštesnis sad.gif Snukelis jau dabar žiba ... sad.gif  Ryt laukia Holika Moisture smile.gif

na va todel ir nesiryztu tu ekologisku pirkti, bet ir knieti, o gal butent sis bus kitoks blush2.gif na zinot apie ta vilti ...

o va del Holikos turiu sutikti Moisture labai lengvutis tinka graziai odai man maskavimo mazoka, taip pat turiu Shimering mano isvada ypac atsizvelgiant i kaina geriau uz dauguma standartiniu kreminiu pudru, bet ant veido graziai issilaiko kokias 2 val tada reik atnaujinti.

Uzsisakiau Missha Perfect Cover miniuka ziuresim kaip bus, bet Cho Bo jau labai noriu, cia bus sekantis... ir taip pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 11 liepos 2013 - 10:14
Aliona, Skin79 The Oriental Gold Plus BB cream yra du- SPF 25 ir SPF 30. Abu su lupu blizgiu dangtelyje. Ziurinejau ir as juos vakar. Pasizymejau kaip brandesnei odai, patiko abieju aprasymas ir videoreportazas. Ir as meginelius uzsisakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 07 11, 11:52)
Aliona, Skin79 The Oriental Gold Plus BB cream yra du- SPF 25 ir SPF 30. Abu su lupu blizgiu dangtelyje. Ziurinejau ir as juos vakar. Pasizymejau kaip brandesnei odai, patiko abieju aprasymas ir videoreportazas. Ir as meginelius uzsisakysiu.

Ačiū...
Pas mane jau tiek megineliu, kad neaisku kada net visus isbandysiu... Vieni patinka, kiti visai ne... Aš igi pasidaviau missha cho bo manijai, irgi migineliu uzsakiau 4u.gif
Tiesa iš bandytu veido prieziuros megineliu labai patiko Missha golden snow veido prieziuros linija, gerai drekina,bet ne riebina, stangrina ir sutraukia poras. ( turiu toneri, pieneli, seruma ir krema). Pažiūrėjau ebay pilnu buteliuku kaina aukstoka. 4u.gif
Atsakyti
Visa kalna BB meginuku turiu. Kol kas neradau tokio,kuris labai suzavetu. Pliusas,kad nesimato ant veido,kaip buna pasitepliojus su kai kuriom krempudrom, bet man truksta maskavimo.
Nebezinau ka dar pirkt.
Buvom prie juros,idegiau,islindo pigmentinės demes. Taip norisi jas uzmaskuot.
Atsakyti
O prie juros BBikais nesitepet?
Kiek skaiciau, tai geriausiai maskuoja Lioele triple the solution bb cream ir Holika Holika Baby Bloom BB cream Light SPF25, Nemeginot siu?
O Missha cho bo , irgi nemaskuoja jumi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 11 liepos 2013 - 15:58
prie juros nesitepiau. Tepiau krema apsaugini tik. Kazkaip man neiprasta prie juros su BB, man tas pat, kas eit degintis su krempudra ant veido.
Missha cho bo neturiu. Reikia ji nusipirkt ax.gif o kaip jo spalva atitaikyt ? g.gif blush2.gif

Lioele triple the solution bb cream ( kaip suprantu) viena spalva, taip ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 11 liepos 2013 - 19:19
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 11, 20:16)
prie juros nesitepiau. Tepiau krema apsaugini tik. Kazkaip man neiprasta prie juros su BB, man tas pat, kas eit degintis su krempudra ant veido.
Missha cho bo neturiu. Reikia ji nusipirkt  ax.gif o kaip jo spalva atitaikyt ?  g.gif  blush2.gif

Lioele triple the solution bb cream ( kaip suprantu) viena spalva, taip ?

Taip, Lioele tik viena spalva, bet jinai tokia beige (nei pikla nei rozine, pakankamai neutrali), gerai prisitaiko ir maskuoja.
Dar gerai maskuoja Nature republic Collagen BB cream
http://kosmetista.ru...zivi/36473.html

bet manau cia nuo odos tipo priklauso. 4u.gif kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu..

o kokius bb kremus bandete?
Atsakyti
bandziau :
[MISSHA] Signature Wrinkle Filler BB Cream
[Missha] M Signature Real Complete BB Cream
[Missha] M Perfect Cover Blemish Balm BB Cream
Skin79 Hot Pink SUPER+ Blemish Balm BB cream

situos kol kas bandziau.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 11, 20:16)
Missha cho bo neturiu. Reikia ji nusipirkt  ax.gif o kaip jo spalva atitaikyt ?  g.gif  blush2.gif

Missha cho bo yra nr21-sviesesnis ir 23-tamsesnis

Reiskia jus nemeginote butent tu, kurie gerai maskuoja:)

1.Missha cho bo...... 21 arba 23
2.Lioele triple the solution bb cream-vienas atspalvis
3.Holika Holika Baby Bloom BB cream - vienas atspalvi: Light-riebiai,kombinuotai odai. , Moisture - sausai odai
4.Nature republic Collagen BB cream
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 07 11, 20:36)
Dar gerai maskuoja Nature republic Collagen BB cream
http://kosmetista.ru...zivi/36473.html

O cia tas pats tik kitokio turio, ar kitoks Nature repub. BB??
http://animetric.blo...s-collagen.html
Atsakyti