Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(zomša @ 2013 06 29, 11:38)
Tiksliai. doh.gif Per anksti apsidžiaugiau. O nebūdavo jokio oficialaus Missha puslapio, siunčiančio į EU?

Patikrinau ebay. O tai kame esmė, kad pas tą patį cosmeticmarket2012 50 ml pakuotė kainuoja mažiau, nei JAV Missha ofic. puslapyje su nuolaida? Dėl prekės lokacijos (P. Korėja/JAV)?

yra oficialus Missha atstovas Baltijos šalims missha.lt, siunčia iš Estijos, tik kainos ten ne pačios geriausios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 06 29, 01:03)
Miaska, kiek skaitau, tai tavasis favoritas skirtas riebiai odai. Ar as kazka neteisingai supratau? Juk tavo oda near riebi.

Nea, mano oda neriebi nei trupučio, gal labiau mišri ar normali, bet visi pabandymai rodo, kad Cho Bo Yang man tinka idealiai.
Beje, Perfect Cover ant dukros veido atrodo tobulai, o jos oda kaip tik rieboka, būna, pasispuoguoja. Su Perfect Cover tiesiog švyti, fantastika wub.gif
Atsakyti
Gal tau reikejo kelis kartus pasimeginti, net keista, kad nepatiko:)
Lenteleje, kuria tu imetei, matosi, kad tavasis bb geriausiai normaliai odai. atsiliepimuose moterys raso,-"vaje, vaje, mano oda riebi ir man jis idealus" smile.gif
Atsakyti
Vakar gavau siuntinuka, uzsakyta balandzio 29! doh.gif doh.gif Simboliska, bet tai buvo pirmasis mano korejietiskos kosmetikos uzsakymas. Ji 'aplenke antras, trecias....desimtas,-ioliktas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 03 liepos 2013 - 20:05
Kaip greitai susisuko pastas!
Gavau

*Missha*Super Aqua Cell Snail Cream 47ml [+Sleeping Mask 20ml] / Korea tai labia neblogai drėkina. Mano oda linkus pleiskanoti tai, super, labai minkšta oda lieka. Ir laaabai skaniai kvepia biggrin.gif Čia man būtinas dalykas biggrin.gif

MISSHA M Signature Real Complete BB Cream No.21 užtepus pasirodė žiauriai šviesus. Bet po poros minučių arba akis priprato, arba tiesiog prisitaikė prie odos. Maskuoja puikiai. Nelabai įtiko vaizdas vakare - kažkaip subėgo į raukšleles ir matėsi, kad apsitepliojus kažkuo. Bet gal čia tik kartas toks buvo. Išmėginsiu daugiau, maž nuomonė pasikeis. Turiu dar kelis BB mėginėlius skirtingus, tai bus smagu juos išmėginti.

O šitas daiktas nesužavėjo. Nieko ypatingo. Kažin ar vertas tiek mokėt ir dar laukt, kol atsiųs...
[Missha] Creamy Strawberry Latte Cleansing Foam 172ml Flavour Moist Cleanser
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 06 28, 23:22)
Kam aktualu - missha oficialiame puslapyje nemažos nuolaidos BB kremams. smile.gif http://www.misshaus....=ListBB&pkg=126
Užsiregistravus bent man rašo, kad pirmam užsakymui siuntimas - nemokamas.

Uzsisakiau BB kremų miniukų iš nurodyto puslapio. MB mama važiuoja į svečius pas dukrą Floridoje, tai parveš po mėnesio. bigsmile.gif Iki to laiko bandysiu verstis su tuo ka turiu... Ir taip visko prisipirkau doh.gif ir dar laukiu dviejų siuntinių iš Korėjos. blush2.gif
Beje, noriu pagirti jau minėtą Ebay pardavėją Olive-world, atsiuntė labai greitai ir dar mėginukų krūvą pridėjo.
Išbandžiau Sulwhasoo pagrindinę liniją, pradedant nuo aliejaus iki emusijos. Labai patiko First care activating serumas, atgaivina odą, labai gerai įsigeria. Reikės daugiau įsigyti. O va aliejus ir prausimosi gelis tai įspūdžio nepadarė, kvapas stiprus, pušimis kvepia.
Tiesą naudojant visas priemones kartu, poveikis odai geresnis.
Atsakyti
Šiandien užsisakiau skin79 Vip Gold BB kremą ir kompaktinę pudrą. Tikiuosi, kad nenusivilsiu,nes radau nemažai teigiamų atsiliepimų thumbup.gif
Atsakyti
merginos kokia apsauga nuo saules naudojat per tokius karscius?

man nuo sunscreen'u poros pradejo kimstis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 06 liepos 2013 - 10:58
QUOTE(Magas @ 2013 07 06, 12:52)
merginos kokia apsauga nuo saules naudojat per tokius karscius?

man nuo sunscreen'u poros pradejo kimstis doh.gif

Naudoju Cancer council active sunscreen spf 50 purskiama. Labai lengvas ant odos, skystos konsistencijos. Is eurokos pirkau.
Atsakyti
Sveikos,

Visai nesenai isbandziau skin79 Hot Pink BB, labai buvau juo suzaveta, bet va ilgiau panaudojus pastebejau,kad lyg kemsas poros no juo, o gal tai tik sutapimas, ar gali BB kimsi poras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 07 08, 22:31)
Sveikos,

Visai nesenai isbandziau skin79 Hot Pink BB, labai buvau juo suzaveta, bet va ilgiau panaudojus pastebejau,kad lyg kemsas poros no juo, o gal tai tik sutapimas, ar gali BB kimsi poras?  g.gif

Manau, kad gali. As kelis meginelius sunaudojau sio BB ir man pasispuogavo veidas. Nezinau ar tai sutapimas ar sis BB. Duosiu dar 1 sansa ir dar karta ismeginsiu, tada jau tikrai zinosiu, nes ir man jis patiko, graziai ant veido atrodo. Dar vienas dalykas-gal jus blogai nuplaunat nuo veido si BB? BBikus reikia labia gerai isplauti is veido odos.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 07 08, 22:31)
Sveikos,

Visai nesenai isbandziau skin79 Hot Pink BB, labai buvau juo suzaveta, bet va ilgiau panaudojus pastebejau,kad lyg kemsas poros no juo, o gal tai tik sutapimas, ar gali BB kimsi poras?  g.gif

Man šis tikrai kimšo, nors ir labai patiko, kaip atrodo ant veido unsure.gif
Atsakyti