Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Shalimar @ 2013 06 26, 12:25)

Parasiau jums zinute 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugile @ 2013 06 26, 16:59)
Ką iš azijietiškų prausiklių veidui esate išbandžiusios?
Aš kol kas tik Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam, svarstau gal ką nors kito nusipirkti įvairovei  g.gif

O man labiau patiko
"Etude House" Baking Powder BB Deep Cleansing Foam, nei pastarasis Missha smile.gif

Atsakyti
QUOTE(izide @ 2013 06 26, 18:17)
O man labiau patiko
"Etude House" Baking Powder BB Deep Cleansing Foam, nei pastarasis Missha  smile.gif

Turėjau mėginėlį "Etude House" Baking Powder BB Deep Cleansing Foam tai labai taupiai naudojasi, man jo vieno savaitei užteko, labai fainai nuprausia, nesausina, atrodo, kad net poros buvo susitaukusios, švaresnės šiek tiek laukiu nesulaukiu, kol gausiu pilna pakuotę bigsmile.gif
Atsakyti
Isbandziau megineli The history of Whoo Gongjinhyang:Seol Whitening Sun BB (SPF45,PA++)
Ispudziai butu tokie:
neiprastai skystas, tarsi butu losjonas su spalva;
spalva nebloga-sviesi, neutrali rusva, be parsiukisko ruzavumo (vasarai gal perblanki);
tepti reikia greitai, nes sparciai isigeria i oda;
kvapas neastrus, neikyrus, subtilus geliu;
dengiamumas silpnas, veikiau sulygina veido spalva.
Minusai: siek tiek vietomis miltuojasi (kaip guli dienos meta ir atrodo vakare, galesiu papildyti tik po dienos "nesiojimo")
Verdiktas: produktas tikrai kokybiskas,"taurus", taciau regis labiau tinkamas jaunos, savaime grazios, lygios ir sveikos odos apsaugai nuo saules ir pagrazinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 27 birželio 2013 - 10:53
QUOTE(izide @ 2013 06 26, 19:17)
Parasiau jums zinute 4u.gif
Papildyta:
O man labiau patiko
"Etude House" Baking Powder BB Deep Cleansing Foam, nei pastarasis Missha  smile.gif

QUOTE(papliauška @ 2013 06 26, 21:11)
Turėjau mėginėlį "Etude House" Baking Powder BB Deep Cleansing Foam tai labai taupiai naudojasi, man jo vieno savaitei užteko, labai fainai nuprausia, nesausina, atrodo, kad net poros buvo susitaukusios, švaresnės šiek tiek laukiu nesulaukiu, kol gausiu pilna pakuotę  bigsmile.gif

Ačiū už info. Gaila mėginukų šio prausiklio nerandu ebay pas patikimus pardavėjus unsure.gif Jeigu kur pamatysit šių mėginukų, įmeskit nuorodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugile: 27 birželio 2013 - 13:53
QUOTE(izide @ 2013 06 27, 11:51)
Isbandziau megineli The history of Whoo Gongjinhyang:Seol Whitening Sun BB (SPF45,PA++)
Ispudziai butu tokie:
neiprastai skystas, tarsi butu losjonas su spalva;
spalva nebloga-sviesi, neutrali rusva, be parsiukisko ruzavumo (vasarai gal perblanki);
tepti reikia greitai, nes sparciai isigeria i oda;
kvapas neastrus, neikyrus, subtilus geliu;
dengiamumas silpnas, veikiau sulygina veido spalva.
Minusai: siek tiek vietomis miltuojasi (kaip guli dienos meta ir atrodo vakare, galesiu papildyti tik po dienos "nesiojimo")
Verdiktas: produktas tikrai kokybiskas,"taurus",  taciau regis labiau tinkamas jaunos, savaime grazios, lygios ir sveikos odos apsaugai nuo saules ir pagrazinimui.

Taigi, po sesiu valandu 'nesiojimo" pastebejimai butu tokie. Pakankamai patvarus, nunuplauke (bet siandien ir diena nekarsta), turi nezymu polinki subegti i gilesnes rauksleles.
Visos pakuotes turbot nepirkciau. Man jis ne pats paciausias.
Atsakyti
merginos, ar skiriasi [MISSHA] Cho Bo Yang BB Cream ir MISA Cho Bo Yang Golden Snow BB Real Cream ?
kame cia reikalas? pakuote nuotraukoj tokia pati
Atsakyti
Kam aktualu - missha oficialiame puslapyje nemažos nuolaidos BB kremams. smile.gif http://www.misshaus....=ListBB&pkg=126
Užsiregistravus bent man rašo, kad pirmam užsakymui siuntimas - nemokamas.

Perfect cover man ir toliau visai nepatinka savo maskavimu. schmoll.gif Joks jis ne perfect. Nors ten, kur maskavimo nereikia, labai gerai atrodo ant veido... Bandau užsisakyti Cho bo yang mažesnį kiekį, gal bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 06 28, 23:22)
Perfect cover man ir toliau visai nepatinka savo maskavimu. schmoll.gif Joks jis ne perfect. Nors ten, kur maskavimo nereikia, labai gerai atrodo ant veido... Bandau užsisakyti Cho bo yang mažesnį kiekį, gal bus geriau.

Išbandžiau abu, Perfect Cover po dienos atidaviau dukrai - man jis irgi ne perfect visai.
O va Cho Bo Yang užsakinėsiu pilną pakuotę, nes man jis pats geriausias iš visų bandytų thumbup.gif
Atsakyti
Miaska, kiek skaitau, tai tavasis favoritas skirtas riebiai odai. Ar as kazka neteisingai supratau? Juk tavo oda near riebi.
Atsakyti
Atnesu kelis atsiliepimus, nezinau ar kam idomu, bet...

Tai va isbandziau kelis meginelius TM "pomidoro" massage pack-na ir visai man nepatiko, jokio raminancio poveikio nepastebejau atvirksciai kai uzsitepi griauze aplink nosi. ( internete radau labia gerus atsiliepimus deja manes jis nesuzavejo

skin79 signature BB'kas-turejau testeri uzteko gal 3 kartams, bet man spalva nepatiko turi ta tipiska pilksva/rausva atsspalvi

o va dabar teigiami ispudziai pries 3 men nusipirkau skin food vit E seruma-jau I pabaiga jis, man patiko labia malonus ant odos, oda lieka svelni sudrekinta ir pamaitinta, konsistensija serbeto/gelinio kremo susigeria gerai, po jo as net kremo netepu nes kaip ir nebereikia

Vat tiek pastebejimu
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 06 28, 23:22)
Kam aktualu - missha oficialiame puslapyje nemažos nuolaidos BB kremams. smile.gif http://www.misshaus....=ListBB&pkg=126
Užsiregistravus bent man rašo, kad pirmam užsakymui siuntimas - nemokamas.

O aš kiek supratau tas saitas JAV ir siunčia tik JAV, o kainos tikrai gundancios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 29, 11:00)
O aš kiek supratau tas saitas JAV ir siunčia tik JAV, o kainos tikrai gundancios 4u.gif

Tiksliai. doh.gif Per anksti apsidžiaugiau. O nebūdavo jokio oficialaus Missha puslapio, siunčiančio į EU?

Patikrinau ebay. O tai kame esmė, kad pas tą patį cosmeticmarket2012 50 ml pakuotė kainuoja mažiau, nei JAV Missha ofic. puslapyje su nuolaida? Dėl prekės lokacijos (P. Korėja/JAV)?
Atsakyti