Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Balinancios ir mane domintu, turiu didele pigmentine deme ant kaktos doh.gif Noreciau atsikratyti. Bet ar vasara tinkamos jos naudoti? g.gif

Merginos, kuri perkate is testerkorea.com? bigsmile.gif

Uzsisakiau meginuku kruva, baisiai nekantrauju... per kiek vidutiniskai is sios parduotuves atkeliauja ( emiau K-Packet (air mail) siuntos tipa) ?
Ir ar ant dezutes jie nurodo mazesne suma? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 04 gegužės 2013 - 10:20
QUOTE(izide @ 2013 05 04, 11:19)
Balinancios ir mane domintu, turiu didele pigmentine deme ant kaktos doh.gif Noreciau atsikratyti.  Bet ar vasara tinkamos jos naudoti? g.gif

Balinančios ir mane domintų. Mačiau - kažkas kažką čia lyg ir užsisakinėjo.smile.gif
Dar reikėtų pasiaiškinti, kokiu principu apskritai veikia jų balinantys kremai (rūgštys?). Ir ar išvis veikia.biggrin.gif

Savo veidą balinu su rūgštinėmis priemonėmis + hidrochinonu, tik čia ne Azijos rinkos produktai. Bent rūgštinių priemonių atveju tikrai geriau jas naudoti rudenį. Bet bet kokiu atveju vasarą veidui reikia gero apsauginio kremo.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 05 04, 22:20)
Siuntimas apmuitinamas juridiniams asmenims. Iš Modnique man apmuitino tik pačią prekę, todėl ir padariau tokią išvadą.
Kur kursą galima pakeisti? Nesu išnagrinėjusi PayPal'a blush2.gif

Iš ten pat esu sumokėjusi muitą už visą sumą biggrin.gif Nors rašiau paaiškinamuosius laiškus ir t.t., bet teko susimokėti viską... Kitur irgi tas pats, geriau jau pasistengti, kad nesulaikytų...

Čia yra parodyta 4u.gif
Atsakyti
Reikia Gokusen pagalbos 4u.gif
Kuris is siu yra tikras:
1
2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALRENA: 04 gegužės 2013 - 21:29
QUOTE(ALRENA @ 2013 05 04, 21:29)
Reikia Gokusen pagalbos 4u.gif
Kuris is siu yra tikras:

Eutentiški. Visur bus užrašyta "made in Japan". Importuoti.
O kodėl tokie brangus?
Pirk iš čia. Gavau per 14 dienų.
Atsakyti
Sveiki,
na va, vakar gavau clever cat, nežinau ar labai naudingas bus mano komentaras,nes šioj srity absoliučiai naujokė ir tai pirmas mano BB. Neskaitant loreal bb mėginuko biggrin.gif Taigi,esu po žiemos baltaveidė, nesu labai spuoguota,bet kiek per žiemos sezoną turėjau spuogelių visų dėmelės liko. Išsimozojau kremu ir fantastika wub.gif labai gražiai sulygino visą veidą, dėmelės liko vos kelios pačios ryškiausios, spalva tiko tobulai, atrodo net nesidažius, veidas natūraliai gražus wub.gif dar dėl spalvos pabarsčiau egipto žemės ir išlėkiau thumbup.gif o lėkiau 11km pėsčiomis prieš saulę, veidas labai prakaitavo, plius turiu vieną didelę ydą, dažnai liesti veidą. Tai po tokio iššūkio veidas beveik kaip ką tik padažytas thumbup.gif jei reiktų kur vėl eiti,tai tik paprasta pudryte patapšnočiau,kad šiek tiek matiškumą atstatyčiau thumbup.gif kaip už tokią kainą,tai negaliu atsidžiaugti,tobula wub.gif dabar laukiu holika cleaning,žiūrėsim kaip tas man tiks bigsmile.gif

čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 07 gegužės 2013 - 17:18
O aš atsiprašau savo Missha M Signature Real Complete BB: pirma atrodė, kad skystokas, kad prasčiau dengia, na bet vis tik pirmas įspūdis buvo klaidingas.
Aš jį įsimečiau prie dušo reikmenų, ką sportklubin vežuosi, kad ir po treniruotės, po dušo, galėčiau BB pasitept, ir savo dėmėtu veidu žmonių negąsdint. Na ir ką, gerai užkaitus po dušo pasitepu veido kremu, ant viršaus, ant vis dar bandančio išrasot veido tepu BB - ir kuo puikiausiai dengiasi, namo minu dviračiu, sušylu dar kartą - ir niekas neplaukia thumbup.gif
Lieka vienas tik minusėlis - vis tik, man tas BB šviesokas g.gif
Atsakyti
Ir aš taip pat doh.gif Jau kai ką gavau, galiu savo įspūdžius parašyt.
Mano oda brandi, riebi, pakankamai didelėmis poromis. Spuogų nebūna, tai ir dėmių neturiu. Pirmas atėjo clever cat Color Control CC Cream. Visisiškai netiko, užtepus veidas perbalęs, išryškėja dar labiau poros. Jaučiasi ant odos, tai dėti dar kitą priemonę nebesinori. Atidaviau dukrai, jaunai odai daug geriau. Sulygina spalvą. Ir krem pudra po to atrodo gražiau. Tada gavau missha perfect cover nr.23. Spalva kaip ir tiko, bet pasitepus irgi nelikau sužavėta. Iki tol naudojau mineralinę, tai man šis kremas irgi per sunkus, na toks tirštas. Man labai nepatinka, kai matosi pudra, tai stengiuosi tepti kuo ploniau, kad sluoksnio nebūtų. Gal todėl ir likau nesužavėta. Padėjau kolkas ir išbandysiu dar vėliau. Vakar naudojau SKIN79 HOT PINK SUPER PLUS Beblesh Balm BB CREAM. Šitas man labiau patiko negu mishha. Visai nieko, oda išliko neriebaluota visą dieną, spalva tiko. Toks jausmas, kad jis šiek tiek lengvesnis negu missha. Šiandien naudojau SKIN79 VIP GOLD Super Plus Beblesh Balm. Man niekuo nesiskirai nuo vakarykščio, spalva tinka, veidas kolkas matinis. Skin79 pirkau rinkinuką, tai jame dar du kremukai. Diamond The Prestige BB Cream ir Diamond Luminous Pearl BB Cream. Paskutinis tai blizgus, matosi žerutis, tai manau, kad jo net nebandysiu, nes pagal mane jis kažkos vakarinis. O prestige bandysiu rytoj. Dar gavau meginuką missha Cho Bo Yang BB Cream. Irgi laukia eileje. Dar pirkau porą priemonių riebiai ir porėtai odai TONYMOLY Egg Pore Silky Smooth Balm ir Etude House] Good Bye PORE EVER Primer Stick. Esu nepatenkinta savo odos poromis, tai bandysiu, gal su priemonėmis bus geresnis vaizdas.
Atsakyti
merginos kuris is BB kremu turi gelsva atspalvi?,

nes dabar naudoju skin79 diamond, bet jis turi roziniai pilka atspalvi spalva nelabai, bet maskuoja labai gerai

Kazks minejo lyg Holika Holika g.gif
Atsakyti

QUOTE(Magas @ 2013 05 08, 15:04)

nes dabar naudoju skin79 diamond, bet jis turi roziniai pilka atspalvi spalva nelabai, bet maskuoja labai gerai

Būtent apie Skin79 skaičiau, kad jis pilkiausio atspalvio...mastau.gif
Atsakyti

Is savo patirties galiu pasakyti kad piksvo atspalvio neturi
Missha M Signature Complete BB Cream 23 spalva-turi beige atspalvi
Holika Holika Baby Bloom light-turi geltonesni atspalvi
o is bandytu pilksva atspalvi turi
Missha M Perfect Cover 21 ir 23 spalvos-pilsvos spalvos
BRTC jazmin waterBB cream-rozine su pilksvu
BRTC Gold Caviar BB cream-pilksvas, labai sviesus.
Atsakyti

Turiu aš Holika Holika Essential Petit BB Cream SPF30 PA++ tai jis turi gelsvą atspalvį, o Skin79 Super+ BB Cream Gold Label, tai jis bent jau man pilšvas, nors prie veido ir šiek tiek prisiderina. Man ant veido gražiau prisiderina Holika, bet ji yra sunkesnė nei Skin79, bei geriau maskuoja, bet veidas daug greičiau susirebaluoja su Holika, bet ją lengviau ir nuo veido nugramdyti.

Norėjau paklausti merginų, gal kas bandėt kelių rūšių BB kremus maišyti? Žinau, kad kai kas maišo taip kremines pudras g.gif
Atsakyti