Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Shana @ 2013 06 24, 12:59)
O galvoju, ar tai tikrai yra gerai, ar oda kvepuoja, jei tie BB taip gerai "laiko" g.gif
As vis ziurineju, sarasus ruosiu, tema skaitau, kuo toliau tuo sunkiau apsispresti biggrin.gif

Aišku, kvėpuoja, nosies tai jie neužlipina biggrin.gif

O ką čia vargt ir spręst, imk Missha Perfect cover pradžiai, ir tada matysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 24, 12:07)
Aišku, kvėpuoja, nosies tai jie neužlipina biggrin.gif

O ką čia vargt ir spręst, imk Missha Perfect cover pradžiai, ir tada matysi biggrin.gif

Turbut taip ir darysiu.
Bet ot paskaitau, uzsimanau, susibalamutinu doh.gif dar koki krema ar seruma irgi pabandymui noriu, zodziu kraunu kol kas, o po to braukysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 06 24, 13:09)
Turbut taip ir darysiu.
Bet ot paskaitau, uzsimanau, susibalamutinu doh.gif  dar koki krema ar seruma irgi pabandymui noriu, zodziu kraunu kol kas, o po to braukysiu lotuliukas.gif

Cia visos praaejusios toki galvos skausma o dauguma randasi tokioje pacioje stadijoje kaip ir Jus:) Tame tarpe ir as pati pasimeciau jau savo noru sarase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 06 24, 10:21)
Miaska, o kaip patiko ampole Mizono serumas?

Ką aš žinau... per trumpai naudoju dar. Vos vos lipnoka oda lieka, tokiam karšty nakčiai man tas serumas tinka, nes lengvutis labai
QUOTE(Shana @ 2013 06 24, 12:59)
O galvoju, ar tai tikrai yra gerai, ar oda kvepuoja, jei tie BB taip gerai "laiko" g.gif

Korėjietiškus BB kasdien naudoju virš metų, neberia, nieko kito neįprasto nesidaro, tai gal kvėpuoja kiek tai odai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau apie rytietiskus BB kremus ir turiu prasyma: Gal galetumete parekomenduoti koki BB krema, kuris tiktu labai sviesiai odai? Visas priemones paprastai perkuosi pacias sviesiausias, su vos rausvu atspalviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2013 06 24, 17:48)
Prisiskaiciau apie rytietiskus BB kremus ir turiu prasyma: Gal galetumete parekomenduoti koki BB krema, kuris tiktu labai sviesiai odai? Visas priemones paprastai perkuosi pacias sviesiausias, su vos rausvu atspalviu smile.gif

Tai gal Missha Perfec cover 13 ar 21?

http://www.missha.lt...#55/products/31

Mano oda labai šviesi į gelsvumą, tai aš turiu 23, ir jis man gerai, kai įdegus. O kai neįdegus - kiek tamsokas. O šviesesnio neimu, nes girdėjau, kad rausvas.

Dar šitas labai šviesus - Skin 79 Oriental Gold BB Cream plus.
Atsakyti
Arba rekomenduokit koki gera seruma. Ju tiek daug, kad nezinau kuri rinktis.. Isbandziau Missha time revolution, kaip ir nieko ypatingo, o kaina auksta doh.gif Noreciau kokio, kad kas vakara butu galima pasitepti pries miega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 24, 17:26)
Tai gal Missha Perfec cover 13 ar 21?

šitą 21 įsidėjau... 13 pasirodė per baltas... Bet tai siaubas... Visko noriu, visko reikia. Žiūriu į tą krepšelį spaust/nespaust... Nusibankrotint galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 06 23, 20:27)
Gal kas bande Tony Moly Intense Care Dual Effect Sleeping Pack ?
http://www.koreanque...k-tonymoly.html
Gavau meginuka, pasirode neblogas.. Tas "whitening' kur raso, tai gal netinka vasarai? g.gif Butinai reikia serumo, baiginejasi mano, gal sakau sita paimti?? g.gif

as taip pat sita meginuka turejau, patiko tik gaila kad nelabai nuspresi ilgalaiki poveiki is keliu kartu
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2013 06 24, 17:48)

Sakyciau Mizon snail repair BB jums tiktu. Atsisiunciau toki, labia smagus kremas (jauciasi gydomasisi efektas), taciau splava labai sviesi doh.gif . Nors pati nesu tamsiaode, taciau man gerokai per sviesi, o gaminami jie tik vieno atspalvio.
Papildyta:
Mergaites, turiu kruva meginuku, gal kuri noretu?
Pabandziau ir toliau vis ieskau savojo idealiojo doh.gif 4u.gif
Turiu: Missha time immortal youth serum (10vn)
Missha time immortal youth cream (9vnt)
MIssha super aqua ultra waterfull cream (10 vnt)
ETude House collagen moistfull enriched cream (8 vnt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 26 birželio 2013 - 09:11
QUOTE(izide @ 2013 06 26, 10:19)

Turiu: Missha time immortal youth serum (10vn)

Noreciau ax.gif
Atsakyti
Ką iš azijietiškų prausiklių veidui esate išbandžiusios?
Aš kol kas tik Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam, svarstau gal ką nors kito nusipirkti įvairovei g.gif
Atsakyti