Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Noa @ 2013 06 20, 17:19)
Ot ne, pasiskaičiavau, mėginukais dar brangiau. O dar ten mėginukuose po mililitrą - jei mėginsi kur susipilt, tai visai žymus nuostolis gausis...

Užtat šitoj parduotuvės radau neaiškių produktų pavadinimus - buvau gavus visiškai nesuprantamus testerius lotuliukas.gif

Užtai kaip nervuoja tos kainos jų kažkokiais ten vienetais lotuliukas.gif Skaičiuoju, kad 1000 tų anų - 3 Lt. Bet erzina biggrin.gif

Užtai daug visko yr mastau.gif biggrin.gif

oi, pas manr pastoviai eina siuntinukai is ten.. mirksiukas.gif po 2-3 per menesi...
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 20, 17:42)
oi, pas manr pastoviai eina siuntinukai is ten.. mirksiukas.gif  po 2-3 per menesi...

O kuo jie tau geresni už iam-love? Nes ten siuntimas nemokamas ir mėginukų įdeda. Tiesa, ne kokių tu nori, o kokių jie nori biggrin.gif

Pigiau? Greičiau ateina?

taro kitko, turėjau mėgunuką Lioele Beyond the solution BB. Irgi labai patiko. Regis, reikia kada Lioele BB nusipirkt. Tik jie irgi ne per pigiausi...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 20, 17:45)
O kuo jie tau geresni už iam-love? Nes ten siuntimas nemokamas ir mėginukų įdeda. Tiesa, ne kokių tu nori, o kokių jie nori biggrin.gif

Pigiau? Greičiau ateina?

taro kitko, turėjau mėgunuką Lioele Beyond the solution BB. Irgi labai patiko. Regis, reikia kada Lioele BB nusipirkt. Tik jie irgi ne per pigiausi...

Pirku is ten Dantu pastas.. smile.gif kitur zymiai brangiau, plius meginukus History of Whoo ir Sulwhasoo, kol kas perku meginukus, bandau atrinkti kas tinka ir patinka. Lioele pigiausias kuri buvau radus kaina buvo 20$, todel kol kas uzsakiau 10 meginuku uz 6$, nes jau BB kremu ir taip pilna, o sitas bus kal kas pabandymui ir "proginis" kai jau reikia pilno maskavimo.
Atsakyti
Taigis - išpakuota dėžutė wub.gif
user posted image

Beje, geriausia pakuotė, kiek teko gauti: kartoninė dėžutė, kiekvienas daiktas - burbuliniame popieriuje, kremas ir serumas - užklijuotose dėžutėse, net pavyzdukai maišiuke.

Vienas iš mėginukų - ženšenio arbata biggrin.gif , toliau veido kremas, kūno kremas ir gelis riebiai veido odai - šito nemėginsiu, atidaviau dukrai.

Serumas atskirai turi pipetę, daba susibalamūtyjau - o kiek lašų veidui reik? g.gif
Atsakyti
Kažkada diskutavom ar Biodermos vanduo nuvalo bb kremus. Taigis išbandžiau Bioderma Crealine, ir ką gi - kuo puikiausiai nuvalo net Missha perfect cover, kurio visiškai neėmė nei mano įprastas prausiklis, nei Natura Siberica pienelis maiažui valyti. Tai pabaigsiu Skinfoodo aliejinį valiklį ir toliau naudosiu Bioderma.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 06 21, 13:12)
Kažkada diskutavom ar Biodermos vanduo nuvalo bb kremus. Taigis išbandžiau Bioderma Crealine, ir ką gi - kuo puikiausiai nuvalo net Missha perfect cover, kurio visiškai neėmė nei mano įprastas prausiklis, nei  Natura Siberica pienelis maiažui valyti. Tai pabaigsiu Skinfoodo aliejinį valiklį ir toliau naudosiu Bioderma.

O kokį Skinfood valiklį turi? Aš dabar kaip tik ieškau kokį pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2013 06 21, 14:22)
O kokį Skinfood valiklį turi? Aš dabar kaip tik ieškau kokį pirkti smile.gif

Black sugar smile.gif
Atsakyti
Nu žinokit - tas Mizon kremas ir Cho Bo Yang BB tobulai dera bigsmile.gif
Net prasivažiavus dviračiu tokioj Afrikoj, viskas puikiai guli ant veido, na tik kakta kiek blizga - tyčia šiandien be pudros.
Kremas pasirodė labai tirštas ir sunkiai paskirstomas, bet sušilęs ant veido susitepė lengvai. Kurį laiką panaudosiu, ir jei geras įspūdis nesikeis - jamsiu dar ką iš Mizon.
Atsakyti
Gal kas bande Tony Moly Intense Care Dual Effect Sleeping Pack ?
http://www.koreanque...k-tonymoly.html
Gavau meginuka, pasirode neblogas.. Tas "whitening' kur raso, tai gal netinka vasarai? g.gif Butinai reikia serumo, baiginejasi mano, gal sakau sita paimti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 20, 15:49)
Ateinu su atsilepimais apie dar viena labai gera BB krema, seniai norejau pabandyti, nes skaiciau tik gerus atsiliepimus, o dabar pas mane atkeliavo meginukas:

lioele triple the solution bb cream

O sventas Petrai, dabar ir sito reikia man. Mano sarasas jau tooooks ilgas, kad graudu ziureti doh.gif
O sio BB tik vienas atspalvis yra?
Miaska, o kaip patiko ampole Mizono serumas?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 06 24, 10:21)
O sventas Petrai, dabar ir sito reikia man. Mano sarasas jau tooooks ilgas, kad graudu ziureti  doh.gif
O sio BB tik vienas atspalvis yra?
Miaska, o kaip patiko ampole Mizono serumas?

Taip, viena spalva
O jus pabandykite užsakyti meginuku pabandymui,
Tada lengviau apsispręsti, kokį bb krema pirkti.

Meginuku rinkinuka pirkau čia:
http://cosmetic-love...am-samples.html
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 21, 18:21)
Nu žinokit - tas Mizon kremas ir Cho Bo Yang BB tobulai dera bigsmile.gif
Net prasivažiavus dviračiu tokioj Afrikoj, viskas puikiai guli ant veido, na tik kakta kiek blizga - tyčia šiandien be pudros.

O galvoju, ar tai tikrai yra gerai, ar oda kvepuoja, jei tie BB taip gerai "laiko" g.gif
As vis ziurineju, sarasus ruosiu, tema skaitau, kuo toliau tuo sunkiau apsispresti biggrin.gif
Atsakyti