Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Gokusen @ 2013 06 19, 15:03)

Taip... 4u.gif
Atsakyti
Nu va, o aš savo bokšte buvau tikra, kad šviesiaodėms - mirijadai pasirinkimų tarp azijietiškos kosmetikos, tame tarpe - ir bibikų. Nes per tamsaus nesu bandžius anei mačius, o per šviesūs - visi alei vieno mėginukai biggrin.gif
Aš įdegu labai greitai ir lengvai, degu rusvai, po to rudai, daba atrodo, kad net veidas po bibikais ale vis tiek parusvėjęs... g.gif Bet kaklo netepsiu, apsiribosiu veidu.

O beje, bandėt kas tą Baby Doll pudrą tiesiog ant nuogo veido? biggrin.gif Na, kremu patepto, bet be cicikų ir bibikų?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 19, 16:41)
Nu va, o aš savo bokšte buvau tikra, kad šviesiaodėms - mirijadai pasirinkimų tarp azijietiškos kosmetikos, tame tarpe - ir bibikų. Nes per tamsaus nesu bandžius anei mačius, o per šviesūs - visi alei vieno mėginukai biggrin.gif
Aš įdegu labai greitai ir lengvai, degu rusvai, po to rudai, daba atrodo, kad net veidas po bibikais ale vis tiek parusvėjęs... g.gif  Bet kaklo netepsiu, apsiribosiu veidu.
--------

O beje, bandėt kas tą Baby Doll pudrą tiesiog ant nuogo veido? biggrin.gif  Na, kremu patepto, bet be cicikų ir bibikų?

O aš tik šitų BBikų dėka išsiaiškinau, kokia aš, pasirodo, šviesiaodė blink.gif biggrin.gif doh.gif blush2.gif Kažkaip pudrą kai renkiesi, tai juk pasitepi vietoje, tai lengviau prisiderinti nei čia aklai perkant. Ir kas keisčiausia, su pudromis tikrai ne į šviesiausias spalvytes dairydavausi, va vienos firmos turiu Beige 2/Beige3 arba dar esu turėjusi labai lengvą Neutral Sand.
Na šiemet, tiesa, neįdegiau. Tik nosį ir paraudonuot spėjau (nelygiai cool.gif doh.gif ). Jei saulės daugiau pagaunu , tokia šviesi, kaip dabar nė nebūnu. Bet šiemet kažko saulė manęs neima.
Žodžiu, rezultate, kuo daugiau bandau, tuo daugiau atrandu keistų dakykų apie savo odą, jaučiuosi visai susipainiojusi biggrin.gif blush2.gif

Nors dabar audžiu mintį, gal čia dėl to, kad BBikų spalva irgi atseit taikosi (pudrų tai juk ne). Bet vat prie mano odos kažkaip neteisingai taikosi - pabrėžia arba ružavumą, arba pilkumą. Žodžiu, nesusikalba su mano oda biggrin.gif doh.gif

------

Aš nebandžiau. Bet įsivaizduoju, kad kažkas gautųsi. Tarkim, Loreal BB irgi tiesiai ant odos tepama (tačiau ant mano odos, nors ir buvo ne pati šviesiausia, Medium, visiškai nesimatė).
Ir spėju, kad ta Baby Doll pudra tiesiai ant nuogo veido turėtų neblogai matinti. Jei kam reikia ne gero dengimo, ne spalvos, o labiau matizavimo funkcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 19 birželio 2013 - 17:18
QUOTE(*Persikute* @ 2013 06 19, 09:55)
o 13 kokss?

Toks?
http://www.missha.lt...#55/products/31
Atsakyti
Atėjo mano Mizonai bigsmile.gif , lėkiau ryte paštukan - lygiai 3 savaitės, pirkau iš bestbuy77.
Dar nepraplėšiau net, nemėgstu skubiai apžiūrėt, vakare išsipakuosiu, išmėginsiu nakčiai serumą, o jau ryte - kremą, gal ir man ant jo bibikas geriau guls biggrin.gif

Žodž, laikykitės, netrukus būsiu gražiausia visoj visatoj bigsmile.gif
Atsakyti
na sudomino ir mane ši kosmetika smile.gif. Kol kas palnuoju paimt tris kiaušinius, ir dar klausimas gal kažką galite rekomenduoti pavienimas spuogams gydyti ir maskuoklį jiems ax.gif
Atsakyti
Šįryt išbandžiau ETUDE HOUSE Correct & Care CC Cream Silk (bandymų tęsinys smile.gif ) ir ant viršaus MISSHA Cho Bo Yang BB Jin Cream 01 Natural Beige.
Geriau taip nebandykit doh.gif Ėjau praustis doh.gif
Kažkokia balta lipni kaukė gavosi g.gif Kuri nei susigerti nori ir šiaip labai be ryšio atrodo.
Na tas pirmasis tai ilgai trunka, kol jis susigeria, panašu, kad ant jo geriau nieko netepti g.gif
Tada nusiploviau ir užsitepiau tik MISSHA Cho Bo Yang BB Jin Cream 01 Natural Beige. Tai nežinau... Pati tekstūra man kaip ir patiko (tik mėginukas labai jau kūdas, kadangi su juo antras kartas šį rytą, tam antrąjam vos vos sukrapščiau). Bet va šitas BBikas net man per šviesus blink.gif g.gif Arba vaidenasi. Bet kažkokia blyški sau atrodau g.gif Kuo toliau į mišką , tuo daugiau grybų g.gif

Nors jau pati nebesuprantu - toks įspūdis, kad po visų bandymų eksperimentų su BB/CC mano oda pašviesėjo, nebetoli, kad geiša pasidaryčiau biggrin.gif doh.gif O nėra ko labai ir stebėtis turbūt. Juk kai kurie tų produktų turi ir balinančią funkciją. Juokinga biggrin.gif - kiti žmonės vasarą įdega, o aš tik šviesėju ir šviesėju biggrin.gif doh.gif

Tą Missha išbandysiu kada nors dar vėliau, gal teisingesnę nuomonę susidarysiu.
O rytoj bandysim TONYMOLY Luminous Pure Aura CC Cream smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 birželio 2013 - 09:58
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 19, 14:26)

Thanks. Indejau krepsyn, laukiau Tavo patvirtinimo smile.gif
Kartu ir dantu sepecius prigrebsiu.
Esu domejus nano technologijom, nes parsisiunciau MISOKA dantu sepeteli va sita http://www.ebay.com/...=item5d3d615a45.
Kelionen neblogas daiktas, bet pastoviai ji naudot..nea, nepatariu. Geriau jau su "nano" eilinis dantu sepetukas ir dantu pasta. Kaip bebutu, rytais po kavos puodelio ir "pypkes" noris gaivaus kvapo is burnos blush2.gif O su Misoka tik svarus dantys iki kito ryto.O kur gaivumo dvelksmas ir pojutis? g.gif Tad rukoriams nerekomenduojama.
Atsakyti
Per keletą dienų išbandžiau atsiųstus mėginukus:
- SKIN79 Super Plus Blemish Balm BB Cream - Gold Label
user posted image
Labai riebalina odą, neapsikentusi nusiploviau po 4h. Spalva pilkoka, kremas tirštas.
- SKIN79 Super Plus Beblesh BalmTriple Function BB Cream Orange
Oda pradėjo riebaluotis po poros valandų, bet geriau negu su auksiniu BB kremu. Spalva kremo ne pilka, o normali beige. Tik veidą balina.
Išvada: nepatinka man Skin79 BB kremai, nepirksiu ax.gif
- MISSHA Time Revoltion Immortal Youth Serum
user posted image
Nepatiko man nei kvapas, nei tai kad nesusigeria į mano riebią odą unsure.gif Geriau jau pirkti sraigių kremukus.
- TonyMoly Intense Care Dual Effect Sleeping Pack
user posted image
Užsitepiau prieš nakties miegą, greitai susigėrė į odą, ryte - veidas ne toks riebus kaip visada, oda stangresnė, jautėsi lyg būtų daugiau ištempta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2013 06 20, 13:47)
Nepatiko man nei kvapas, nei tai kad nesusigeria į mano riebią odą  unsure.gif Geriau jau pirkti sraigių kremukus.

O man su sausa nerealiai patiko. Tik kad kaina bože upasi, tai net pirkčiau. Bet kartu su kremu - apie 100 dol blink.gif
Atsakyti
Ateinu su atsilepimais apie dar viena labai gera BB krema, seniai norejau pabandyti, nes skaiciau tik gerus atsiliepimus, o dabar pas mane atkeliavo meginukas:

lioele triple the solution bb cream

Maskavimas puikiai, is 10/10 balu, maskuoja ir paakiu zona ir poras ir spuogelius, laikosi irgi visa diena, isbandytas siandien dienos karstyje. Splva sviesoka, tekstura kremine-sausoka, reikia greitai tepti kad nesustingtu, finisas satininis, bet pirma karta gyvenime man tai ne maiso, veidas atrodo taip gerai, kad satininis finisas siuo atveju tai tik pliusas.
Manau puikus BB kremas, kai reikia atrodyti puikiai, nes kiekvienai dienai manau per sunkus.
Ikelsiu pora atsiliepimu:

http://kosmetista.ru...zivi/36049.html
http://kosmetista.ru...zivi/32236.html
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 06 20, 15:27)
O man su sausa nerealiai patiko. Tik kad kaina bože upasi, tai net pirkčiau. Bet kartu su kremu - apie 100 dol blink.gif

Paieskok meginuku, bus zymiai pigiau... 4u.gif
as taip perku history of whoo, pilna pakuote brangiu, o meginukais ir mini setais gaunasi normali kaina.. ax.gif

pvz. cia
http://www.testerkor...stsize=20^page=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliona_aa: 20 birželio 2013 - 14:55
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 20, 15:49)
Paieskok meginuku, bus zymiai pigiau... 4u.gif
as taip perku history of whoo, pilna pakuote brangiu, o meginukais ir mini setais gaunasi normali kaina.. ax.gif

pvz. cia
http://www.testerkor...stsize=20^page=

Ot ne, pasiskaičiavau, mėginukais dar brangiau. O dar ten mėginukuose po mililitrą - jei mėginsi kur susipilt, tai visai žymus nuostolis gausis...

Užtat šitoj parduotuvės radau neaiškių produktų pavadinimus - buvau gavus visiškai nesuprantamus testerius lotuliukas.gif

Užtai kaip nervuoja tos kainos jų kažkokiais ten vienetais lotuliukas.gif Skaičiuoju, kad 1000 tų anų - 3 Lt. Bet erzina biggrin.gif

Užtai daug visko yr mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti