QUOTE(Miaška @ 2013 06 19, 16:41)
Nu va, o aš savo bokšte buvau tikra, kad šviesiaodėms - mirijadai pasirinkimų tarp azijietiškos kosmetikos, tame tarpe - ir bibikų. Nes per tamsaus nesu bandžius anei mačius, o per šviesūs - visi alei vieno mėginukai
Aš įdegu labai greitai ir lengvai, degu rusvai, po to rudai, daba atrodo, kad net veidas po bibikais ale vis tiek parusvėjęs...
Bet kaklo netepsiu, apsiribosiu veidu.
--------
O beje, bandėt kas tą Baby Doll pudrą tiesiog ant nuogo veido?
Na, kremu patepto, bet be cicikų ir bibikų?
O aš tik šitų BBikų dėka išsiaiškinau, kokia aš, pasirodo, šviesiaodė
Kažkaip pudrą kai renkiesi, tai juk pasitepi vietoje, tai lengviau prisiderinti nei čia aklai perkant. Ir kas keisčiausia, su pudromis tikrai ne į šviesiausias spalvytes dairydavausi, va vienos firmos turiu Beige 2/Beige3 arba dar esu turėjusi labai lengvą Neutral Sand.
Na šiemet, tiesa, neįdegiau. Tik nosį ir paraudonuot spėjau (nelygiai
). Jei saulės daugiau pagaunu , tokia šviesi, kaip dabar nė nebūnu. Bet šiemet kažko saulė manęs neima.
Žodžiu, rezultate, kuo daugiau bandau, tuo daugiau atrandu keistų dakykų apie savo odą, jaučiuosi visai susipainiojusi
Nors dabar audžiu mintį, gal čia dėl to, kad BBikų spalva irgi atseit taikosi (pudrų tai juk ne). Bet vat prie mano odos kažkaip neteisingai taikosi - pabrėžia arba ružavumą, arba pilkumą. Žodžiu, nesusikalba su mano oda
------
Aš nebandžiau. Bet įsivaizduoju, kad kažkas gautųsi. Tarkim, Loreal BB irgi tiesiai ant odos tepama (tačiau ant mano odos, nors ir buvo ne pati šviesiausia, Medium, visiškai nesimatė).
Ir spėju, kad ta Baby Doll pudra tiesiai ant nuogo veido turėtų neblogai matinti. Jei kam reikia ne gero dengimo, ne spalvos, o labiau matizavimo funkcijos.