Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(*Persikute* @ 2013 06 19, 09:40)
Sveikos skaiciau temute jusu ir nusprendziau jog reiktu ir man ismegint siuos kremukus, noretusi jog oda nebutu raudona ir blizgi
issirinkau siuos ka patartumet lb tokiai odai
M Perfect Cover Blemish Balm BB Cream #21
Holika Holika] Petit BB Cream #03 CLEARING SPF30 PA++

Antrąjį naudoja dukra, bandžiau ir aš. Ant jos, be abejo, atrodo gražiau, nes ji turi šiek tiek spuogų, ir juos gražiai pamaskuoja, o man kremas per skystas ir maskavimo mažai.
Sakyč, puikiai tinka normaliai odai, kuriai reikia tik šiek tiek maskuotės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 19, 09:44)
Antrąjį naudoja dukra, bandžiau ir aš. Ant jos, be abejo, atrodo gražiau, nes ji turi šiek tiek spuogų, ir juos gražiai pamaskuoja, o man kremas per skystas ir maskavimo mažai.
Sakyč, puikiai tinka normaliai odai, kuriai reikia tik šiek tiek maskuotės smile.gif

tai jis nuima ir raudonuma ir duoda sioki ruduma?
Atsakyti
Holikos nebandžiau, o Misha Perfect Cover man pats geriausias smile.gif Tik pas mane 23, jis toks į gelsvumą gal. Sako, 21 į rausvumą...

Nu ką, išmėginau TonyMoly Pure Aura CC cream.
Išmėgint išmėginau, bet tikro vaizdo nesusidariau, baisiai keistas daic biggrin.gif

Pirmiausia, jis baltas. Ir ne šiaip baltas, o su kažkokiais mikrogrūdeliais unsure.gif Tai tepi ant snukio, baltą, ir keistas jausmas apima biggrin.gif Bet jis tikrai tą spalvą pakeičia.
Ir tikrai kažkiek sulygina. Pas mane nėra kažkokių tokių labai ryškių defektų, tarkim, kokio ryškiai raudono spuogo, bet jeigu būtų, tai fig jį užmaskuotų biggrin.gif Specialiai ant apgamo ir ant tokio randelio ant rankos išmėginau - ne, netempia biggrin.gif Labai storu sluoksniu nepadengsi - tada nekeičia spalvos, matai, kad balta, pirštais tapnoji, tada sluoksnis paplonėja ir pasidaro gerai lotuliukas.gif

Į poras kažkiek sueina.

Žo, tipiškas CC, kaip ir tas Missha - maskuoja menkai, į poras sueina, bet spalvą pritaiko idealiai ir palieka kažkokį tokį labai fainą paviršių, tokios sveikos natūralios odos... Ir paslepia tokius visokius odos nugeltimus, nestiprius raustelėjimus, neryškias pigmentines dėmes, kurias tik tu pats matai... biggrin.gif
O jei rimtesnė kokia bėda - tada jau reikia kažkuo maskuoti papildomai.

Nu regis užskaitau, ypač kartu su Tony Moly Baby Doll BB pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 19, 09:54)
Holikos nebandžiau, o Misha Perfect Cover man pats geriausias smile.gif Tik pas mane 23, jis toks į gelsvumą gal. Sako, 21 į rausvumą...
Nu ką, išmėginau TonyMoly Pure Aura CC cream.
Išmėgint išmėginau, bet tikro vaizdo nesusidariau, baisiai keistas daic biggrin.gif

Pirmiausia, jis baltas. Ir ne šiaip baltas, o su kažkokiais mikrogrūdeliais unsure.gif Tai tepi ant snukio, baltą, ir keistas jausmas apima biggrin.gif Bet jis tikrai tą spalvą pakeičia.
Ir tikrai kažkiek sulygina. Pas mane nėra kažkokių tokių labai ryškių defektų, tarkim, kokio ryškiai raudono spuogo, bet jeigu būtų, tai fig jį užmaskuotų biggrin.gif Specialiai ant apgamo ir ant tokio randelio ant rankos išmėginau  - ne, netempia biggrin.gif Labai storu sluoksniu nepadengsi - tada nekeičia spalvos, matai, kad balta, pirštais tapnoji, tada sluoksnis paplonėja ir pasidaro gerai lotuliukas.gif

Į poras kažkiek sueina.

Žo, tipiškas CC, kaip ir tas Missha - maskuoja menkai, į poras sueina, bet spalvą pritaiko idealiai ir palieka kažkokį tokį labai fainą paviršių, tokios sveikos natūralios odos... Ir paslepia tokius visokius odos nugeltimus, nestiprius raustelėjimus, neryškias pigmentines dėmes, kurias tik tu pats matai... biggrin.gif
O jei rimtesnė kokia bėda - tada jau reikia kažkuo maskuoti papildomai.

Nu regis užskaitau, ypač kartu su Tony Moly Baby Doll BB pudra smile.gif

o 13 kokss?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 19, 09:44)

Clearing skystokas??? g.gif as naudoju, turiu problemine oda, sakyciau jsi man grietines tirstumo. Maskuoja nemazai, siek tiek sausina oda, dienos eigoj pabrezia sausas vieteles. Sitas kolkas man einamiausias vasaros metu, nes ir spalva is bandytu BB geriausia. Gelsva - nei per tamsi, nei per sviesi, jokio riuuzavo ar pilko atspalvio 4u.gif zodziu sita uzskaitau.

Missha perfect cover man maskavo maziau o ir spalva 21 ne kazka, pilksva kazkokia. Pati tekstura irgi lipni ir rezultatas toks sakyciau "limpantis". mano oda misri, tai labai vidutiniskai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinna: 19 birželio 2013 - 08:59
QUOTE(*Persikute* @ 2013 06 19, 09:48)
tai jis nuima ir raudonuma ir duoda sioki ruduma?

Dėl raudonumo nežinau ką pasakyti, bet rudumą duoda. Aš Holika naudoju kažkur 2 savaites ir vis dar neperprantu jo g.gif Pradžioje mačiau, kad jis man per tamsus... pliusas, kad gana natūralios spalvos (nerausvas ir nepilkšvas), bet vistiek gana smarkiai matosi skirtumas tarp veido ir kaklo, pvz, jei jo nepatepi (spec banžiau), aišku, krempudra šiaip tamsesnė... Bet kuo toliau naudoju, tuo šviesiau jis man atrodo ir nesuprantu kaip čia yra biggrin.gif Bet maskuoja jis nekaip schmoll.gif ir man labai nepatinka tai, kad tepa doh.gif Oda mano šiaip normali, pasausėti linkusi tik žiedą, tai kol kas jokio poveikio odai nepastebėjau schmoll.gif
Laukiu misha nr 21 ir tikiuosi, kad bus geriau g.gif Šito, manau, antrą kartą nepirkčiau...
Atsakyti
Bandymai su Etude House CC tęsiasi smile.gif Šįkart sumaniau jį užtvirtinti kaip tik kartu gauta ir pirmą kartą bandoma Tony Moly Baby Doll BB.
Tai:
1. Visų pirma nežinau, ar man tikrai bus reikalingas toks daiktas kaip ta Tony Moly Baby Doll BB g.gif blush2.gif Aš mat neįpratusi pudrų birių naudoti, tai kažkaip... gal ne taip buvo, kaip tikėjausi blush2.gif
2. Panašu, kad man labiau patiko ant veido vienas Etude House CC nei užtvirtinus jį pudra g.gif Užtvirtinimo privalumas - LABAI matiškas veidas. Vasarai tai būtų liuks (mano mišriai, vasarą plaukiančiai odai). BET didelis minusas - na ta biri pudra, matyt būtent kombinacijoje su CC, ant mano odos truputį matosi g.gif Kai gerai įsižiūri prieš šviesą. Tarsi pasausina odą. Ir ne tarsi, o tikrai. Be jos vakar CC suteikė tokio lengvo , gali pavadinti natūraliai subtilaus švytėjimo (nors kadangi riebiaodėl, dar neapsisprendžiau, ar tas švytėjimas tikrai patinka biggrin.gif blush2.gif ). Bet atrodė veidas tarsi niekuo neteptas, tik paprastu kremu. Bet dienos bėgyje oda neplaukė. O va su Tony Moly pudryte veidas matinis, bet ir poros pabrėžtos g.gif Šerpetojimas probleminėse vietose, ant smakro, ties nosimi. Na dar nesu 100 proc. tikra ar tik nuo Tony Moly. Nes prieš CC/BB sugebėjau ryte dar greitosiomis molio kaukę pasidaryti (kuri atseit ir valo, ir ramina, ir viską daro, tikrai veidas paskaistėjo nuo jos, bet ir traukė ją nusiplovus). Ir drėkinančio kremo jokio prieš CC/BB netepiau. Kažkodėl esu išmąsčiusi, kad jei jau naudoju CC, tai turėtų jis automatiškai odai ir drėkinimą tuo pačiu suteikti g.gif blush2.gif Vakar lyg ir užteko to drėkinimo. O šiandien truputį kažkas traukia (nežinau, ar kaukė kalta, ar tas BB pudrytė g.gif ).

Dar toks klausimas. O jūs birią pudrą gan greitai po išsitepimo BBiku tepate? Vat mano CC ilgokai trunka, kol įsigeria, tai mąstau, gal reikėtų ilgiau palaukti g.gif Tik kad ryte nėra kažin kiek laiko.

Ir dar - paskutiniu metu bandydama tuos BB/CC padariau išvadą, kad esu daug šviesesnės odos, nei visada įsivaizdavau smile.gif g.gif Reikalas tas, kad mano kaklas šviesus. Tai jei nors kiek tamsėlesnis BBiko atspalvis, tai iškart matosi. O kaklo tepti BBiku tai aš jau tikrai nenoriu blush2.gif

Dar smalsumui patenkinti atsidariau ryte tik spalvai pasižiūrėti MISSHA Cho Bo Yang BB Jin Cream Samples #01 Natural Beige mėginuką. Na tai įdomi spalvytė. Panašu, kad neraudonins. Galbūt ryte bandysiu (ant CC smile.gif ).

Taip pat turiu ir TONYMOLY Luminous Pure Aura CC Cream mėginukų. Po Noa atsiliepimo jau panorau jį išbandyti.

Ai, dėl CC spalvos keitimo. Taip, maniškis Etude House CC atrodo visiškai baltas, bet turi savyje mikrogranulių (turbūt kaip dauguma CC). Ir tik įtrynus į odą, ta spalva iš baltos pavirsta į švelniai švelniai vos vos rausvą (matyt, tai ir vadinasi taikosi prie odos spalvos smile.gif ). Na bet apskritai tai , sakyčiau, neturi nieko bendro su kremu su spalva ar krempudra, visiškai kitoks produktas.

Kaip jau minėjau, vasarą, kadangi oda dabar prie riebių, jeigu prisitaikysiu CCiką, tai papildomai drėkinančio kremo po juo netepsiu. Va vakare jau odą drėkinimais ir palepinsiu.
Atsakyti
Netepu bibikais kaklo schmoll.gif , nelabai įsivaizduoju, kaip tai derėtų su šviesiais marškiniais.
Jau kažkiek įdegiau bevažinėdama, veidas liko šviesesnis, tai bibikas kaip tik pamažina kontrastą tarp šviesesnio veido ir įdegusio kaklo ir dekolto.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 19, 10:18)
Jau kažkiek įdegiau bevažinėdama, veidas liko šviesesnis, tai bibikas kaip tik pamažina kontrastą tarp šviesesnio veido ir įdegusio kaklo ir dekolto.

Jums gerai, kai kaklas įdega blush2.gif
Man įdega tik sprandas, pečiai, nugara. O kaklas, dekoltė pas mane šviesiaodės, neima jų saulė.

Iš toli tas matinis veidas su CC/BB gerai atrodo, o iš arti - nei tai pahidratavęs, nei tai kažkuo papudrintas g.gif Visgi mano oda sveikesnė (ir lygesnė) matyt atrodo, kai yra vos vos labai lengvas drėgnumo įspūdis. Tada ji tarsi išsilygina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 19 birželio 2013 - 10:26
user posted image

siandien pasitepiau situo CC. Tai mano pirmas bandymas ir pirmas siuntinukas.
Mano oda sausa/normali. Veidukas malonus, netempia, svelnus. Maskavimo mazoka, bet gal CC daug ir nemaskuoja. Dabar namie, tai daugiau nieko nesitepus, jokiu skaistalu, lupos, akys irgi nedazytos.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 19, 11:18)
Netepu bibikais kaklo schmoll.gif , nelabai įsivaizduoju, kaip tai derėtų su šviesiais marškiniais.

Manau, derėtų labiau nei su "kaukėtu" veidu biggrin.gif
Manrods, yra skirtumas, kai žmogus tamsesnis ar kažkiek įdegęs, tik veido nedegina ir kai neįdegęs baltaodis. Aš būtent tokia baltaodė, saulės vengiu apskritai ir sunkoka rasti veidui tinkamą variantą...
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 18, 10:43)

2. Vynuogiu sulcio skonio dantu pasta, svelniai valo dantukus, super malonau skonio pati pasta, gerai balina.
http://www.testerkor...tsize=20^page=2

Čia ta pati pasta? http://www.ebay.com/itm/290813054687
Atsakyti