Bandymai su Etude House CC tęsiasi
Šįkart sumaniau jį užtvirtinti kaip tik kartu gauta ir pirmą kartą bandoma Tony Moly Baby Doll BB.
Tai:
1. Visų pirma nežinau, ar man tikrai bus reikalingas toks daiktas kaip ta Tony Moly Baby Doll BB
Aš mat neįpratusi pudrų birių naudoti, tai kažkaip... gal ne taip buvo, kaip tikėjausi
2. Panašu, kad man labiau patiko ant veido vienas Etude House CC nei užtvirtinus jį pudra
Užtvirtinimo privalumas - LABAI matiškas veidas. Vasarai tai būtų liuks (mano mišriai, vasarą plaukiančiai odai). BET didelis minusas - na ta biri pudra, matyt būtent kombinacijoje su CC, ant mano odos truputį matosi
Kai gerai įsižiūri prieš šviesą. Tarsi pasausina odą. Ir ne tarsi, o tikrai. Be jos vakar CC suteikė tokio lengvo , gali pavadinti natūraliai subtilaus švytėjimo (nors kadangi riebiaodėl, dar neapsisprendžiau, ar tas švytėjimas tikrai patinka
). Bet atrodė veidas tarsi niekuo neteptas, tik paprastu kremu. Bet dienos bėgyje oda neplaukė. O va su Tony Moly pudryte veidas matinis, bet ir poros pabrėžtos
Šerpetojimas probleminėse vietose, ant smakro, ties nosimi. Na dar nesu 100 proc. tikra ar tik nuo Tony Moly. Nes prieš CC/BB sugebėjau ryte dar greitosiomis molio kaukę pasidaryti (kuri atseit ir valo, ir ramina, ir viską daro, tikrai veidas paskaistėjo nuo jos, bet ir traukė ją nusiplovus). Ir drėkinančio kremo jokio prieš CC/BB netepiau. Kažkodėl esu išmąsčiusi, kad jei jau naudoju CC, tai turėtų jis automatiškai odai ir drėkinimą tuo pačiu suteikti
Vakar lyg ir užteko to drėkinimo. O šiandien truputį kažkas traukia (nežinau, ar kaukė kalta, ar tas BB pudrytė
).
Dar toks klausimas. O jūs birią pudrą gan greitai po išsitepimo BBiku tepate? Vat mano CC ilgokai trunka, kol įsigeria, tai mąstau, gal reikėtų ilgiau palaukti
Tik kad ryte nėra kažin kiek laiko.
Ir dar - paskutiniu metu bandydama tuos BB/CC padariau išvadą, kad esu daug šviesesnės odos, nei visada įsivaizdavau
Reikalas tas, kad mano kaklas šviesus. Tai jei nors kiek tamsėlesnis BBiko atspalvis, tai iškart matosi. O kaklo tepti BBiku tai aš jau tikrai nenoriu
Dar smalsumui patenkinti atsidariau ryte tik spalvai pasižiūrėti MISSHA Cho Bo Yang BB Jin Cream Samples #01 Natural Beige mėginuką. Na tai įdomi spalvytė. Panašu, kad neraudonins. Galbūt ryte bandysiu (ant CC
).
Taip pat turiu ir TONYMOLY Luminous Pure Aura CC Cream mėginukų. Po Noa atsiliepimo jau panorau jį išbandyti.
Ai, dėl CC spalvos keitimo. Taip, maniškis Etude House CC atrodo visiškai baltas, bet turi savyje mikrogranulių (turbūt kaip dauguma CC). Ir tik įtrynus į odą, ta spalva iš baltos pavirsta į švelniai švelniai vos vos rausvą (matyt, tai ir vadinasi taikosi prie odos spalvos
). Na bet apskritai tai , sakyčiau, neturi nieko bendro su kremu su spalva ar krempudra, visiškai kitoks produktas.
Kaip jau minėjau, vasarą, kadangi oda dabar prie riebių, jeigu prisitaikysiu CCiką, tai papildomai drėkinančio kremo po juo netepsiu. Va vakare jau odą drėkinimais ir palepinsiu.