QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 18, 23:24)
Aš supratau, kad vieni CC labiau veiks spalvą (tie, kur Color Control , net Loreal CC irgi yra dviejų skirtingų atspalvių, skirtingiems poreikiams), kiti galbūt labiau sulygins pačią odos struktūrą (tarkim, gal mažins poras
), dar kiti ale veiks kompleksiškai (nors ką darys konkrečiau, jau reikia kiekvieno aparšymą skaityt). Tarkim, ant mano CC surašytos aštuonios funkcijos.
Nu tai taip. Surašo tai jie daug ką. Ir aišku, kad jie skiriasi, na kaip ir bet kokie skirtingų gamintojų daiktai skiriasi, tušinukai, automobiliai, dantų pastos... Bet man atrodo, kad iš esmės tai yra daugiau marketinginis pažadas ir prekės pavadinimas... Aišku, jie gali tų požymių belekiek surašyt, bet kiek iš jų teisingi? Kiek iš jų teisingi būtent man? Kiek iš jų teisingi, bet teisingi aplamai visai tų produktų rūšiai, tojest, visai nėra kažkokia tik tos prekės ypatybė? Pvz. visos krempudros kažkiek saugo nuo saulės. O kaip jos nesaugos, jei tai yra smulkios dalelės, kurios uždedamos ant odos ir yra tarp saulės ir odos?
Bet tai kaip ir koks lūpdažis - gali daug prirašyt, ir drėkina, ir maitina, ir stangrina, ir blizgina arba matina, ir saugo nuo senėjimo, vėjo, saulės, ir maloniai kvepia... Bet iš esmės lūpdažis vis viena yra daiktas tepti ant lūpų, kad pasikeistų jų spalva. Ir jei man reikia malonaus kvapo, tai ne lūpdažį gi imsiu, o kvepalus. Ir vienam drėkina, o kitam nedrėkina, vienam tinka, kitam ne, o ar saugo nuo senėjimo, aplamai nenustatysi...
Tai taip ir tas CC... Aišku, kad nesiūlys gi skirtingi gamintojai identiško, kaip kokio žvyro iš to paties karjero. Bet iš esmės CC yra... Va man ir ne iki galo aišku, kas jis yra iš esmės
Kažkoks itin lengvas prastai maskuojantis daiktas, kuris pakeičia spalvą į odos. Regis, taip?
O kad vat tas geras, o anas prastas - tai čia ir yr diskusijų objektas...
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 18, 23:27)
Bet BB visi turi spalvą . O CC bent kai kurie jos neturi. Tai kaip tada naudoti tą BB su spalva tik kai kuriose vietose ?
Taigi turėtų matytis
Tai gal prisiderinus spalvą, kaip konsilerį? pas mane bent jau tai nesimato, bet mano CC su spalva. Bet jei ir be spalvos būtų - logiškai mąstant, vis viena abu turi būti tavo veido spalvos?
O va kad kai kurie BB visai neblogai man prie veido spalvos taikosi
Tai dar vienas klausimas. Kodėl tada jie ne CC?
Papildyta:
Chi chi, nors Missha taip ir vadinasi - BB kremas CC
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.