Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 18, 15:09)
Man irgi tas pats, galiu galutinį žingsnį padaryti pik iš iPad, nes visi kiti neleidzia priskaiciuoti siuntimo kainos prie bendros, ir ne duoda mokėti. 4u.gif

Išbandžiau dabar Google Chrome ir Internet Exploreri su testerkorea.com
Su Internet Exploreriu paskaičiavo pagaliau kainą. Tik jei neskaičiuoja kainos, reikia paspausti tokio perplėšto lapo ikoną prie paieškos lango (kur adresą įrašom), čia man MB pasufleravo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 17, 20:17)
Aš, aišku, supratau, kad Ugilė tepa bb ne ant kokio kito kremo, o tiesiai, nes tas diskutuota. Bet pagalvojau, kaip gražiai tai nuskambėtų kitam kontekste, arba kažkam, pirmą kartą temą atsivertusiam ir diskusijų neskaičiusiam. Ant nuogos odos biggrin.gif O galima ant kelnių biggrin.gif

Ir tas kiaušinis irgi labai gražiai nuskambėtų lotuliukas.gif Nes man irgi reikia kiaušinio, būsiu boba su kiaušiais lotuliukas.gif O taip iš tikro, kuris kiaušis ką daro? Na, kuris nuo ko, kurio man reikia? Tfū, vėl skamba taip, lyg diskutuotų sena ragana su Kaščėjum Nemirtinguoju lotuliukas.gif

O kas nors mėgino Tony Moly bibiką? Jei visi juos giria, tai gal geri ir jų bibikai?

nors diskusiją dažnai ir viską skaitau, ale - "nuoga oda", "kiaušai" ir "bibikai" g.gif g.gif
fantazija toliau nei kremai nuneša lotuliukas.gif

Išbandžiau šiandien naujai pirktą Missha 4D tušą.. dengia ir iššukuoja tobulai, man tik masės pritrūko, nes pripratusi prie "riebesnių", bet va dienos eigoj žiūriu žiūriu - nu patinka jis man thumbup.gif

P.S. Ingėnai, jūs tikriausiai žinosit, kur nepatikusius BB ir CC padėti? ax.gif
Atsakyti
Merginos, ar esante girdejusios (o gal net bandziusios) korejieciu firmos Anna Gaspi produkcija? Ir kur jos butu galima isigyti? Niekur nerandu, meta tik latviskus puslapius, bet is Latvijos nesiuncia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 18 birželio 2013 - 18:02
QUOTE(izide @ 2013 06 18, 19:01)
Merginos, ar esante girdejusios (o gal net bandziusios) korejieciu firmos Anna Gaspi produkcija? Ir kur jos butu galima isigyti? Niekur nerandu, meta tik latviskus puslapius, bet is Latvijos nesiuncia.

http://www.annagaspi-france.com/en/

Šitie siunčia iš Prancūzijos.. 4u.gif
Pasidalinkite, ką jau su radote tokio gero?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 18, 08:28)
Turiu nykų įtarimą, kad tu visos temos neskaitei, ir net kelių lapų atgal irgi ne wink.gif

Skaičiau, bet matyt kažką esminio praleidau blush2.gif blush2.gif

Išbandžiau šiandien savo pirmąjį aziejietišką CC. Bent tas tai visiškai kitoks daiktas nei BB. Bet apie jį kada nors vėliau, dar nesusidariau aiškaus įspūdžio apie jį, reiks dar pabandyt visaip kaip (ir su pudra užtvirtinant, gal ir BB ant viršaus).
Tam mano bandomam Etude House CC akivaizdu, kad primerio nereikia.
Ir nežinau, kaip kiti azijietiški CC, bet toms, kurios nori didelio maskavimo bent mano bandomasis Etude Huose CC tai visiškai netiktų. Tik norinčioms natūralaus vaizdo arba kombinuojant su kažkuo kitu (pvz. BB ant viršaus).

QUOTE(Hedonistė @ 2013 06 18, 15:05)
Išbandžiau šiandien naujai pirktą Missha 4D tušą.. dengia ir iššukuoja tobulai, man tik masės pritrūko, nes pripratusi prie "riebesnių", bet va dienos eigoj žiūriu žiūriu - nu patinka jis man  thumbup.gif

-------
P.S. Ingėnai, jūs tikriausiai žinosit, kur nepatikusius BB ir CC padėti?  ax.gif

Norėtųsi ir man tų tušų pabandyti, bet, kiek supratau, jie tik juodi unsure.gif O aš juodais tušais nesidažau.

---

pioneer.gif
Papildyta:

Vienam bloge dar tokį bent man įdomų dalyką radau:
CC Cream has many variants, depends on the brand and your needs. Like Correct&Care (Etude House), Complete Control (Nature Republic), Color Change (Nature Republic), Complete Care (HERA), Correct Combo (Mizon), Color Control (The Face Shop), and many more.
Šaltinis: http://vanillelia.bl...t-cream-01.html
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 18, 22:03)
Vienam bloge dar tokį bent man įdomų dalyką radau:
CC Cream has many variants, depends on the brand and your needs. Like Correct&Care (Etude House), Complete Control (Nature Republic), Color Change (Nature Republic), Complete Care (HERA), Correct Combo (Mizon), Color Control (The Face Shop), and many more.
Šaltinis:  http://vanillelia.bl...t-cream-01.html

O man asmeniškai tai niekas čia neaišku - man čia atrodo sviestas sviestuotas. Vieni koreguoja, kiti kompleksiškai koreguoja, treti pritaiko spalvą, ketvirti rūpinasi - čia kažkokie marketinginiai pavadinimai mastau.gif Kaip skalbimo milteliai - vieni gaivaus kvapo, kiti nepalieka dėmių, treti gaivaus kvapo ir išvalo net įsisenėjusias dėmes, o iš esmės visi kažkiek kvepia ir skalbia biggrin.gif

Vienok darau išvadą, kad CC geriau prisitaiko spalviškai, bet mažiau maskuoja. Tipo, lengvesnis ir perfektina. Bet jei jis nemaskuoja, tai kaip tada perfektina, kaip ta oda superfektėja, jei visi spuogai lieka, o veido spalva pasidaro tokia pat, kaip natūrali? biggrin.gif

Kam jis skirtas? Kažkam, kas turi idealią odą, bet vis viena labai nori kažką ant jos tepti, nes tepti yra smagu? biggrin.gif

Manau, CC idealas, link kur einama, yra tyras vanduo. Nu žiūrėkit - jis labai lengvas, ant odos nesijaučia ir nesimato, ir prastai maskuoja lotuliukas.gif

Pati CC naudoju taip - visą veidą su CC (iš godumo, jei aš jį turiu, tai tada ką, išmest???), o tada problemesnes vietas su BB... Bibiko taupymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 18, 21:59)
Vienok darau išvadą, kad CC geriau prisitaiko spalviškai, bet mažiau maskuoja. Tipo, lengvesnis ir perfektina. Bet jei jis nemaskuoja, tai kaip tada perfektina, kaip ta oda superfektėja, jei visi spuogai lieka, o veido spalva pasidaro tokia pat, kaip natūrali? biggrin.gif

Aš supratau, kad vieni CC labiau veiks spalvą (tie, kur Color Control ), net Loreal CC irgi yra dviejų skirtingų atspalvių, skirtingiems poreikiams, violetinis papilkėjusiai odai, o žalias- raustelėjusiai. Kiti galbūt labiau sulygins pačią odos struktūrą (tarkim, gal mažins poras g.gif ), dar kiti ale veiks kompleksiškai (nors ką darys konkrečiau, jau reikia kiekvieno aparšymą skaityt). Tarkim, ant mano CC surašytos aštuonios funkcijos. Jo maskavimas itin lengvas. Bet va spalvą tikrai sulygina. Nors atspalvio nesuteikia (tik vos vos pašviesina, galbūt paskaistina, galima sakyt, čia jo viena iš funcijų). Juk skundžiausi, kad turiu bėdų su veido raudoniu, tai tą problemą šitas daiktas sprendžia thumbup.gif Vat poras ties nosimi, ant nosies tai neidealiai sutvarko. Galvoju, tam gal reikia kokių serumų ar kaukių pavartot g.gif
Man tai jis labiau panašus į primerį. Kaip BB man atrodo tarsi lengvesnis ir pagerintas daugiafunkce sudėtimi pudros (ar kremo su spalva) variantas. Tik primeriai ne visi spalvą veikia, ir ne visi raudonumą nuima (dėl to pati pirkau, tarkim, būtent žalios spalvos Clinique primerį , kaip žinia, žalia maskuoja raudonį).
Šitas mano CC turi matizavimo funkciją. Bet aš jo dar neištyrinėjau, dar negaliu to pakomentuoti.
Ir vistiek , juk ir apsauga , ir atseit veika jauninančiai, berods, drėkina g.gif
Koks pastebėjimas jau dabar - tai jis ne taip ir greitai įsigeria. Ilgokai dar oda palietus tarsi drėgna buvo, ir reikėjo šiek tiek laiko, ne kelių minučių, kad tikrasis vaizdas pasimatytų.

Tai vat, apskritai CC susidomėjau. Įdomu, kaip tie kiti , kurių nekantriai laukiu smile.gif Tie tai jau spalvoti .

Kodėl aš tą citatą įkėliau - prisiskaičiusi kažkokių netikslių lietuviškų straipsnių maniau, kad visi CC yra trumpinys nuo Color Control blush2.gif Bet panašu, kad nebūtinai.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 06 18, 21:59)
Pati CC naudoju taip - visą veidą su CC (iš godumo, jei aš jį turiu, tai tada ką, išmest???), o tada problemesnes vietas su BB... Bibiko taupymas biggrin.gif

Bet BB visi turi spalvą . O CC bent kai kurie jos neturi. Tai kaip tada naudoti tą BB su spalva tik kai kuriose vietose ? blush2.gif Taigi turėtų matytis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 birželio 2013 - 22:29
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 18, 23:24)
Aš supratau, kad vieni CC labiau veiks spalvą (tie, kur Color Control , net Loreal CC irgi yra dviejų skirtingų atspalvių, skirtingiems poreikiams), kiti galbūt labiau sulygins pačią odos struktūrą (tarkim, gal mažins poras  g.gif ), dar kiti ale veiks kompleksiškai (nors ką darys konkrečiau, jau reikia kiekvieno aparšymą skaityt). Tarkim, ant mano CC surašytos aštuonios funkcijos.

Nu tai taip. Surašo tai jie daug ką. Ir aišku, kad jie skiriasi, na kaip ir bet kokie skirtingų gamintojų daiktai skiriasi, tušinukai, automobiliai, dantų pastos... Bet man atrodo, kad iš esmės tai yra daugiau marketinginis pažadas ir prekės pavadinimas... Aišku, jie gali tų požymių belekiek surašyt, bet kiek iš jų teisingi? Kiek iš jų teisingi būtent man? Kiek iš jų teisingi, bet teisingi aplamai visai tų produktų rūšiai, tojest, visai nėra kažkokia tik tos prekės ypatybė? Pvz. visos krempudros kažkiek saugo nuo saulės. O kaip jos nesaugos, jei tai yra smulkios dalelės, kurios uždedamos ant odos ir yra tarp saulės ir odos?

Bet tai kaip ir koks lūpdažis - gali daug prirašyt, ir drėkina, ir maitina, ir stangrina, ir blizgina arba matina, ir saugo nuo senėjimo, vėjo, saulės, ir maloniai kvepia... Bet iš esmės lūpdažis vis viena yra daiktas tepti ant lūpų, kad pasikeistų jų spalva. Ir jei man reikia malonaus kvapo, tai ne lūpdažį gi imsiu, o kvepalus. Ir vienam drėkina, o kitam nedrėkina, vienam tinka, kitam ne, o ar saugo nuo senėjimo, aplamai nenustatysi...

Tai taip ir tas CC... Aišku, kad nesiūlys gi skirtingi gamintojai identiško, kaip kokio žvyro iš to paties karjero. Bet iš esmės CC yra... Va man ir ne iki galo aišku, kas jis yra iš esmės biggrin.gif Kažkoks itin lengvas prastai maskuojantis daiktas, kuris pakeičia spalvą į odos. Regis, taip?
biggrin.gif

O kad vat tas geras, o anas prastas - tai čia ir yr diskusijų objektas...

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 18, 23:27)
Bet BB visi turi spalvą . O CC bent kai kurie jos neturi. Tai kaip tada naudoti tą BB su spalva tik kai kuriose vietose ?  blush2.gif  Taigi turėtų matytis  unsure.gif

Tai gal prisiderinus spalvą, kaip konsilerį? pas mane bent jau tai nesimato, bet mano CC su spalva. Bet jei ir be spalvos būtų - logiškai mąstant, vis viena abu turi būti tavo veido spalvos?

O va kad kai kurie BB visai neblogai man prie veido spalvos taikosi mastau.gif Tai dar vienas klausimas. Kodėl tada jie ne CC? unsure.gif
Papildyta:
Chi chi, nors Missha taip ir vadinasi - BB kremas CC biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 18, 22:46)
Kažkoks itin lengvas prastai maskuojantis daiktas, kuris pakeičia spalvą į odos. Regis, taip?

-------
Tai gal prisiderinus spalvą, kaip konsilerį? pas mane bent jau tai nesimato, bet mano CC su spalva. Bet jei ir be spalvos būtų - logiškai mąstant, vis viena abu turi būti tavo veido spalvos?
O va kad kai kurie BB visai neblogai man prie veido spalvos taikosi mastau.gif Tai dar vienas klausimas. Kodėl tada jie ne CC? unsure.gif

Nu ne tik atspalvį pakeičia smile.gif Nes nelabai ir pakeičia (ypač jei nežinot, kokia netolygi ji prieš tepant CC buvo smile.gif ). Galbūt labiau padaro vienodą visur (man toks įspūdis).
Plius - tikrai visi turi apsaugą. Rašo, ir tikiu, kad bent kažkiek drėkina ir puoselėja odą (na tą puoselėja tai sunkiau patikrinti, tik su laiku pasimatys arba ne). Matizavimo poveikis turėtų matytis iš karto (o kai kurie atvirkščiai - lengvą spindesį suteikia, bet aš tokių nenoriu). Arba kitai gal šviesinimas aktualu (azijietėms tai ypač biggrin.gif ). Arba pačius odos nelygumus palygina (ne spuogus, o struktūrinius, tarkim, aš turiu jautrią odą, tai ir oda nėra aksominė, vis į ką nors reaguoja doh.gif ) . Arba poras - negali sakyt, kad visiškai jų neveikia, veikia, tik gal mano atveju mažiau, nei aš norėčiau.
Labiausiai rūpi, kad po visų tepliojimų porų nepradėtų kimšti, ir spuogų nepridygtų.

---------

Mano odos spalva pagal azijiečių standartus matyt kažkokia labai keista biggrin.gif Nes nei vienas aziejitiškas BB (bandžiau) aštuonis idealiai jai netiko. Arba riužava atrodydavau, arba papilkėjusi (o nei tai , nei tai, man , aišku nepatiko). Vat užtai matyt ir persimečiau nuo BB ant CC smile.gif
Dėl sudėties tai tiesiog reikia bandyti. Kaip ir čia - devynioms gal labai tiko, o dešimtai šast ir netiks. Na ir nesakysi, kad daiktas blogas, tiesiog individualu ir tielk. Kaip kiekviena oda turi tam tikrą stuktūrą, spalvą. Taip pat , deja, savas bėdas , problemas ir t.t. Jei neturėtų, tai , logiškai mastant, paprasto drėkinančio kremo užtektų, kam tie BB/CC smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 06 18, 22:46)
Chi chi, nors Missha taip ir vadinasi - BB kremas CC biggrin.gif

BB CC tai jau iš viso kažkoks paturbintas turėtų būti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 birželio 2013 - 23:02
Domina ir mane tie cicikai, nors puikiai suprantu, kad su savo dalmatino veidu vien ciciku be bibiko neišsiversiu. Tai ir galvoju, kaip jausis veidas, gavęs tiek - kremas, cicikas, bibikas, pudra. Daugokoka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 19, 00:04)
Nu ne tik atspalvį pakeičia  smile.gif  Nes nelabai ir pakeičia (ypač jei nežinot, kokia netolygi ji prieš tepant CC buvo  smile.gif ). Galbūt labiau padaro vienodą visur (man toks įspūdis).

BB CC tai jau iš viso kažkoks paturbintas turėtų būti  biggrin.gif

O žinok man atrodo, kad jis pakeičia. Aš mėginau ant rankos, nes nepatikėjau savo akim. Aišku, čia reikia kalbėti konkrečiai, aš apie tą Missha BB CC kalbu. Užtepi ant rankos - šviesus. Jis spalvotas, bet toks tikrai šviesus, kaip skin 79 gal. Preina kokios 5 min - blin, nebe šviesus. Čia dabar, galvoju, paimu užtepu dar... Ir tas naujas gerokai šviesesnis unsure.gif Vadinasi, kažkiek prisitaiko? nežinau, ar prisitaikytų prie kokio negro, neturiu po ranka jokių negrų bandymams biggrin.gif

Bet vat rezultatas to daikto ant veido - ideali spalva. Ir viskas porose biggrin.gif Tai sakau, ant porų užtepu dar papildomai Missha Perfect Cover BB, ir būna gerai biggrin.gif

O va dabar išmėginsiu TonyMoly CC. Rašo, kad nifiga nedengia, bet ir į poras nesueina. Žėsim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos skaiciau temute jusu ir nusprendziau jog reiktu ir man ismegint siuos kremukus, noretusi jog oda nebutu raudona ir blizgi
issirinkau siuos ka patartumet lb tokiai odai
M Perfect Cover Blemish Balm BB Cream #21
Holika Holika] Petit BB Cream #03 CLEARING SPF30 PA++
Atsakyti