Nla, tuos kiausus pataria visus 3 naudoti,kad poras kompleksiskai tvarkyti. Baltas kiauaas-gelis isvalantis poras,inkstiriukus ir sutraukiantis poras. Kreminis kiausas-kauke po balto kauso-irgi valo ir surtaukia poras.Tik baltu kiausu reikia masazuoti ant dregno veido, po to nuplauti vandeniu ir uztepti kreminio kiahso. Rusiu bloguose skaickau, kad taupiai naudojant visu kiausu pakanka porai menesiu ir rezultatas labai geras maudojant visus 3 kiausus.
Pradėjau šiandien naudoti Mizon all in one snail repair cream
Oda šiaip normali, šiuo metu išberta, yra nemažai likusių dėmelių nuo spuogų. Matysim kokį poveikį padarys, kol kas labai patenkinta pačiu kremu- labai lengvas, gerai tepasi, greitai susigeria ir visą dieną oda tokia švelni ir lygi, norisi ne tik liesti, bet ir dar pasitepti, kad dar švelniau būtų Nelabai man patinka tokia pakuotė, bet alternatyvos neradau
Dar įdomu, kad kol kad esu gavusi du siuntinius - už 6 $ ir 20+$ Abiejuose buvo po 3 vnt mėginukų
Oda šiaip normali, šiuo metu išberta, yra nemažai likusių dėmelių nuo spuogų. Matysim kokį poveikį padarys, kol kas labai patenkinta pačiu kremu- labai lengvas, gerai tepasi, greitai susigeria ir visą dieną oda tokia švelni ir lygi, norisi ne tik liesti, bet ir dar pasitepti, kad dar švelniau būtų Nelabai man patinka tokia pakuotė, bet alternatyvos neradau
Dar įdomu, kad kol kad esu gavusi du siuntinius - už 6 $ ir 20+$ Abiejuose buvo po 3 vnt mėginukų
QUOTE(Noa @ 2013 06 17, 21:27)
Aš tai kaip tik CC tą kiaušinį naudoti ir ketinu... Missha BB CC juodam, ką tik rašiau Kažkaip labai visas į poras sueina. tai manau sau, jeigu aš tas poras iš anksto su kažkuo užkiščiau...
Mėginau su kažkokia nesąmone, kuri vadinasi - loreal primeris, bet arba tas lorealis su missha nedirba, arba tai aplamai produktas - nesąmonė. Vis nenusprendžiu
Mėginau su kažkokia nesąmone, kuri vadinasi - loreal primeris, bet arba tas lorealis su missha nedirba, arba tai aplamai produktas - nesąmonė. Vis nenusprendžiu
Merginos, nežinau ar jums padės tas auksinis kiaušinis. Aš jį turiu, bet man su visais bb ar cc poros vis tik labai negražiai atrodė. Po mineraline jis man liuks. O vakar rašiau, kad BB gražiai nugule su missha drekinamuoju kremu. Žymiai geriau negu su visais bandytais primeriais. Mano oda riebi, tai ryte aš tepdavau tik primerį ir tada makiažą. Parsisiunčiau missha aqua ir kažkaip ant durniaus pabandžiau po jo BB uždėt. Tai žinokit nustebau, kapi gerai atrodo. Nieks į jokias poras nesuėjo, oda lygi. Taigi jis atliko geresnį primerio vaidmenį, negu mano visi turimi primeriai.
QUOTE(mamile @ 2013 06 17, 10:18)
Bet dabar didžioji naujiena. Pabandžiau teptis BB iškart po drėkinamo kremo missha aqua Water Supply Cream. Na ir Bb daug gražiau pasidengė, negu prieš tai naudojant primerius. Net gi labai gerai gavosi
Klausyk. O kaip tas kremas aplamai, be to, kad BB ant jo gerai atrodo?
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 17, 21:39)
Aš kodėl klausiu.
Turiu nykų įtarimą, kad tu visos temos neskaitei, ir net kelių lapų atgal irgi ne
QUOTE(Noa @ 2013 06 18, 09:28)
Kaip ir gerai.Kvapas skanus, konsistencija normali, lengvai susigeria. Mano gi riebus snukutis, tai nelabai man kremu reikia, bet kai nusiprausiu tai vakarais pasitepu. Žiemą naudoju rūgštinį, kas labai gerai riebiai odai. Vasara rugščių negalima, tai parsisiunčiau ši drėkinantį. Ir tepiausi tik vakarais. Sekmadienį bandžiau visokius dar turimus BB meginėlius, ir kažkaip nusiprausus pasitepiau tuo missha, tada iškart Bb Lioele žalsvu. Tepiau su šepetuku, tuo pigiu kinietišku, kuris čia buvo aptartas ir tikrai neblogas, nemeta plaukų, negeria bibiko. Nu ir ką, vos nenuvirtau, rezultatas beveik tobulas, nieks į poras nesuėjo, veido spalvą sulygino. Dar truputį bronzerio užmečiau, nes kaip ir per šviesiai gavosi. Bet aš dabar įdegus, žiemai pats tas bus ir be jokio bronzerio. Man kremą sunku prisiderint, nes akys į kažką reaguoja, kai kremas netinka pradeda tinti ir ašarot. Tai aš juo retokai keičiu, randu tinkamą ir nesiblaškau. Nes tas tinimas ne didelis, bet toks labiau paburkimas. Pasijaučia irgi ne po kelių dienų... Paskui ilgai atsistatinėju.Tai kol kas niekoblogo nejaučiu, bet dar per trumpai naudoju.
Ateinu ir as su atsiliepimais apie per savaitgali isbandytas priemones, nes gavau kruva siuntiniu su meginukais (uzsakymai is testerkorea)
Pradzioje apie BB kremus:
1. Nature Republic Collogen Bb kremas-patiko labiausiai, konsistencija kaip grietine, taciau visiskai neriebi, maskavimas puikiai, is 10 duociau 9, spalva sviesoka, labiau ziemai ar rudeniui, ant veido tepasi labai maloniai, issilaiko visa diena, finisas pusiau matinis. Geraiusias is vusu kol kas bandytu bb kremu.
2. History Of Whoo whitening BB kremas-labai skystas, panasus i kremine pudra, tinka tik labai riebiai odai, nes mano jau nebe tokia riebi, tad paryskino visas sausas vietas, spalva sviesoka, taciau labai greitai prisitaiko, matiskuma islaiko visa diena, finisas pusiau matinis. -pilnos pakuotes nepirkciau, uz tokia kaina galetu buti geresnis.
3. Palyginimui del spalvos Missha 23 numeriukas.
Papildyta:
Geraiusio Bb paieskos tesiasi, siandien gautas dar vienas bb meginuku siuntinukas..
Papildyta:
Na ir kaip ir zadejau apie Korejietiskas dantu pastas:
Dantu sepetukai- labai patinka, pigiai kainuoja, labai svelniai ir gerai valo.Anksciau labai kraujuodavo dantenos, dabar padetis pagerejo, as galvoju kad cia dantu pastos ir sepetuku deka.
pirkau is cia:
http://www.testerkor...tsize=20^page=2
1.Dantu pasta kiek supratau pasalina akmenis nuo dantu, metinio skonio, truputi balina. Paprasta dantu pasta. Nieko ispudingo.
2. Vynuogiu sulcio skonio dantu pasta, svelniai valo dantukus, super malonau skonio pati pasta, gerai balina.
3. Mano megstamiausia-zalios arbatos dantu pasta- gelis, po dantu valymo burnoje lieka geros zalios arbatos skonis, puikiai ir labai svelniai valo, dantys ilgiau islieka svaresni, net jauciasi.
Dabar kiekviena menesi uzsakyneju dantu pastas. Tiesa, dar norejau pasakyti, kad pastos reikia labai mazai, veino mazo zirnelio. Anksciau su vynu per menesi isnauduodavom po 2 tubelius pastos, o dabar tik 1 tubelis, ir tai isnauduotas ne iki galo.
Pradzioje apie BB kremus:
1. Nature Republic Collogen Bb kremas-patiko labiausiai, konsistencija kaip grietine, taciau visiskai neriebi, maskavimas puikiai, is 10 duociau 9, spalva sviesoka, labiau ziemai ar rudeniui, ant veido tepasi labai maloniai, issilaiko visa diena, finisas pusiau matinis. Geraiusias is vusu kol kas bandytu bb kremu.
2. History Of Whoo whitening BB kremas-labai skystas, panasus i kremine pudra, tinka tik labai riebiai odai, nes mano jau nebe tokia riebi, tad paryskino visas sausas vietas, spalva sviesoka, taciau labai greitai prisitaiko, matiskuma islaiko visa diena, finisas pusiau matinis. -pilnos pakuotes nepirkciau, uz tokia kaina galetu buti geresnis.
3. Palyginimui del spalvos Missha 23 numeriukas.
Papildyta:
Geraiusio Bb paieskos tesiasi, siandien gautas dar vienas bb meginuku siuntinukas..
Papildyta:
Na ir kaip ir zadejau apie Korejietiskas dantu pastas:
Dantu sepetukai- labai patinka, pigiai kainuoja, labai svelniai ir gerai valo.Anksciau labai kraujuodavo dantenos, dabar padetis pagerejo, as galvoju kad cia dantu pastos ir sepetuku deka.
pirkau is cia:
1.Dantu pasta kiek supratau pasalina akmenis nuo dantu, metinio skonio, truputi balina. Paprasta dantu pasta. Nieko ispudingo.
2. Vynuogiu sulcio skonio dantu pasta, svelniai valo dantukus, super malonau skonio pati pasta, gerai balina.
3. Mano megstamiausia-zalios arbatos dantu pasta- gelis, po dantu valymo burnoje lieka geros zalios arbatos skonis, puikiai ir labai svelniai valo, dantys ilgiau islieka svaresni, net jauciasi.
Dabar kiekviena menesi uzsakyneju dantu pastas. Tiesa, dar norejau pasakyti, kad pastos reikia labai mazai, veino mazo zirnelio. Anksciau su vynu per menesi isnauduodavom po 2 tubelius pastos, o dabar tik 1 tubelis, ir tai isnauduotas ne iki galo.
Aliona_aa, o ar tau tie šepetukai nesilanksto bevalant dantis? Aš jau rašiau, kad mano septynmetė dukra sugebėjo vieną šepetuką sulaužyti...
QUOTE(Ugile @ 2013 06 18, 13:33)
Aliona_aa, o ar tau tie šepetukai nesilanksto bevalant dantis? Aš jau rašiau, kad mano septynmetė dukra sugebėjo vieną šepetuką sulaužyti...
Ne tikrai ne, šepetuko sereliai žymiai svelnesni, nei paprasto šepetuko, bet pats sepetukas tvirtas. Plius aš keičiu sepetukus kas mėnesį, nes kažkada skaičiau kad taip reikia daryti higieniniais sumetimais.
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 18, 14:07)
Ne tikrai ne, šepetuko sereliai žymiai svelnesni, nei paprasto šepetuko, bet pats sepetukas tvirtas. Plius aš keičiu sepetukus kas mėnesį, nes kažkada skaičiau kad taip reikia daryti higieniniais sumetimais.
Turbūt nekokybiškus įsigijau Bet su testerkorea.com man niekaip nepavyksta užsisakyti. Pirmą kartą man tokios problemos Dabar iš vis užstrigau paskutiniame žingsnyje, kur skaičiuoja siuntimo kainą. Tą kainą aš matau, leidžia rinktis kitą siuntimo būdą, bet vis meta pranešimą,kad pasirinktas blogas siuntimas Gal netinka mano naudojamos naršyklės? Su Opera iš vis testerkorea.com nedraugauja, su Mozilla Firefox geriau, bet vis tiek kažkokios nesąmonės darosi...
QUOTE(Ugile @ 2013 06 18, 14:45)
Turbūt nekokybiškus įsigijau Bet su testerkorea.com man niekaip nepavyksta užsisakyti. Pirmą kartą man tokios problemos Dabar iš vis užstrigau paskutiniame žingsnyje, kur skaičiuoja siuntimo kainą. Tą kainą aš matau, leidžia rinktis kitą siuntimo būdą, bet vis meta pranešimą,kad pasirinktas blogas siuntimas Gal netinka mano naudojamos naršyklės? Su Opera iš vis testerkorea.com nedraugauja, su Mozilla Firefox geriau, bet vis tiek kažkokios nesąmonės darosi...
Laba, pagaliau aptikau, kad ne tik man bėda su siuntimo žingsniu Man išvis vietoj siuntimo būdų kompas rodo klaustukus, ir taip dvejuose kompuose, kame čia bėda....
QUOTE(JN @ 2013 06 18, 14:49)
Laba, pagaliau aptikau, kad ne tik man bėda su siuntimo žingsniu Man išvis vietoj siuntimo būdų kompas rodo klaustukus, ir taip dvejuose kompuose, kame čia bėda....
Pabandyk supildyti savo adresą prie vartotojo informacijos.
Puslapio viršuje ieškok My page, po to prie My Profile -> Manage my address susivesk adresą.
Tada bent jau siuntimą pradeda skaičiuoti...
QUOTE(Ugile @ 2013 06 18, 14:45)
Man irgi tas pats, galiu galutinį žingsnį padaryti pik iš iPad, nes visi kiti neleidzia priskaiciuoti siuntimo kainos prie bendros, ir ne duoda mokėti.