Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Labas rytas,

Ką per savaitgalį naujo išbandėt? Aš išbandžiau mėginuką Lioelle Dollish Veil Vita BB kremo. Iš pradžių nustebau, kad kremas baltos spalvos su kažkokiais taškeliais, gana skystos konsistencijos,maždaug po 10 min. užsitepus pakeitė spalvą - pristaikė prie veido odos spalvos. Tik man labai keistai valėsi, ant vatos liko tamsiai ruda spalva blink.gif Nuo jokio kito BB kremo taip nebuvo. unsure.gif
O nakčiai užsitepiau Missha Super Aqua Cell Renew Snail cream. Kvapas normalus, jokiom sraigėmis nekvepia lotuliukas.gif Kremas pusiau skaidrus, neriebus, gerai susigeria į odą (mano oda riebi, tai turiu problemą su kremų susigėrimu), po nakties oda gana normali, ne tokia riebi kaip visada. Išvada - patiko, reikės nusipirkti, kai išbaigsiu visus kitus kremus mirksiukas.gif
Atsakyti
Išbandžiau abu Skin79 BB mėginukus, ir pasidžiaugiau, kad nepirkau nieko iš to brendo - nu nėr maskavimo, nėr. Ryte užsitepiau savo Cho Bo Yang - skirtumas kaip diena nuo nakties, nėr ką lyginti.
Skin79 va šituos bandžiau: Super + ir VIP Gold Super +, ar kažkaip panašiai - raudona ir auksinė pakuotės. Sakyč, tinka tik lygios spalvos odos savininkėms, ne man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2013 06 17, 08:24)
Labas rytas,

Ką per savaitgalį naujo išbandėt? Aš išbandžiau mėginuką Lioelle Dollish Veil Vita BB kremo. Iš pradžių nustebau, kad kremas baltos spalvos su kažkokiais taškeliais, gana skystos konsistencijos,maždaug po 10 min. užsitepus pakeitė  spalvą - pristaikė prie veido odos spalvos. Tik man labai keistai valėsi, ant vatos liko tamsiai ruda spalva  blink.gif Nuo jokio kito BB kremo taip nebuvo. unsure.gif
O nakčiai užsitepiau Missha Super Aqua Cell Renew Snail cream. Kvapas normalus, jokiom sraigėmis nekvepia  lotuliukas.gif Kremas pusiau skaidrus, neriebus, gerai susigeria į odą (mano oda riebi, tai turiu problemą su kremų susigėrimu), po nakties oda gana normali, ne tokia riebi kaip visada. Išvada - patiko, reikės nusipirkti, kai išbaigsiu visus kitus kremus  mirksiukas.gif

Aš šitą pasilikau iš visų išbandytų jis man labiausiai patiko. Jis šviesiai žalsvas, pagal mane, ne baltas. O kad prisitaiko prie odos spalvos, tai teisybė, nes man daugelio BB spalva duoda lavono veidą. Bet dabar didžioji naujiena. Pabandžiau teptis BB iškart po drėkinamo kremo missha aqua Water Supply Cream. Na ir Bb daug gražiau pasidengė, negu prieš tai naudojant primerius. Net gi labai gerai gavosi, nes dukra pasakė komplimentą, kad oda labai lygi, kaip modelio thumbup.gif Kadangi mano oda riebi, tai ryte tepu tik primerį ir tada mineralinę pudrą arba tonalinį kremą. Taip pat darant su BB ar CC man gaudavosi baisiai, susėsdavo viskas į poras, na negražiai. Nesvarbu su kokiu primeriu. Turiu ir auksinį kiaušinį iš Tomy moly ir etude hause, nes pagalvojau, kad su korejietišku BB reikia korejietiško primerio. Bet daug geriau pasidengia su drekinamu kremu, visai nieks nesubėgo į poras. Tik nežinau ar pabuvus visą dieną nebus bėdų su odos riebalavimusi. Nes man labai sunku net dreėkinanti kremą išsirinkt, jeigu netinka atsikeliu visa taukuota. Tai dar nelabai supratau, ar šitas missha tiks.
Atsakyti
As isbandziau Etude house poru maskuokli-praimeri " Goodbye pore ever". Dejau daug vilciu, deja, menkai veiksmingas.
Beje, pastebejau, kad dizaino prasme siek tiek kopjuoja Benefit garsuji poru praimeri, bent jau pakuotes spalva ir sriftas bemaz identiski. biggrin.gif Deja, tik va veiksmngumo "nukopijuoti" nepavyko, nes man regis Benefit tikrai geresnis.
Atsakyti

Gavau šįryt siuntinuką iš rubyruby76 bigsmile.gif thumbup.gif Labai laukiau jo šią savaitę, bet galvojau, kad nebesulauksiu.
Jame labiausiai domina vienas BB ir du CC. Šiandien jau nebeišbandysiu, bet jau sprendžiu, kurį čia rytoj pirma bandyti smile.gif Gal tą CC, iš kurio daugiausiai tikiuosi g.gif
O Skin79 man maskavimo (pagal mano lūkesčius) užtenka. Aš mat nepratusi prie krempudrų. Nors oda toli gražu nėra tobula, bet kažkaip nejaukiai jaučiuosi daugiau prisitepusi blush2.gif Kažkokia ne aš blush2.gif
Pagrindiniai mano lūkesčiai, kad odos spalvą sulygintų, raudonį pamaskuotų ir kad pati oda atrodytų lygesnė (poras paslėptų). Bet kad atrodytų kuo labiau įmanomai natūraliau.
Turimi du Skin79 mėginukai lyg ir patiko, bet visgi abejoju dėl tos pilkos spalvos g.gif Gal tikrai šiek tiek lavoninė biggrin.gif blush2.gif Norisi kažko labiau tinkančio.
Pigmentinių dėmių nelabai turiu (nors keletą visai netikėtai atradau neseniai, neįsivaizduoju, IŠ KUR jos galėjo atsirasti blink.gif ). Tai man pigmentinių dėmių maskavimas nėra labai aktualu. Nors turiu puokštę kitų odos problemų...

Missha Super Aqua kremai mane irgi domina. Nes prausiklis juk šitaip patiko thumbup.gif , galvoju, gal ir kremai neblogi turėtų būti . Bet dar ne dabar. Nes vasarą, kadangi oda išriebėja, ir taip tepuosi turimais kremais chaotiškai, dažnai tik serumu pasitenkinu. Tai paliksiu tuos bandymus šaltesniam sezonui. Kai jau iš tiesų reiks.

Azijietiškų primerių neišbandžiau, per vėlai sumąsčiau, kad man jų gal reiktų blush2.gif Bet turiu žalią Clinique primerį (maskuojantį raudonį). Kurį tepu tais retais atvejais, kai krempudrą naudoju. Tai va svarstau, ar verta azijietiškus BB bandyti tepti po to Clinique primerio, ar geriau nemaišyt g.gif Bet gal reiktų visgi išbandyti g.gif

Atsakyti
Aš irgi šiandien gavau siuntinuką iš rubyruby76. Papildomų mėginukų (kaip jau buvo čia rašyta) neįdėjo.
Taigi gavau: Missha Signature Real complete BB kremą (mėginukus, juos pasidėsiu į šoną ateičiai, nes iš kažkurio kito pardavėjo jau anksčiau gavau tokį vieną mėginuką, kurš spėjau išbandyti), Missha Super Aqua Refresing Cleansing Foam (mėginukai, išbandysiu šiandien vakare), SkinFood Peach Sake Pore BB kremą (skaičiau, kad tinka riebiai odai) ir Skinfood Fresh Apple Sparkling Pore tonerį ir emulsiją (mini pakuotė).
Aš tepu BBikus ant nuogos odos, planuoju užsisakyti primerį Tony Moly kiaušinį ax.gif
Atsakyti
Ugilre, balta kiausini? Ir as apie ji svajkju. Visu 3 kiausu noreciau.
Atsakyti
Aš, aišku, supratau, kad Ugilė tepa bb ne ant kokio kito kremo, o tiesiai, nes tas diskutuota. Bet pagalvojau, kaip gražiai tai nuskambėtų kitam kontekste, arba kažkam, pirmą kartą temą atsivertusiam ir diskusijų neskaičiusiam. Ant nuogos odos biggrin.gif O galima ant kelnių biggrin.gif

Ir tas kiaušinis irgi labai gražiai nuskambėtų lotuliukas.gif Nes man irgi reikia kiaušinio, būsiu boba su kiaušiais lotuliukas.gif O taip iš tikro, kuris kiaušis ką daro? Na, kuris nuo ko, kurio man reikia? Tfū, vėl skamba taip, lyg diskutuotų sena ragana su Kaščėjum Nemirtinguoju lotuliukas.gif

Baltas - kažkoks gelis inkštirams
Rudas - žele poroms
Auksinis - praimeris.

Taip? Noriu auksinio. Kaip Kaščejui priklauso lotuliukas.gif

Papildyta:
O kas nors mėgino Tony Moly bibiką? Jei visi juos giria, tai gal geri ir jų bibikai?
http://www.ebay.com/...=item484c989ed5
Atsakyti
Toks klausimas iškilo. Va kalbant apie CC, tai prieš juos turbūt nė nereikia primerio g.gif Ar visgi reikia , kad gražiau būtų g.gif
Susipainiojau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 17, 21:21)
Toks klausimas iškilo. Va kalbant apie CC, tai prieš juos turbūt nė nereikia primerio  g.gif  Ar visgi reikia , kad gražiau būtų  g.gif
Susipainiojau  blush2.gif

Aš tai kaip tik CC tą kiaušinį naudoti ir ketinu... Missha BB CC juodam, ką tik rašiau biggrin.gif Kažkaip labai visas į poras sueina. tai manau sau, jeigu aš tas poras iš anksto su kažkuo užkiščiau...

Mėginau su kažkokia nesąmone, kuri vadinasi - loreal primeris, bet arba tas lorealis su missha nedirba, arba tai aplamai produktas - nesąmonė. Vis nenusprendžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 17, 20:27)
Aš tai kaip tik CC tą kiaušinį naudoti ir ketinu... Missha BB CC juodam, ką tik rašiau biggrin.gif Kažkaip labai visas į poras sueina. tai manau sau, jeigu aš tas poras iš anksto su kažkuo užkiščiau...

Mėginau su kažkokia nesąmone, kuri vadinasi - loreal primeris, bet arba tas lorealis su missha  nedirba, arba tai aplamai produktas - nesąmonė. Vis nenusprendžiu biggrin.gif

Aš kodėl klausiu. Kažkada skaičiau apskritai kas per daiktas tas CC. Tai susidarė įspūdis, kad kažkoks stebuklas g.gif - ko ne viską sutvarko. Tik maskuoja gal mažiau, nei BB. Nu tai logiškai pagalvojus, kam čia dar tas primeris, jei jau šitiek funkcijų atlieka g.gif

Teoriškai tai man norėtųsi teptis visko kuo mažiau, vienu sluoksniu taip sakant blush2.gif

Galvoju, kad Clinique gali irgi nelabai dirbti su azijietiška g.gif Nu bet reiks pabandyti vistiek, jau buvau pamiršusi, kad tokį turiu blush2.gif

Tik pirma bandysiu CC tiesiai ant odos. Etude House CC Silky Cream . Ir lauksiu STEBUKLO bigsmile.gif tongue.gif blush2.gif

Poros ir pas mane problema drinks_cheers.gif Aš ant nosies sparnelių žyymiai daugiau BBiko tepu, nei kur kitur . Nes kitaip iš tiesų labai poras išryškina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 birželio 2013 - 20:40
QUOTE(costela @ 2013 06 13, 18:18)
Tai va, kad pradėjau jiem rašinėt, kai buvo 40 dienų praėję, maloniai bendravo, tai pagailėjau ir nekeliau bylos  doh.gif Ir dabar turėk bėdą..
O dar iš to paties cosmetic-love per ebay pirktų daiktų negavau, byla šiuo atveju iškelta, bet pardavėjas tyli, tai nzn kuo baigsis  g.gif

man cosmetic-love atsiliepe tik po blogo feedbacko, per poa dienu grazino pinigus. Rasykit piktai, turetu atsiliept greit
Atsakyti