Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Sia savaite gavau net 2 siuntinukus is www.teserkorea.com, todel ateinu vel su atsiliepimais.. 4u.gif

pradziai ikeliu viska, ka atsiunte:
user posted image

user posted image

Si karta prie siuntinuku pridejo dovanu meginuku, prie siuntinuko kur dantu pastos idejo net 10 skirtingu meginuku, o prie mazesnio su testeriukais idejo skinfood vatos diskeliu net 3 pakuotes.. smile.gif

papasakosiu siandien apie ispudzius apie seruma:

Missha Geum seol giyun essence
user posted image
aprasymo suprantama kalba niekur neradau, bet kiek supratau prabangus serumas, stabdo senejimo procesus, turi antibakteriniu savybiu, sumazina poras ir pagerina odos bukle bei spalva. Tai vat buvau nustebinta, bet jis visa tai daro, nuo saves galiu pridurti, kad tinka labiau riebiai odai, nes sausina ir sutraukia poras, jauciu kad sudetyje yra spirito, bet sudetis irgi surasyta korejieciu kalba. Per 3 dienas dingo visi spuogeliai, bb kremas ant jo tepasi puikiai. Minusas-kvapas, kiek supratau korejietisku zoleliu.. smile.gif Uzsakiau dar meginuku jo ir tokio pat kremuko veidui.

veido kauke Sulwhasoo Overnight Vitalizing Mask:

user posted image

aprasymas anglu kalba:
http://www.testerkor...stsize=20^page=

Irgi labai patiko, tepiau nakciai ir ryto nuploviau su muiliuku ir nustebau, veidas pasidare svelnus, poros sumazejo (norejau pirkti Tony Moly auksini kiausini, dabar nupirksiu dar pora tokiu kaukiu), veidas atrodo pailsejes, riebalu sumazejo.

serumas Sulwhasoo First care serum:
user posted image
aprasymas anglu kalba:
http://www.testerkor...stsize=20^page=

irgi labai fainas ir malonus veidui serumas, sutraukia poras, veidas atrodo pailsejes, mazina riebalu kieki. Tikrai galiu pasakyti, kad patiko.
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 13, 15:56)

Si karta prie siuntinuku pridejo dovanu meginuku, prie siuntinuko kur dantu pastos idejo net 10 skirtingu meginuku, o prie mazesnio su testeriukais idejo skinfood vatos diskeliu net 3 pakuotes.. smile.gif

kas cia toks dosnus buvo su tokia gausybe meginuku??

Kas ten per BB 2foto 3eilej paskutinis is desines ir 1eilej paskutinis (melyna matau kazkas sviecia) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(victory25 @ 2013 06 13, 15:19)
O gal kuri užmatėt MISSHA PERFECT COVER 27 nr. kur nors? g.gif  Ebėjuje randu tik JAV pardavėjų parduodamus. 4u.gif

ta pati katik aptarta parduotuve www.missha.lt turi 27nr. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 06 13, 17:43)
kas cia toks dosnus buvo su tokia gausybe meginuku??

Kas ten per BB 2foto 3eilej paskutinis is desines ir 1eilej paskutinis (melyna matau kazkas sviecia) biggrin.gif
Papildyta:
ta pati katik aptarta parduotuve www.missha.lt turi 27nr. smile.gif

Cia Dantu pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 13, 15:18)
Vajetus, kaip tu negerai padarei, kad tiek laukei doh.gif PayPal gi pinigus grąžina tik per 45 dienas - paskui sakys, vėlu! Pažiūrėk, jei dar nepraėjo, staigiai rašyk Pay pal, nes nieko nebeatgausi...

Tai va, kad pradėjau jiem rašinėt, kai buvo 40 dienų praėję, maloniai bendravo, tai pagailėjau ir nekeliau bylos doh.gif Ir dabar turėk bėdą..
O dar iš to paties cosmetic-love per ebay pirktų daiktų negavau, byla šiuo atveju iškelta, bet pardavėjas tyli, tai nzn kuo baigsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2013 06 13, 18:18)
Tai va, kad pradėjau jiem rašinėt, kai buvo 40 dienų praėję, maloniai bendravo, tai pagailėjau ir nekeliau bylos  doh.gif Ir dabar turėk bėdą..
O dar iš to paties cosmetic-love per ebay pirktų daiktų negavau, byla šiuo atveju iškelta, bet pardavėjas tyli, tai nzn kuo baigsis  g.gif

Jei iškelta, o tyli, tai baigsis pinigų tau grąžinimu. Nu va, ir būk geras su tokiais... Aš irgi kartą pabuvau gera, tai žiūriu, kad nei ačiū, nei materialai apsimoka tas gerumas biggrin.gif Ebay tai jie nors feedbackų neigiamų bijo. Ko gero, tikrai, saugiau ebay.
Atsakyti
Aš kažkaip kol kas tik per ebay viską, kol kas - be problemų.

Giriu Tony Moly Baby Doll pudrą - nu tikrai fainai ji ant BB nugula, viso veido nepudravau, tik kaktą, nosį. Patiko, žiūrėsiu, ar ir toliau patiks biggrin.gif
Atsakyti
Aliona_aa, o kaip tau tie dantų šepetukai? Aš pirkau tokius iš kiniečių, kaina panaši kaip ir testerkorea, visi užrašai korėjietiški, parašyta "Made in Korea", bet tiesą sakant aš jais nusivyliau - valantis dantis šepetuko galvutė labai lankstosi, o mano dukra jau spėjo ir sulaužyti savo šepetuką doh.gif
Kokią ten korėjietiška pasta? Gal gali parašyti pavadinimą.
Beje, per kiek laiko atėjo siuntinys?

Aš vakar gavau savo mažą siuntinuką iš ebay pardavėjo im-love. Pirkta 05.27, gauta 06.13.
Pirkau Mizon paakių kremą, The Face shop Volcanic clay tepamą kaukę nosiai (kur ištraukia inkštirus) ir Volcanic Clay serumą Riebiai T-zonai. Įdėjo 7 mėginukus. The Face Shop produktai patiko, labai malonus kvapas, gera kaina, kaukė ištraukė kažkiek inkštirų, apie serumo poveikį sunku ką nors pasakyti, nes naudotas tik vieną kartą. Apie Mizon paakių kremą kol kas irgi nieko negaliu parašyti, panaudosiu kažkiek laiko, gal tada pasimatys poveikis (nors aš raukšlių apie akis neturiu, nusipirkau profilaktiškai lotuliukas.gif )
Atsakyti
Laba smile.gif
Perskaiciau abi temas karsta.gif net galva apsisuko, kiek info gavau biggrin.gif
Jau ir uzsisakyt spejau biggrin.gif
Bet norejau paklaust, ar cia pigiausais situ meginuku variantas? Ar kur pigesniu yra? ax.gif Labai noriu isbandyt ta MISSHA Super Aqua Refreshing Cleansing Foam , bet nesinori iskart pirkt viso. Noretus meginuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apuokiuk@s: 14 birželio 2013 - 14:37
QUOTE(Ugile @ 2013 06 14, 08:31)
Aliona_aa, o kaip tau tie dantų šepetukai? Aš pirkau tokius iš kiniečių, kaina panaši kaip ir testerkorea, visi užrašai korėjietiški, parašyta "Made in Korea", bet tiesą sakant aš jais nusivyliau - valantis dantis šepetuko galvutė labai lankstosi, o mano dukra jau spėjo ir sulaužyti savo šepetuką  doh.gif
Kokią ten korėjietiška pasta? Gal gali parašyti pavadinimą.
Beje, per kiek laiko atėjo siuntinys?

Aš vakar gavau savo mažą siuntinuką iš ebay pardavėjo im-love. Pirkta 05.27, gauta 06.13.
Pirkau Mizon paakių kremą, The Face shop Volcanic clay tepamą kaukę nosiai (kur ištraukia inkštirus) ir Volcanic Clay serumą Riebiai T-zonai. Įdėjo 7 mėginukus. The Face Shop produktai patiko, labai malonus kvapas, gera kaina, kaukė ištraukė kažkiek inkštirų, apie serumo poveikį sunku ką nors pasakyti, nes naudotas tik  vieną kartą. Apie Mizon paakių kremą kol kas irgi nieko negaliu parašyti, panaudosiu kažkiek laiko, gal tada pasimatys poveikis (nors aš raukšlių apie akis neturiu, nusipirkau profilaktiškai  lotuliukas.gif )

Būtinai pasidalinsiu įspūdžiais apie dantų pasta ir šepetukus su nuotraukomis pirmadienį, dabar neturiu tiek laiko, trumpai aprasiau kosmetikos krepšelio temose, nes vakar ten ikeliau savo kosmetikos nuotraukas.
cool.gif
Papildyta:
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 06 14, 15:35)
Laba smile.gif
Perskaiciau abi temas  karsta.gif net galva apsisuko, kiek info gavau biggrin.gif
Jau ir uzsisakyt spejau  biggrin.gif
Bet norejau paklaust, ar cia pigiausais situ meginuku variantas? Ar kur pigesniu yra?  ax.gif  Labai noriu isbandyt ta MISSHA Super Aqua Refreshing Cleansing Foam , bet nesinori iskart pirkt viso. Noretus meginuku smile.gif

Rizikuociau pirkti www.roseroseshop.com, ten pigiau, bet mokamas siuntimas, realiai jeigu pirkti daug meginuku gaunasi pigiau.
Atsakyti
Sunaudojau mėginuką SKIN79-VIP-Gold-Super-Plus-BB, ir ką - labai šiaip sau man. Tepasi maloniai, neskystas, bet maskavimo laaabai mažai, kiek betepiau - šviečiasi mano dėmės ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 15, 17:09)
Sunaudojau mėginuką SKIN79-VIP-Gold-Super-Plus-BB, ir ką - labai šiaip sau man. Tepasi maloniai, neskystas, bet maskavimo laaabai mažai, kiek betepiau - šviečiasi mano dėmės ir psio.

Kas man pas juos patinka - tai pavadinimai doh.gif Kaip juos įsimint? Gold Plus man geras, nusipirkau antrą. Vip Gold Super Plus - išeina, nekoks lotuliukas.gif Ir čia tikrai ne tas pats, mano toks:
http://www.ebay.co.u...=item1e6ed696eb
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 15, 19:25)
Kas man pas juos patinka - tai pavadinimai doh.gif Kaip juos įsimint? Gold Plus man geras, nusipirkau antrą. Vip Gold Super Plus - išeina, nekoks lotuliukas.gif  Ir čia tikrai ne tas pats, mano toks:
http://www.ebay.co.u...=item1e6ed696eb

lotuliukas.gif
Nea, tikrai ne tas pats, susigūglinau tiksliai pagal pavadinimą nuo mėginuko. Nu bet rimc nemaskuoja, tepu tepu - kaip koks garnieras, nieko.
Dar liko tas raudonasis, pradėjau nuo VIP, maniau - gėris bus laugh.gif
Beje, mėginuko kiekis nekuklus, nesutepiau per vieną kartą.
Atsakyti