Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Merginos, rekomenduokit koki nebloga BB labai sviesiai odai , kuris nekemsa poru, neblogai maskuoja ir su aukstu SPF. 4u.gif O gal as per daug noriu ?
Atsakyti
Hm, man tai keista, kad jums Missha 23 duoda pilką ir lavonišką. Aš gal natūraliai esu lavono spalvos, tai man jis normalių normaliausiai. Va kaip:

user posted image

Iš kairės:
1. Missha Perfect Cover 23
2. Skin 79 Oriental Gold PLus
3. Missha Complexion coordinating BB CC juodas smile.gif

Man jie nei vienas neduoda pilkumo mastau.gif

O gal jūs netikrus nusipirkot? Gi jau buvo diskutuota apie tai, kad juos klastoja ir tipo padirbti būtent pasižymi pilku atspalviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 13, 11:17)
Hm, man tai keista, kad jums Missha 23 duoda pilką ir lavonišką. Aš gal natūraliai esu lavono spalvos, tai man jis normalių normaliausiai. Va kaip:

user posted image

Iš kairės:
1. Missha Perfect Cover 23
2. Skin 79 Oriental Gold PLus
3. Missha Complexion coordinating BB CC juodas smile.gif

Man jie nei vienas neduoda pilkumo mastau.gif

O gal jūs netikrus nusipirkot? Gi jau buvo diskutuota apie tai, kad juos klastoja ir tipo padirbti būtent pasižymi pilku atspalviu? g.gif

Missha pirkau is rubyruby, pagal visus atsiliepimus ir komentarus prisiskaiciusi visas temas issrinkau pardavejus, tai nemanau,kad padielka gavau.
Ant rankos daaar daaar ta spalva, bet ant veido doh.gif
Net jeigu nebuciau dabar idegusi, veidas vistiek butu buves purvinai pilkos lavonines spalvos..Tai dabar noriu 27nr. ismeginti, gal jis labiau zmoniskesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 06 13, 13:13)
Missha pirkau is rubyruby, pagal visus atsiliepimus ir komentarus prisiskaiciusi visas temas issrinkau pardavejus, tai nemanau,kad padielka gavau.

Mano šitas irgi iš tenai mastau.gif

Jaučiu, kai įdegsiu, maišysiu su kita krempudra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 06 12, 23:10)
Is cosmetic-love laukiu virs menesio siuntinuko...nifiga jie ne greitai atsiuncia schmoll.gif

Aš laukiau iš jų 2 mėn, bet negavau schmoll.gif . Pradėjom tartis dėl pinigų grąžinimo, tai paskui parašė, kad mano siuntinys grįžo pas juos, ir neva tuoj atgausiu pinigus. Jau antra savaitė kaip laukiu ir nesulaukiu. Daugiau tikrai iš šito pardavėjo nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
O as kaip jau rasiau, nesulaukiu savo balandzio 29 d. siuntinuko is http://www.eopenmarket.com/ Pagal tracking numeri maciau, kad grizo pas pardaveja. Parasiau jam, tyla. Pakartojau laiska po keliu dienu-teikesi atsiliepti po poros dienu, pareiskamas, kad eisias i pasta ziureti, ar jau jam jis atkeliavo. Tyla. Vel rasau. Atsiliepe vel po poros dienu, neva grazinimo priezastis- nenurodyta ant siuntinio adresato vardas ir pavarde , bet pala, kieno kalte??? Uzsakyme juodu ant balto viskas buvo surasyta. Tipo klausia manes, ka daryti. Atrasiau, siuskite (nurodziau varda, pavarde doh.gif, pakartojau adresa) arba grazinkite pinigus. Vel tyla. Nezinau, ar jam su anglu kalba prastokai, ar kame reikalas, bet jau gumos netampysiu. Palauksiu iki rytojaus ir grasinsiu kelti triuksma per paypala.
Is jau keliolikos siuntinuku susidariau nuomone, kad kazkaip geriau pirkti is ebay, nei is ebay pardaveju, turinciu atskiras parduotuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 13 birželio 2013 - 13:15
QUOTE(costela @ 2013 06 13, 13:01)
Aš laukiau iš jų 2 mėn, bet negavau  schmoll.gif . Pradėjom tartis dėl pinigų grąžinimo, tai paskui parašė, kad mano siuntinys grįžo pas juos, ir neva tuoj atgausiu pinigus. Jau antra savaitė kaip laukiu ir nesulaukiu. Daugiau tikrai iš šito pardavėjo nepirksiu  schmoll.gif

vakar pabambejau ir siandien gavau is pasto pranesima biggrin.gif
Atsakyti
Ar matet, kad estai nusipirko Missha frančizę ir atsidarė internetinę parduotuvę missha.ee? Parašyta, kad siunčia į Lietuvą g.gif Kainos panašios kaip ebay...
Gal ir mums reikia internetinę parduotuvę atsidaryti? lotuliukas.gif
Atsakyti
www.missha.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2013 06 13, 14:01)
Aš laukiau iš jų 2 mėn, bet negavau  schmoll.gif . Pradėjom tartis dėl pinigų grąžinimo, tai paskui parašė, kad mano siuntinys grįžo pas juos, ir neva tuoj atgausiu pinigus. Jau antra savaitė kaip laukiu ir nesulaukiu. Daugiau tikrai iš šito pardavėjo nepirksiu  schmoll.gif

Vajetus, kaip tu negerai padarei, kad tiek laukei doh.gif PayPal gi pinigus grąžina tik per 45 dienas - paskui sakys, vėlu! Pažiūrėk, jei dar nepraėjo, staigiai rašyk Pay pal, nes nieko nebeatgausi...
Atsakyti
Cia tie patys estai nusipirkę puslapį rolleyes.gif Kontaktai tie patys, tik puslapis jų kreivai veikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugile: 13 birželio 2013 - 15:21
O gal kuri užmatėt MISSHA PERFECT COVER 27 nr. kur nors? g.gif Ebėjuje randu tik JAV pardavėjų parduodamus. 4u.gif
Atsakyti