Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Na va vakar įlindau į testerkorea.com, tai VĖL prisipirkau biggrin.gif doh.gif blush2.gif Dabar jau ilgam reiks užraukti visus pirkimus smile.gif

Paėmiau tokius gėrius :

http://www.testerkor...a...19&cate=702
http://www.testerkor...a...17&cate=702

Šitie ebay truputį (o pas kai kuriuos pardavėjus ir žymiai) brangesni. Tai nežinau, gal apsimokėjo. Jei neskaičiuoti, kad čia reikia mokėti už siuntimą (pagal svorį).
Aš jau seniau į juos akį blizginau.

Dar tą vakar aptartą :
http://www.testerkor...a...82&cate=149

Kurio ebay niekur nė neradau. Bet kurio man mirtinai užsireikė biggrin.gif

Bei dar pora niekučių:

http://www.testerkor...a...66&cate=212
Dar žymiai anksčiau norėjau išbandyti kažką iš Dr. Jart . Tai va bus proga sužinoti, kas čia per kosmetika. Mačiau, kai kuriais jų produktais ir amerikietiškose el. pardėse prekiauja.

ir šitą:

http://www.testerkor...a...06&cate=205
abejoju, dėl spalvos (pink beige man skamba labai įtartinai). Na bet bent jau pažiūrėsiu, kas iš viso čia per daiktas.

Dabar labai labai laukiu šito siuntuko. Turiu įtarimą, kad kažkas iš jo turėtų man tikti smile.gif
Laukiu dar vieno ir iš rubyruby, kuris jau pakeliui. Bet šito iš testerkorea laukiu labiau, nuojauta kažko kužda, kad čia geresnės prekės .
Papildyta:
QUOTE(izide @ 2013 06 11, 13:00)
O labai baisiai luposi? Basuciu sezono metu imanoma naudoti? blink.gif

Nežinau, kaip šitas daiktas. Aš tokio tipo pirkau per grupinis.lt. Ne korėjietišką, šiaip kažkokį. Tai basučių sezonui sudėtingas atvejis. Dešimt dienų gali tas procesas užtrukti. Man pradėjo gal kokią ketvirtą dieną luptis ir luposi ilgai, bet smulkiais gabaliukais doh.gif Net nežinojau, kad TIEK daug odos ant pėdų. Be kojinaičių be šansų, aš net miegojau su kojinaitėmis (nes kur eini, ten byra cool.gif ). Žodžiu, kantrybės reikia, nes estetiškai tai neatrodo.
Bet nežinau, gal šitas produktas kiek ir skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 birželio 2013 - 16:08
Turiu Missha M perfect Nr.23. Tačiau spalva man nepatinka, tokia per daug į ružavumą. Pati pudra laikosi labai gerai, tik kadangi mano oda į riebumą linkusi, tai reikia užtvirtinimo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pringle: 11 birželio 2013 - 17:20
QUOTE(izide @ 2013 06 11, 13:00)
O labai baisiai luposi? Basuciu sezono metu imanoma naudoti? blink.gif

Luposi tikrai baisiai, su basutemis niekaip schmoll.gif Tik tiek kad tetrunka kelias dienas. Pagooglinkite, pilna nuotrauku su besilupanciom pedom.

QUOTE(Noa @ 2013 06 11, 13:20)
Ką darė, luposi? blink.gif

Aš tai pirkdama pylingą įsivaizduočiau, kad ten tokie grūdeliai ir jie, na, nutrina geriau... unsure.gif

Nera grudeliu. Rugstinis pylingas.
Atsakyti
šiandien gavau tušus missha 3 D ir 4 D, vieną kelsiu į išparduotuvę, per daug man dviejų rolleyes.gif tik niekaip neapsispredžiu kurį, nes abu vienodai patinka bigsmile.gif
ir krūvelę meginukų idėjo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Is kokio pardavejo pirkot?
Hmm mano tusas irgi i pabaiga gal reiktu susigundyt g.gif kuom skiriasi 3d nuo 4 d ?
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2013 06 11, 12:28)
Gavau ir jau isbandziau Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling
user posted image
Oda luptis pradejo praejus 3 dienoms, nusilupo per pora dienu. Poveikis tikrai buvo  thumbup.gif

Ir man reikėtų tokio doh.gif Kur pirkot?
Ir kaip jį naudot, užtept ant pėdų ir užmaut kojines? Gal specialias reikia pirkt ar paprastos tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte @ 2013 06 12, 12:37)
Is kokio pardavejo pirkot?
Hmm mano tusas irgi i pabaiga gal reiktu susigundyt  g.gif kuom skiriasi 3d nuo 4 d ?

Kiek suprantu, tai sepetelio forma - vieno trikampis profilis, kito - keturkampis biggrin.gif
Atsakyti
taip, šepetėlių forma skiriasi, bet reklaminėj foto labiau matosi, o realiai tai kažkaip nematau labai didelio skirtumo, dažo irgi vienodai ( bent man) rolleyes.gif o šiaip tai labai fainas, netrupa ir blakstienos ne kaip musių kojelės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nester: 12 birželio 2013 - 14:27
QUOTE(costela @ 2013 06 12, 13:13)
Ir man reikėtų tokio  doh.gif Kur pirkot?
Ir kaip jį naudot, užtept ant pėdų ir užmaut kojines? Gal specialias reikia pirkt ar paprastos tinka?  g.gif

Ebay is rubyruby76, mokejau 7,79 dol. dabar ziuriu pas ja jau pabrange, kaina 8,49.
Kojines yra pridetos, jas apsiauni, supili po maiseli to pylingo, jis skystas. 1,5val pabuni ir nusiplauni kojas. Lauki lupimosi po keliu dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2013 06 12, 17:45)
Ebay is rubyruby76, mokejau 7,79 dol. dabar ziuriu pas ja jau pabrange, kaina 8,49.
Kojines yra pridetos, jas apsiauni, supili po maiseli to pylingo, jis skystas. 1,5val pabuni ir nusiplauni kojas. Lauki lupimosi po keliu dienu  mirksiukas.gif

Ačiū, einu užsakinėt biggrin.gif
Atsakyti
Is cosmetic-love laukiu virs menesio siuntinuko...nifiga jie ne greitai atsiuncia schmoll.gif

Gavau siandien Missha Cover nr.23 bet netiko..kadangi db idegiau jau gerai tai veidas kaip lavono su pilku atspalviu..feeek.. schmoll.gif
Gal kas turite nr,27 ir galetumete palyginti? Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Man 23 nr. irgi lavono atspalvį duoda. Tokį pilką. Šiaip jeigu šviesesnis BB, galima bronzerio užtept, o su missha perfect cover tai man joks bronzeris nepadėjo, lavono atspalvis niekur nedingo doh.gif
Atsakyti