QUOTE(Gokusen @ 2013 05 02, 00:02)
Pirkau iš čia. Dabar pas jį nėra šios prekes. Mano odos tipas: riebi, dehidratuota. Pradėjus naudoti šį losjoną matau, kad dienos metų oda išlieka normali, man net nereikia Shiseido servetėlių, gal tik į vakarą šiek tiek atsiranda blizgesys.
O čia kiniškas variantas Hada Labo losjono http://cdn2.bigcomme...9.1280.1280.jpg, jų pilnas Ebay'jus.
Antroje nuotraukoje trečioje eilutėje užrašai kanji, o ne katakana. Kas nesusipažinęs su japoniškomis abėcėlėmis, tas vargu ar supras skirtumą.
Kiekvieną rytą su losjonu darau tokias kaukes Skincare!.
Kitą mėnesį galvoju įdėti čia forume nuotraukas iš Chizu Saeki knygos. Verta? Jums bus įdomu? Apie knygą pasakojau, turiu ją, praktikuoju kol kas tik kaukes su Hada Labo losjonu ir paaukių masažą. Mergaitės, esu ne pirmo šviežumo moteriškė, bet...po mėnėsio praktikos ( iš knygos) ir BB kremų dėka mane palaikė dukters sese Užsieniečiui net stalčius atkrito, kai dukra pasakė, kiek jai metų Kokia jau čia sesė
O čia kiniškas variantas Hada Labo losjono http://cdn2.bigcomme...9.1280.1280.jpg, jų pilnas Ebay'jus.
Antroje nuotraukoje trečioje eilutėje užrašai kanji, o ne katakana. Kas nesusipažinęs su japoniškomis abėcėlėmis, tas vargu ar supras skirtumą.
Kiekvieną rytą su losjonu darau tokias kaukes Skincare!.
Kitą mėnesį galvoju įdėti čia forume nuotraukas iš Chizu Saeki knygos. Verta? Jums bus įdomu? Apie knygą pasakojau, turiu ją, praktikuoju kol kas tik kaukes su Hada Labo losjonu ir paaukių masažą. Mergaitės, esu ne pirmo šviežumo moteriškė, bet...po mėnėsio praktikos ( iš knygos) ir BB kremų dėka mane palaikė dukters sese Užsieniečiui net stalčius atkrito, kai dukra pasakė, kiek jai metų Kokia jau čia sesė
Ziauriai idomu Jus cia kuo daugiau informacijos dekit
As uzsiciklinau, kad man to Hada Labo reikia, bet kazkur maciau, kad sis losjonas (su oranzine juostele) skirtas sausai -jautriai odai ; as ieskau ir sio valiklio :HadaLabo make up remover, bet, kad nerandu is kur nusipirkti, o dar kai pasaket apie kinietiskas versijas- noretusi tik originalo.
O , sakykit, kokias serveteles naudojat siom kaukem?