Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Gokusen @ 2013 05 02, 00:02)
Pirkau iš  čia. Dabar pas jį nėra šios prekes. Mano odos tipas: riebi, dehidratuota. Pradėjus naudoti šį losjoną matau, kad dienos metų oda išlieka normali, man net nereikia Shiseido servetėlių,  gal tik į  vakarą šiek tiek atsiranda blizgesys.
user posted image

O čia kiniškas variantas Hada Labo losjono http://cdn2.bigcomme...9.1280.1280.jpg, jų pilnas Ebay'jus.

Antroje nuotraukoje trečioje eilutėje užrašai kanji, o ne katakana. Kas nesusipažinęs su japoniškomis abėcėlėmis, tas vargu ar supras skirtumą.
Kiekvieną rytą su losjonu darau tokias kaukes Skincare!.
Kitą mėnesį galvoju įdėti  čia forume nuotraukas iš Chizu Saeki knygos. Verta? Jums bus įdomu? Apie knygą pasakojau, turiu ją, praktikuoju kol kas tik kaukes su Hada Labo losjonu ir paaukių masažą. Mergaitės, esu ne pirmo šviežumo moteriškė, bet...po mėnėsio praktikos ( iš knygos) ir BB kremų dėka mane palaikė dukters sese  biggrin.gif Užsieniečiui net stalčius atkrito, kai dukra pasakė, kiek jai metų thumbup.gif thumbup.gif  Kokia jau čia sesė  lotuliukas.gif

Ziauriai idomu bigsmile.gif Jus cia kuo daugiau informacijos dekit mirksiukas.gif
As uzsiciklinau, kad man to Hada Labo reikia, bet kazkur maciau, kad sis losjonas (su oranzine juostele) skirtas sausai -jautriai odai g.gif ; as ieskau ir sio valiklio :HadaLabo make up remover, bet, kad nerandu is kur nusipirkti, o dar kai pasaket apie kinietiskas versijas- noretusi tik originalo.
O , sakykit, kokias serveteles naudojat siom kaukem? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 05 02, 11:40)
Ziauriai idomu bigsmile.gif Jus cia kuo daugiau informacijos dekit mirksiukas.gif
As  uzsiciklinau, kad man to Hada Labo reikia, bet kazkur maciau, kad sis losjonas (su oranzine juostele) skirtas sausai -jautriai odai g.gif ; as ieskau ir sio valiklio :HadaLabo make up remover, bet, kad nerandu is kur nusipirkti, o dar kai pasaket apie kinietiskas versijas- noretusi tik originalo.

Panagrinėk šį blogą Radzillacoste.
Čia apie Hada Labo produktus. Kažkur bloge yra sąrašas patikimų japoniškos kosmetikos pardavėjų. Jų net Ebay'juje galima rasti.
Papildyta:
QUOTE(izide @ 2013 05 02, 11:46)
Aciu uz atsakyma. smile.gif Na tas keliavimas siuntinuku-tikra loterija. Paskutinis mano siuntinys is feelunique keliavo net...7 savaites doh.gif , jau galvojau, kad prazuvo, apraudojau prarastus 140lt, kreipiausi net i parduotuve, kol galop aplamdytas, bet pasirode prazuvelis smile.gif

Turiu pasiūlymą. Vedame statistiką savo pirkinių ir kiek laiko užtrunka pristatymas iš kiekvieno pardavėjo. Kaip jums? Turiu tokį sąrašą už balandį.
Tada mūsų Dreamless galės papildyti pirmą puslapį įrašant prie kiekvieno pardavėjo pristatymo laiką.
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 05 02, 11:40)
O , sakykit, kokias serveteles naudojat siom kaukem? 4u.gif

Camelija vaistinėje pirkau pagamintas Kinijoje servetėles kažkokiai Švedijos farmacinei kompanijai, vadinasi MESOFT. Už visą dėžutę, kurioje yra 30 pakelių servetėlių (pakelyje 5 vnt ), sumokėjau su nuolaida 10,43 Lt. Ir jos panašios į Chizu Saeki produktą. Įsigudrinau net vieną servetėlę perpus perkirpt (kaktai drėkinti), todėl vieno pakelio man užtenka 3 dienom smile.gif
Čia tos Chizu Saeki produktas. Nu nafig tiek mokėti! schmoll.gif
Papildyta:
To ARLENA
Gaudyk savo valiklį !
Valiklis iš japono Ebay'juje rolleyes.gif
Shippingas 4.90 $
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 02 gegužės 2013 - 12:27
QUOTE(izide @ 2013 05 02, 14:00)
Ogo, ilgokai ... g.gif  Kas per pardavejas?

is patikimuju saraso iamlove-shop
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2013 05 02, 14:39)
is patikimuju saraso iamlove-shop

Et, vadinasi ir man dar negreitai teks patenkinti savo smalsuma... angel_sadangel.gif

Va dar prisiminiau viena parduotuve, turincia didizule asortimenta azijietiskos kosmetikos www.sasa.com (labai populiari Rusijoje)
Kazkada is jos kazka pirkau, kai dar shipas buvo nemokamas, dabar gi nemokamas tik perkant uz nemenka suma, o siaip pats shipas brangus.
O cia va info, gal kam pravers:
http://sasa-mania.li....com/18516.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 02 gegužės 2013 - 14:01
QUOTE(izide @ 2013 05 02, 14:20)

Va dar prisiminiau viena parduotuve, turincia didziuli asortimenta azijietiskos kosmetikos:  www.sasa.com (labai populiari Rusijoje)

Brangoka parduotuvė. Landžiojau ir po ją doh.gif
Dar yra vieną tokią
www.adambeauty.com
Tarp amerikonų pamėgta
Atsakyti
sasa.com man kazkoks per didelis balaganas, nemoku as ten kuistis
Atsakyti
Kadangi užvirė diskusija per kiek laiko maždaug atsiunčia siuntinius, tai aš manau, kaip izidė sakė, laimės dalykas. Nes priklauso ne tik, kada pardavėjas išsiųs, bet ir kaip jų, mūsų ir tranzitinių stotelių paštas ir paskirstymo centrai veikia, ar tuo metu didelis apkrovimas (pvz. Kalėdos). Kartais iš to pačio pardavėjo greitai ateina, o kartais būna ir pamiršti, kad kažko tai lauki lotuliukas.gif

ALRENA. Bandykite parašyti pardavėjui, kartais jie sutinka siųsti į Lietuvą.

Kas liečia sasa.com tai aš pas RadillaCosme paskaičiau, kad ji šios parduotuvės nerekomenduoja, nes dažnai japoniški produktai būna su pasibaigusiu galiojimo laiku blink.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet azijietiskus baby foot peelingus, kad ir sita Holika Holika Baby Silky Foot.
My Webpage
g.gif Idomu ir kartu baisu, o jei visa oda nusilups? biggrin.gif
Papildyta:
My Webpage

g.gif Idomu ir kartu baisu, o jei visa oda nusilups? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 03 gegužės 2013 - 09:12
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 02, 16:21)
Gokusen, o iš kokio jūs miesto, nes Vilniuje ir pieną galima internetu pirkti smile.gif

Iš sostinės aš, Salomėja, iš sostinės bet pieno negeriu tongue.gif

Kažkas klausė apie BABY FOOT. Turiu net 2 skirtingus..taip ir guli neišbandyti. Rudeniui atidėjau tą kojų "grožio" terapiją ,nes pavėlavau palepinti savo "foot" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 05 03, 15:53)
Iš sostinės aš, Salomėja, iš sostinės bet pieno negeriu  tongue.gif

Kažkas klausė apie BABY FOOT. Turiu net 2 skirtingus..taip ir guli neišbandyti. Rudeniui atidėjau tą kojų "grožio" terapiją ,nes pavėlavau palepinti savo "foot" blush2.gif

NA man regis drasiai galite bandyti, panasu, jog basuciu sezonas dar negreitai, o per savaitele ir nusilups smile.gif
Atsakyti
Skaitau, tyrinėju jūsų rekomendacijas thumbup.gif nereali tema drinks_cheers.gif
Dabar ieškau balinančių priemonių, naudojat gal kuri kažką efektyvaus? g.gif
Atsakyti