Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(mamile @ 2013 06 10, 13:29)
yra mėginukų, aš pirkau, tik man sumaišė pardavėja ne tuos įdėjo. Vėliau su kažkokia preke gavau wrinkle mėginuką, tai jis man antras po lioele.

O iš kokių pardavėjų ebay perkat? Aš žinau rubyruby76 . Dar nusižiūrėjau, ketinu užsisakyti iš cosmeticmarket2012 (pas ją lyg daugiau mėginukų, ir plius mėginukų dovanai prideda, jei perki ). O iš nežinomų nepatikrintų bijau pirkti blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 10, 07:27)
o dabar kaip tik nuolaida:
http://www.testerkor...stsize=20^page=

todel net rankos pacios idejo i krepseli.. biggrin.gif  na ziuresim kaip bus

Pabandžiau užsiregistruoti į testerkorea.com tai keikiasi, mat jiems mano e-mail netinka cool.gif doh.gif
Tai jau per daug jiems gerai, jei specialiai dėl jų dar kitą e-mail kurčiausi. Bandysiu ieškoti šito daikto ebay.
P.S. deja tokio daikto ebay nė nėra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 10 birželio 2013 - 14:04
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 10, 14:50)
O iš kokių pardavėjų ebay perkat? Aš žinau rubyruby76 . Dar nusižiūrėjau, ketinu užsisakyti iš  cosmeticmarket2012  (pas ją lyg daugiau mėginukų, ir plius mėginukų dovanai prideda, jei perki ). O iš nežinomų nepatikrintų bijau pirkti  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
Pabandžiau užsiregistruoti į testerkorea.com  tai keikiasi, mat jiems mano e-mail netinka  cool.gif  doh.gif
Tai jau per daug jiems gerai,  jei specialiai dėl jų dar kitą e-mail kurčiausi. Bandysiu ieškoti šito daikto ebay.

cosmetic-love labai greitai atsiunčia thumbup.gif Aš dar pirkau iš rubyruby76 ir im-love, bet negavau dar. Rubyruby labai maloniai bendrauja, o mėginukų įdeda jeigu paprašai lotuliukas.gif
Beje, man irgi su testerkorea tas pats buvo, neleido užsiregistruoti, tai vėl naršau rubyruby parduotuvę (roserosehop.com).
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2013 06 10, 14:12)
o tu esi pirkusi is testerkorea? man nepatinka kad ten kainos korejietiska valiuta, paskui persiskaiciuoti reikia  doh.gif o ir siuntimas raso kad per Rusija ar Turkija  g.gif

Taip, pirkau gal jau 4 kartus. Siunčia per Anglija, o ne per Rusija ar Turkija... smile.gif
Korejietiska valiuta beveik lygį doleriai, atrodo kursas 1 won=0.93 dol.
Perskaicuoja paypal automatiskai, tiesiog reikia pasirinkti kokia valiuta norite mokėti, tiesa siuntimas priklauso nuo svorio, todėl kartais gaunasi brangokas, bet aš perku ten Korejietiska dantų pasta, kurios ebay irgi nėra. Greitai parasysiu atsiliepimą su nuotraukoms, nes pasta tikrai verta dėmesio ir pinigu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 10, 14:50)
O iš kokių pardavėjų ebay perkat? Aš žinau rubyruby76 . Dar nusižiūrėjau, ketinu užsisakyti iš  cosmeticmarket2012  (pas ją lyg daugiau mėginukų, ir plius mėginukų dovanai prideda, jei perki ). O iš nežinomų nepatikrintų bijau pirkti  blush2.gif  blush2.gif

pirkau iš čia missha wrinkle bb
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2013 06 10, 18:14)

Dėkui už nuorodą 4u.gif Na irgi gal reiks jamti biggrin.gif
Atsakyti
Aš pardavėjus irgi pagal gerą feedback'o procentą renkuosi - toks, jei prekės ir negausiu, pasiūlys išsiųsti pakaitalą arba grąžins pinigus. Dar, jei kainos skirtumas nedidelis, tai renkuosi top rated seller.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 10, 14:55)
O tai gal čia ir man ženklas?

O tu jau irgi nori šito daikto ? smile.gif
Bet juk gal neturi problemų su BBikų spalva?

QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 10, 16:31)
merginos, o Jus siunciat primokant, kad siustu registruotu ? Kiek maciau, lyg 2,5 usd papildomai.

Aš tai neregistruotu siųsdavausi . Bet esu naujokė ebay pirkimuose, tai dabar susimąsčiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 06 10, 20:54)
Aš pardavėjus irgi pagal gerą feedback'o procentą renkuosi - toks, jei prekės ir negausiu, pasiūlys išsiųsti pakaitalą arba grąžins pinigus. Dar, jei kainos skirtumas nedidelis, tai renkuosi top rated seller.

Šiaip aš irgi rinkčiausi tokius (va kai kvepalus kažkada kartais ebay pirkdavau). Bet vistiek, ebay toks dalykas... Su rizika.
Tai man kur kas ramiau pirkti iš kažkokio jau patikrinto.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 10, 21:58)

Iš mano ne kartą "tikrintų" - rubyruby, iamlove, bellogirl.
Dabar laukiu iš cosmeticmarket2012 ir bestbuy77.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 10, 21:58)
O tu jau irgi nori šito daikto ?  smile.gif
Bet juk gal neturi problemų su BBikų spalva?
Aš tai neregistruotu siųsdavausi . Bet esu naujokė ebay pirkimuose, tai dabar susimąsčiau  g.gif
Papildyta:
Šiaip aš irgi rinkčiausi tokius (va kai kvepalus kažkada kartais ebay pirkdavau). Bet vistiek, ebay toks dalykas... Su rizika.

juk paypalu mokat, tai rizika tik nebent, kad fuflo atsiust gali, bet jei vertinamas pardavejas gerai, tai tada rizika nuline.
Atsakyti
Gavau ir jau isbandziau Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling
user posted image
Oda luptis pradejo praejus 3 dienoms, nusilupo per pora dienu. Poveikis tikrai buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2013 06 11, 13:28)
user posted image
Oda luptis pradejo praejus 3 dienoms, nusilupo per pora dienu. Poveikis tikrai buvo  thumbup.gif

O labai baisiai luposi? Basuciu sezono metu imanoma naudoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(studente @ 2013 06 11, 13:28)
Oda luptis pradejo praejus 3 dienoms, nusilupo per pora dienu. Poveikis tikrai buvo  thumbup.gif

Ką darė, luposi? blink.gif

Aš tai pirkdama pylingą įsivaizduočiau, kad ten tokie grūdeliai ir jie, na, nutrina geriau... unsure.gif
Atsakyti