Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Ateinu vel su atsiliepimais, bet dabar jau apie CC krema. is Jolce shop gavau meginuka Tony Moly CC krema, vat toki:
user posted image
jis yra visiskai baltas, uztepus ant veido pradeda keisti spalva, bet vistiek lieka toks pilksvai baltas atspalvis...
parodysiu ant rankos:
user posted image
user posted image
manau viskas matosi ant rankos, link rudesnio-geltono atspalvio neprisitaiko. doh.gif
maskavimas labai mazas, paryskina poras ir po keliu minuciu islenda tas vadinamas Liumination efektas, veidas atrodo taip, lyg uztepciau visa meteoritu dezute is karto smile.gif
uztepiau Tony Moly baby doll pudros, kuri turetu uztikrinti matiskuma, bet po 15 min, vel islindo liumination efektas.. unsure.gif
Toks CC kremas tiks toms, kuriu veido spalva labai sviesi su roziniu atspalviu, nori minimalaus maskavimo ir patinka "labai" satininis finisas ir liumination efektas.
Atsakyti
Aš išbandžiau Misha BB CC biggrin.gif

user posted image

Irgi nesužavėjo.

Pakuotė superinė, užskaitau. Spalva gana neblogai prisitaiko ir pagelsta - čia jis už Tony Molly pranašesnis. Tiesa, ir iš pat pradžių jis baltas nebūna, tiktai gelsvas.

Bet klaikiai sueina į poras. Aš maniau, kad tokių neturiu, tai su šituo pamačiau, kad ne, vis tik turiu biggrin.gif

Gal reiktų mažiau tepti, bet tada nulis maskavimo...

Misha Perfect cover - gerokai geriau smile.gif Jis toks kažkoks riebesnis ir geriau pasiskirsto. O šitas BB CC labiau primena Missha Signature - jis kažkoks sausesnis mastau.gif

Žodžiu, Missha Signature mėginukų visi, ko gero, bandę - jei jums Missha Signature blogiau už Missha perfect cover, tai gal galit mėginti ir tą BB CC, o jei, kaip man, Signature irgi nieko įspūdingo, tada nepirkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 09, 06:58)
Ateinu vel su atsiliepimais, bet dabar jau apie CC krema. is Jolce shop gavau meginuka Tony Moly CC krema, vat toki:
user posted image

Šito laukiu mėginukų. Kai paskaičiau atsiliepimą, tai gal be reikalo juos užsisakiau unsure.gif Nelabai noriu spindėti unsure.gif Veidas ir taip riebus. Plius spalva, kaip supratau, gan neaiški g.gif

Aš pati viso išbandžiau 8 azijietiškus BB. Etude House Total Age Repair, Missha Perfect Cover, Holika Holika Petit tris (Essential, Watery ir Clearing) bei Skin79 rinkinuką (kur 4 mini BBikai). Tai galiu pasakyti, kad deja neprisitaikau sau taip, kaip tikėjausi. Arba tekstūra nelabai patinka, arba spalva. Dažniausiai spalva.
Mano oda raustelėjusi (ypač skruostų sritis ties nosimi), tai vat reikia kažko, kad tą rausvumą prislopintų. Kad nebūtų veidas rausvo tono (nes tada su kaklu atspalvis skiriasi ). O visgi dauguma bandytų turi atspalvį į ružavumą. Nors gal čia tik ant mano odos g.gif
Ir vieninteliai , kuriuos užskaičiau , kaip nekeista, iš Skin79.
Pasilikau mėginukus Skin79 Super Plius BB bei Diamond The Prestige BB Cream.
Va jų spalva į pilkumą, nebūčiau pagalvojusi, bet man veido raudonį prislopina. Nėra idealu, bet pakankamai natūraliai atrodo (labiau norėčiau gal gelsvesnio atspalvio). Ir jų dengimas man patinka. Nežinau tik, ar nekimš porų, nes dar tik po kartą-du juos abu bandžiau. O čia skaičiau, kad kai kam jas kemša.

Žodžiu, dabar nusitaikius pabandyti aziejietiškus CC smile.gif Laukiu to Aura CC ir dar kažkokio kito (Etude House). Bei dar Cho Bo Yang BB mėginukų.
Ir galvoju gal užsisakyti Skin79 mažesnes pakuotes.
Apskritai tai norų išbandyti šį bei tą daug , tik ir taip jaučiuosi jau perdaug į tą azijietiškų BBikų liūną įklimpusi biggrin.gif doh.gif Jau didžiausią krūvą pinigų tiems aziejiečiams palikau biggrin.gif blush2.gif doh.gif

Jūs kalbėjot apie riebalus sugeriančias servetėles. Pati užsisakiau bei rekomenduoju šias:
http://www.ebay.com/...#ht_5637wt_1079

Jos brangesnės už tas aptartas šviesias. Bet bent man jos žymiai efektyvesnės ir labiau patinka. Esu turėjusi tokias kelių kitų firmų ir tų šviesių ale kalkinio popieriaus sugertukų nebenoriu.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 09, 22:22)
Arba tekstūra nelabai patinka, arba spalva. Dažniausiai spalva.
Mano oda raustelėjusi (ypač skruostų sritis ties nosimi), tai vat reikia kažko, kad tą rausvumą prislopintų.  Kad nebūtų veidas rausvo tono (nes tada su kaklu atspalvis skiriasi ). O visgi dauguma  bandytų turi atspalvį į ružavumą. Nors gal čia tik ant mano odos  g.gif 
Ir vieninteliai , kuriuos užskaičiau , kaip nekeista, iš Skin79.

Man irgi Skin 79 labai patinka, bet o tu nemėginai Missha Perfect Cover 23? Nes kažkas čia sakė, kad 21 Nr. - į rausvumą, o 23 - į gelsvumą. Man irgi reikia į gelsvumą, tai Misha 23 - labai liuks. Jis kiek tamsesnis už Skin 79, kurio daug kas bijo dėl šviesumo, tai man, šviesiaodei, vasarai idealiai... Iš tikro ir žiemai visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 09, 22:03)
Man irgi Skin 79 labai patinka, bet o tu nemėginai Missha Perfect Cover 23? Nes kažkas čia sakė, kad 21 Nr. - į rausvumą, o 23 - į gelsvumą. Man irgi reikia į gelsvumą, tai Misha 23 - labai liuks. Jis kiek tamsesnis už Skin 79, kurio daug kas bijo dėl šviesumo, tai man, šviesiaodei, vasarai idealiai... Iš tikro ir žiemai visai nieko.

Skin79 man labai patinka tekstūra ir tas lengvumo jausmas. Kai tik susigeria BBikas, toks jausmas, kad nieko nėra tepta, absoliučiai nesimato. Ir atspalvį gerai sulygina.
Vat tik dėl kimšimo neaišku, kažkoks naujas spuogelis jau iššoko, ar tik ne nuo Skin79 g.gif , kaip tik ryte tepiausi.

Perfect Cover 23 bandžiau. Bet man netiko spalva.
Mat mano kapiliarai arti odos paviršiaus. Dar truputį įdegiau veidą, bet rusvai, ne gelsvai. O kaklas neįdegęs (iš viso sunkiai įdega), ir turi pilkai gelsvoką atspalvį. Tai jei dar nors kiek rausvumo kreme, kad ir sulygina veido spalvą, tada labai matosi kontrastas lyginant su kaklu.

Aš skaičiau, kad kitoms ir kažkurie Holika Holika gelsvą atspalvį suteikia. Kažkuriuos du ir pasirinkau pagrinde pagal atspalvį. Bet nieko panašaus ant mano odos, vistiek rausva.

Apskritai mane labiausiai domintų kažkoks BB (nors greičiau jau CC) kremas su žaliu atspalviu. Va toks, manau, rausvumą prislopintų. Pvz. Loreal CC toks yra, tik jo tekstūra man visai nepatiko (su aziejietiškais niekaip nesilygina). Bet kiek žiūrinėjau pas aziejiečius, nerandu kažkaip tų žaliųjų. Arba nemoku ieškot.

Va tokį CC užsisakiau.
http://www.ebay.com/...#ht_6924wt_1079
Nežinau, ar ką gero padarys g.gif

Ir dar mąstau apie tokius:
http://www.ebay.com/itm/300900371096
http://www.ebay.com/itm/270945740926

Susimetus į krepšelį, buriu pirkti/nepirkti biggrin.gif

Atsakyti
As tai irgi apie zalia pagalvoju, kai pamaciau sita atsiliepima, pradejau jau galvoti pirkti:

http://kosmetista.ru...zivi/34639.html

http://www.irecommen...os-color-change

kaip supratau is nuotrauku, tai jis geros spalvos gaunasi i gelsvuma.. 4u.gif

o dabar kaip tik nuolaida:
http://www.testerkor...stsize=20^page=

todel net rankos pacios idejo i krepseli.. biggrin.gif na ziuresim kaip bus
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 09, 22:22)
.

Žodžiu, dabar nusitaikius pabandyti aziejietiškus CC  smile.gif  Laukiu to Aura CC ir dar kažkokio kito (Etude House). Bei dar Cho Bo Yang BB mėginukų.
Ir galvoju gal užsisakyti Skin79 mažesnes pakuotes.
Apskritai tai norų išbandyti šį bei tą  daug , tik ir taip jaučiuosi jau perdaug į tą azijietiškų BBikų liūną įklimpusi  biggrin.gif  doh.gif  Jau didžiausią krūvą pinigų tiems aziejiečiams palikau  biggrin.gif  blush2.gif  doh.gif

Liūnas ir mane buvo įtraukęs, bet kai neradau sau tinkamo, tai į BB ar CC nebežiūriu. Dabar eilė serumams atėjo...
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 09, 23:46)

Apskritai mane labiausiai domintų kažkoks BB (nors greičiau jau CC) kremas su žaliu atspalviu. Va toks, manau, rausvumą prislopintų. Pvz. Loreal CC toks yra, tik jo tekstūra man visai nepatiko (su aziejietiškais niekaip nesilygina).  Bet kiek žiūrinėjau pas aziejiečius, nerandu kažkaip tų žaliųjų. Arba nemoku ieškot.

Man irgi tas pats, daug išbandžiau, arba spalva arba tekstūra netinka. Man net išgirtasis missha perfect cover netinka. Aura CC visiškas niekalas, nemaskuoja, i poras suseina. Pasilikau vienintelį, kuriuo pasitepus, dar normaliai jaučiuosi, tai žalsvas LIOELE Dollish Veil Vita BB Cream #2 Natural Green. Kaip nekeista, jis toks nesunkus, bet maskuoja normaliai ir pakankamai gerai prisitaiko spalva. Bandėm su draugėm, tai žinokit vienbalsiai išrinko geriausiu. Dar išbandžiau Signature Wrinkle Filler BB cream, tai jis man iš visų missha rušių labiausiai patiko. Bet tas žalsvas Lioele man dar geriau. Riebiaodėms, kurioms netiko kiti siūlau pabandyt.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 06 09, 23:03)

Na man tai missha perfect cover kažkoks murzinas, spalva veido gaunasi lavoninė, kažkokia žiauriai nenatūrali. Nr.23, pirkau iš IamLove-shop, gal padielka, nes jokio geltonumo jame nėra, toks labai sunkus, matosi ant odos kad pritepta. Skin 79 žymiai lengvesni, nors man irgi ne itin. Bet už missha cover geriau, net nesulyginamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 10 birželio 2013 - 08:58
QUOTE(mamile @ 2013 06 10, 09:08)
Dabar eilė serumams atėjo...
---------

Pasilikau vienintelį, kuriuo pasitepus, dar normaliai jaučiuosi, tai žalsvas  LIOELE Dollish Veil Vita BB Cream #2 Natural Green. Kaip nekeista, jis toks nesunkus, bet maskuoja normaliai ir pakankamai gerai prisitaiko spalva. Bandėm su draugėm, tai žinokit vienbalsiai išrinko geriausiu. Dar išbandžiau Signature Wrinkle Filler BB cream, tai jis man iš visų missha rušių labiausiai patiko. Bet tas žalsvas Lioele man dar geriau. Riebiaodėms, kurioms netiko kiti siūlau pabandyt.

-------
Skin 79 žymiai lengvesni, nors man irgi ne itin. Bet už missha cover geriau, net nesulyginamai.

Serumus aš paliksiu šaltesniems metų laikams smile.gif Dabar turiu du kitų firmų (lietuvišką Rasa ir Mary Kay ), tai man daugiau nei per akis smile.gif Ir taip dabar jų beveik nenaudoju, kažkaip nėra didelio poreikio odai.
Nors nusipirkau pabandymui dviejų rūšių paakių serumų mėginukų. Nes paakiai pas mane problemiški, daug mimikos raukšlių doh.gif unsure.gif Pastebėjimas - jie panašūs į kremą pagal kosistenciją, gal labiau į losjoną (skystesni už įprastą paakių kremą).
Va tokius pirkau: SKINFOOD Gold Caviar Lifting Eye Serum ir
SKINFOODGold Caviar Collagen Double Eye Serum .
Na ką, išbandžiau po mėginuką, kur čia suprasi taip greit tuos poveikius.

----------

Na dabar jau apsisprendžiau, kad LIOELE Dollish Veil Vita BB Cream #2 reiks jamti smile.gif Traukia mane ta žalia spalva nors tu ką biggrin.gif blush2.gif
Signature Wrinkle Filler BB tai kiek žiūrėjau (pas man žinomus patikimus ebay pardavėjus), mėginukų vistiek nėra, o pilnos pakuotės kaina ne tokia jau maža, nebenoriu rizikuot blush2.gif
------
Taip taip, Skin79 man irgi pasirodė žymiai lengvesni už missha cover drinks_cheers.gif
Holika Holika irgi lengvesni. Būčiau kurį nors iš Holika Holika pasilikus, bet va jų spalva man netinka doh.gif

Aš sunkaus nenoriu, bent jau vasarą. Vasarą apskritai mano oda truputį išprotėjusi doh.gif Iš mišrios į sausumą (dehidratavimą ) šaltuoju sezonu pavirsta į riebalais plaukiančią. Dėl ko, galimas dalykas, ir tas BBikų dengimas yra ne toks, kokio norėčiau. Bent jau tie sunkesni vasarai man visai ne schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 10, 08:27)
o dabar kaip tik nuolaida:
http://www.testerkor...stsize=20^page=

todel net rankos pacios idejo i krepseli.. biggrin.gif  na ziuresim kaip bus

o tu esi pirkusi is testerkorea? man nepatinka kad ten kainos korejietiska valiuta, paskui persiskaiciuoti reikia doh.gif o ir siuntimas raso kad per Rusija ar Turkija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 10, 13:53)

----------

Na dabar jau apsisprendžiau, kad LIOELE Dollish Veil Vita BB Cream #2 reiks jamti  smile.gif Traukia mane ta žalia spalva nors tu ką  biggrin.gif  blush2.gif
Signature Wrinkle Filler BB tai kiek žiūrėjau (pas man žinomus patikimus ebay pardavėjus), mėginukų vistiek nėra, o pilnos pakuotės kaina ne tokia jau maža, nebenoriu rizikuot  blush2.gif

yra mėginukų, aš pirkau, tik man sumaišė pardavėja ne tuos įdėjo. Vėliau su kažkokia preke gavau wrinkle mėginuką, tai jis man antras po lioele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 10 birželio 2013 - 13:30
QUOTE(mamile @ 2013 06 10, 14:29)
yra mėginukų, aš pirkau, tik man sumaišė pardavėja ne tuos įdėjo. Vėliau su kažkokia preke gavau wrinkle mėginuką, tai jis man antras po lioele.

o ta lioele dollish galima pavadinti maskuojanciu? ax.gif ta prasme maskavimas lyginant su missha perfect cover, kox butu?
Atsakyti
Maskuoja, ne taip kaip missha cover, bet pakankamai gerai. Man missha tai per sunkus.
Atsakyti