Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(julkanos @ 2013 06 06, 13:51)
šiandien gavau thumbup.gif , labai greit atejo, jau užsitepiau, vakare bus ataskaita, nuo rankos labai sunkiai su prausikliu nusiplove, yra švesesnis nei iprastas 23 numeriukas, bet pasibronzinau ir vsio ok, maskuoja labai geriau, satininio finišo kaip ir neturi, bet ant saules šviesos man pasirode visai nematomas bigsmile.gif ir toks alia švytintis,o vonioj prie gero dirbtinio apšvietimo lyg ir matau ant veido g.gif vien žo, veliau detaliau biggrin.gif

Oi, kaip idomu, o galit gal įkelti nuotrauka su kremuko spalva, nes niekur internete neradau kaip atrodo, o aprašymas labai gundantis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 06, 18:14)
Oi, kaip idomu, o galit gal įkelti nuotrauka su kremuko spalva, nes niekur internete neradau kaip atrodo, o aprašymas labai gundantis. 4u.gif

kaip missha perfekt cover numeris 21, tik be rožinio atspalvio, toks gelsvai pilkas
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 04, 18:38)
Man taip buvo su testerkorea, aš jiems parašiau, po 2 dienų man atrase kad savo sąskaita atsiųs siunta dar karta su international parcel, tas brangiausias siuntimas į Lietuva, kad aš greiciau gauciau. Dar laukiu atkeliaujant.

Na stai, siandien ir as (issiuntusi antra paraginima korejeciui) gavau atsakyma, jog prekes issius is naujo. Zinant, kokiu vezlisku greiciu is kai kuriu korejos pardaveju jos keliauja...nusiteikiau laukti vel 5 savaites verysad.gif Na paradoksas. Pirmuju dvieju uzsakymu nesu gavusi iki siol, nors visus likusius gavau greitai ir sekmingai testuoju.
Atsakyti
Gavau savo užsakymą iš jolse.com, pridėjo mėginukų, bet pusės net neįsivaizduoju kam skirti doh.gif
user posted image
BB ir CC kremai tai aišku, o kam pomidorai, kas tas su braške? g.gif
O dar tas vokelis su lapeliais, panašiais į kepimo popierių g.gif
Gal kuriai teko visa tai gauti ir žinot kuriam galui naudot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(costela @ 2013 06 06, 21:23)
Gavau savo užsakymą iš jolse.com, pridėjo mėginukų, bet pusės net neįsivaizduoju kam skirti  doh.gif

pomidorai tai veido kaukė, jei gerai įžiūriu, bet atsargiai, gali alergizuoti 4u.gif
lapeliai skirti riebiai odai, jei labai blizga, sugerti riebalų perteklių 4u.gif
braškė - dušo želė/kremas 4u.gif
parašykit atsiliepimus išbandžiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 06 06, 20:26)
pomidorai tai veido kaukė, jei gerai įžiūriu, bet atsargiai, gali alergizuoti  4u.gif
lapeliai skirti riebiai odai, jei labai blizga, sugerti riebalų perteklių  4u.gif
braškė - dušo želė/kremas  4u.gif
parašykit atsiliepimus išbandžiusi  4u.gif

notworthy.gif , ačiū už paaiškinimą
Lapeliai vadinasi liks nepanaudoti, nes mano oda sausa, kaip dykuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 06 06, 21:26)
pomidorai tai veido kaukė, jei gerai įžiūriu, bet atsargiai, gali alergizuoti  4u.gif
lapeliai skirti riebiai odai, jei labai blizga, sugerti riebalų perteklių  4u.gif
braškė - dušo želė/kremas  4u.gif
parašykit atsiliepimus išbandžiusi  4u.gif

Labas rytas,
merginos o jus bande tuos lapelius? jie veikia?
gegužės 20 pirkau is ruby ruby ir cosmetic-love. Kol kas gavau tik is rubyruby Misha sita http://www.ebay.com/...?#ht_6272wt_876 ir prasumosi putas prigriebiau sitas http://www.ebay.com/...P-/350753871674?
misha testuoju dar tik antrą dieną ispudziai : manau, kad vakar uztepiau per storą sluoksnį ir tepiau be pagrindo, todel dieną kai jau buvo karsta emiau blizgeti ir plaukti, siandien tepiau maziau ir ant elf primerio, atodo bus geriau, bet vistiek mane domina tie lapeliai. Spalva sakyciau siek tiek per sviesi nes as jau padegusi.
O prausimosi putos man patinka, kvepia kazkuo maloniu bet ne arbatmedziu prausia gerai, putoja puikiai. Jas pirkciau net jeigu nenaudoviau BB kremu.
O gal gali imesti nuorodą tu lapieliu kokio nors gamintojo eiciau googlinti apie juos?
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie mano naujaji Hiolika Holika bb krema:

gavau siuntinuka is jolse.com parduotuves, uzsakynejau tik BB krema su 3$ nuolaida, tai gavau net 3 meginukus, atejo siuntinukas labai greitai, issiustas 05.22 ir gavau siandien. tai parduotuve galiu pasakyti patikima ir gera. smile.gif

user posted image

seniai norejau nupirkti Holika holika baby bloom bb krema, nes is aprasymu kaip ir tinka man, nors parasyta kad drekinantis, bet pagalvojau kad ziemai bus visai tai ko reikia, spalva is sviesesniu, tepasi labai maloniai, finisas satininis, veidas labai svelnus, maskuoja puikiai, geriau nei Missha Signature, todel as likau labai patenkinta pirkiniu. O pats svarbiausias dalykas kad puikiai paslepia poras, veidas pasidaro labai lygus ir grazus. 4u.gif
ikeliu spalvos palyginima su Missha Signature.
1. Holika Holika
2. Missha Signature 23 numeriukas.

user posted image

Galiu pasakyti kad pirkiniu kol kas patenkinta.. wub.gif
Bandysim meginukus...
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 06 07, 10:07)
O gal gali imesti nuorodą tu lapieliu kokio nors gamintojo eiciau googlinti apie juos?

Nu ką ten googlinsi. kalkinio popieriaus lapukai. Nori - duok savo adresą, įdėsiu į voką ir atsiųsiu, turiu irgi iš kažkur gavus. Mano oda sausa ir man jų niekam nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 07, 12:02)
Nu ką ten googlinsi. kalkinio popieriaus lapukai. Nori - duok savo adresą, įdėsiu į voką ir atsiųsiu, turiu irgi iš kažkur gavus. Mano oda sausa ir man jų niekam nereikia smile.gif

Pas ka oda riebi- butinai privalomas dalykas tie lapukai, ypac vasara! ax.gif

Pati siunciausi azijietiskus kelis kartus, tai pora gavau normalius, fainus, o jau paskutini karta tai vos ne 2 cm x 2 cm lotuliukas.gif Visa veida gali apsideliot lotuliukas.gif Tfu, nepaziurejau, aisku, pati, dydis nurodytas buvo. Betgi net nebuciau pagalvojus, kad sudeliokai kazkokie, gyveni ir mokaisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 07, 12:02)

Nu as noriu veikimo principą paziureti, paskaityti kas ir kaip... Ka jau cia siusi dar pasto zenklą pirkti reiks neee smile.gif

QUOTE(Mintee @ 2013 06 07, 12:38)
Pas ka oda riebi- butinai privalomas dalykas tie lapukai, ypac vasara!  ax.gif

Pati siunciausi azijietiskus kelis kartus, tai pora gavau normalius, fainus, o jau paskutini karta tai vos ne 2 cm x 2 cm  lotuliukas.gif Visa veida gali apsideliot  lotuliukas.gif Tfu, nepaziurejau, aisku, pati, dydis nurodytas buvo. Betgi net nebuciau pagalvojus, kad sudeliokai kazkokie, gyveni ir mokaisi  doh.gif

Nu nuorodos man aisku niekas ir nenumes... O pati nerandu, nes pagal "oily skin paper" man nieko nemeta
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 07, 10:22)
seniai norejau nupirkti Holika holika baby bloom bb krema, Galiu pasakyti kad pirkiniu kol kas patenkinta.. wub.gif

o sis BB tik viena atspalvi turi?
Atsakyti