Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(julkanos @ 2013 06 03, 23:47)
bet Jus man pasirodet baltaodė, napasakyčiau kad taip pagaunat saule ax.gif o ar  ne bus pasenes galiojimas   arba "sušalęs" ir tie cheminiai filtrai neveikia g.gif nieko kito negaliu sugalvot g.gif aš labai imli saulei, bet praetais metais prie juros su missha signature nei trupučio saules veidui nepasigavau schmoll.gif

taip, as baltaode, uztai ir vengiu saules, o dabar toks jausmas, kad sitas BB padeda idegti laugh.gif
nu yra kaip yra, kaupiuosi tam Cho Bo, pilna pavadinima uzmirsau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 04 birželio 2013 - 08:04
QUOTE(LEEja @ 2013 06 04, 09:04)
taip, as baltaode, uztai ir vengiu saules, o dabar toks jausmas, kad sitas BB padeda idegti laugh.gif

o missha vita M bandėt?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 06 04, 10:33)
o missha vita M bandėt?

nebandziau, turiu sita Silk, kur jus ipylet ir ipilto Misha signature turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 06 04, 08:04)

o gal labai plonyčiu sluoksniu tepėt? blush2.gif

šiandi išbandžiau Missha M Perfect Cover BB Nr.21, labai skaniai kvepia biggrin.gif tiesa, bandžiau dar tik ant rankos, ryt bandysiu ant veido. Susigerė gražiai, spalva nėra labai šviesi, tikėjausi kad pabals, bet man parusvėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 06 04, 15:19)
o gal labai plonyčiu sluoksniu tepėt? blush2.gif

šiandi išbandžiau Missha M Perfect Cover BB Nr.21, labai skaniai kvepia biggrin.gif tiesa, bandžiau dar tik ant rankos, ryt bandysiu ant veido. Susigerė gražiai, spalva nėra labai šviesi, tikėjausi kad pabals, bet man parusvėjo g.gif

as uzsisakiau ir 21 ir 23. Nesu tamsiaode, bet issigandau, kad 21 nebutu sviesus. Teks kazkuri pardavinet, kuris netiks.
Labai as laukiu tu BB blush2.gif
Atsakyti
Merginos, priminkite, prasau, kuriai taip buvo (ir kaip baigesi).
Nuo balandzio 29 d. laukiau siuntos is http://www.eopenmarket.com (tas pats pardavejas pardavineja ir ebay- vardu cosmeticmarket2012). Pagal tracking numeri matau, kad siunta pries kelias dienas grizo pardavejui. Parasiau jam laiskeli. Tyla. Siuntinuko verte 24$ plius shipas. Na gaila butu prarasti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 04 birželio 2013 - 16:11
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 04, 15:42)
as uzsisakiau ir 21 ir 23. Nesu tamsiaode, bet issigandau, kad 21 nebutu sviesus. Teks kazkuri pardavinet, kuris netiks.
Labai as laukiu tu BB  blush2.gif

Jau ko gero visa kortele istustinote, sitiek pirkiniu pripirkusi smile.gif Reikejo meginukus pirma, bus gaila, jei reikes parduoti pigaiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2013 06 04, 17:10)
Merginos, priminkite, prasau, kuriai taip buvo (ir kaip baigesi).
Nuo balandzio 29 d. laukiau siuntos is http://www.eopenmarket.com (tas pats pardavejas pardavineja ir ebay- vardu cosmeticmarket2012). Pagal tracking numeri matau, kad siunta pries kelias dienas grizo pardavejui. Parasiau jam laiskeli. Tyla. Siuntinuko verte 24$ plius shipas. Na gaila butu prarasti.  verysad.gif

Man taip buvo su testerkorea, aš jiems parašiau, po 2 dienų man atrase kad savo sąskaita atsiųs siunta dar karta su international parcel, tas brangiausias siuntimas į Lietuva, kad aš greiciau gauciau. Dar laukiu atkeliaujant.
Atsakyti
Man štai koks klausimas iškilo.
Tarkim Missha BB su SPF 42 - tai reiškia, kad 42 padauginus iš 10 min galėsiu nebijoti saulės, viso 7 val. O kas toliau, jei aš BB kremą tepuosi 7 val ryto, tai nuo 14 val apsaugos nuo saulės nebebus? g.gif Dar papildomą kremo sluoksnį teptis vidury dienos ant viršaus? blink.gif
O gal azijiečių kosmetikoj SPF visą dieną saugo? smile.gif
Atsakyti
po tu, ų valandu, galite pataisyti savo veideli kokia biria mineraline pudra su SPF. Tai ir makiaza pataisysite ir SPF pratesite:) Arba pirkti BB, kur SPF 50+
Atsakyti

QUOTE(julkanos @ 2013 05 25, 19:56)

užsisakiau naują BB crem MIZON colagen
šitą
pažiuresiu kaip bus, nes kaina labai patraukli biggrin.gif

šiandien gavau thumbup.gif , labai greit atejo, jau užsitepiau, vakare bus ataskaita, nuo rankos labai sunkiai su prausikliu nusiplove, yra švesesnis nei iprastas 23 numeriukas, bet pasibronzinau ir vsio ok, maskuoja labai geriau, satininio finišo kaip ir neturi, bet ant saules šviesos man pasirode visai nematomas bigsmile.gif ir toks alia švytintis,o vonioj prie gero dirbtinio apšvietimo lyg ir matau ant veido g.gif vien žo, veliau detaliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 06 birželio 2013 - 12:51
QUOTE(asssandra @ 2013 06 06, 10:59)
Man štai koks klausimas iškilo.
Tarkim Missha BB su SPF 42 - tai reiškia, kad 42 padauginus iš 10 min galėsiu nebijoti saulės, viso 7 val. O kas toliau, jei aš BB kremą tepuosi 7 val ryto, tai nuo 14 val apsaugos nuo saulės nebebus? g.gif  Dar papildomą kremo sluoksnį teptis vidury dienos ant viršaus? blink.gif
O gal azijiečių kosmetikoj SPF visą dieną saugo? smile.gif

Tai betgi mergos. Ar labai jau jums baisi ta saulė nuo kokios 18 val biggrin.gif Na šviesu būna ir tiek, bet kad saulės saugotis, tai jau gal nereikia biggrin.gif Ir lygiai taip 7tą ryto nelabai įdegsi biggrin.gif jei jau saulė pajudės 10 val, tai iki 18tos ir pasibaigs biggrin.gif
Atsakyti