Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

Ingėnai, o po prostu, įprastomis priemonėmis tau BB nenusiplauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 06 01, 15:10)
Ingėnai, o po prostu, įprastomis priemonėmis tau BB nenusiplauna? g.gif

Nebandžiau paprastomis blush2.gif O gal be reikalo g.gif Gal įdomumo dėlei reiktų tą Super Aqua vakare BBikų gramdymui smile.gif pabandyti g.gif
Šiaip turiu odą, kurios poros linkę kimštis, jeigu kas ne taip. Bijausi spuogų derliaus smile.gif blush2.gif Tai va noriu vakare tą BBiką nusiplauti labai švariai. Visokių ten tonikų po plovimo nenaudoju.
Ir kaip tik išėjo, kad tą specialų prausiklį gavau siuntinuke su pirmaisiais BBikais (nors pagal eiliškumą tas siuntinukas turėjo būti antras, pirmasis savaitę ar daugiau vėlavo). Tai va kai tik BB'ukus pradėjau bandyti, kadangi tą special prausiklį jau turėjau, tai jį iškart ir pasistačiau vonioje vakarinėms prausimosi procedūroms . Galų gale jis tikrai žyyymiai geresnis mano odai nei prieš tai naudotas (naudojau Iwostin Hydratia, deja, mano oda jo nemyli ).

Tiesa, klausimas, kas esat micelinių vandenukų mėgėjos, gal bandėt jais BBikus nuplovinėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 birželio 2013 - 16:14
Aš čia prisiskaičiusi, kad sunku nuvalyti, irgi bijojausi.. Bet kuo puikiausiai nusivalė su paprastu pieneliu makiažui valyti g.gif
Atsakyti
Pienelis man netinka. Mano oda mišri, žiemą linkusi išsausėti, bet vasarą riebalais plaukianti doh.gif Tai po valymo pieneliu man vistiek būtų būtina persiplauti ir prausikliu. Tai bet kokiu atveju, riebesnei odai (kaip mano) būtų būtinos dvi valymosi pakopos (jei paprastas prausiklis nenuimtų ).
Aš tik akių makiažą pieneliu valau, jei neturiu specialaus akių makiažo valiklio.

Atsakyti
Daug kas rašote, jog turite problemų su BB kremų nuvalymu. Aš valau taip - sudrėkinu vandeniu vatos padelį, užlašinu 4-5 lašus paprasto migdolų aliejaus (įtariu, kad tiktų ir kitoks) ir taip puikiai nusivalo. Paskiau nusiprausiu veidą vandeniu, kartais su prauskliu. Įprastas makiažo valiklis ar pienelis man taip gerai nevalo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo victory25: 01 birželio 2013 - 19:31
QUOTE(Ingėnas @ 2013 06 01, 13:44)
Pirmasis - Super Aqua Refreshing Cleansing Foam.
Va tik BBiko juo nebandžiau prausti. Bet turiu abejonę, ar jį nupraustų.

nuprausia kuo puikiausia, superinis produktas 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau šiandien Skinfood Mushroom Multi care BB kremą Nr.2. Bendrai esu patenkinta, tik spalva man per tamsi, reiktų pirkti Nr.1. Bet oda liko švelni, kažkiek aplygino veido spalvą, nesijautė, kad ant veido špaklius yra smile.gif Kvapas kremuko malonus, veidas nesusiriebalavo ir po 5h (o mano veido oda riebi, po valandų paprastai ima riebaluotis).
O aš veidą po BB nuvaliau su L'orealio valomuoju pieneliu, o paskui dar nuploviau Nubian Heritage juoduoju muilu.
Atsakyti
o mergaites, sakykit, tas SPF - apsaugo ir neleidzia idegti, ar tik nuo zalingu uv apsaugo?
nes as dvi savaites kasdien su Luminous Silk 42 SPF
user posted image
po lauka su vaikais vaikstau ir ka - veidas jau rudas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 03 birželio 2013 - 20:35
QUOTE(LEEja @ 2013 06 03, 21:35)
o mergaites, sakykit, tas SPF - apsaugo ir neleidzia idegti, ar tik nuo zalingu uv apsaugo?
po lauka su vaikais vaikstau ir ka - veidas jau rudas  doh.gif

Turiu lygiai tokį patį, tik ne kasdien jį naudoju - bet veidas neįdega neikiek schmoll.gif , o šiaip mane greitai saulė pagauna.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 06 03, 21:35)
user posted image
po lauka su vaikais vaikstau ir ka - veidas jau rudas  doh.gif

sudominot g.gif
visada galvojau kad turi saugoti nuo įdegio ax.gif
o pa++ neturi?
nes man acnes spf50pa++ visiškai nepraleidžia, nes veidas baltas o kunas jau tamsus
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 06 03, 23:02)
sudominot g.gif
visada galvojau kad turi saugoti nuo įdegio ax.gif
o pa++ neturi?
nes man acnes spf50pa++ visiškai nepraleidžia, nes veidas baltas o kunas jau tamsus

spf 40 PA+++
ir kas is to.... tuoj bibikas per sviesus jau bus, nes rudeju, o taip nemegstu veido idegti ir saugausi saules...

tik dabar paziurejau - as paveiksliuka idejau ne BB, o kazkokio starterio. tai pas mane ne starteris, o Luminous Silk BB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 03 birželio 2013 - 21:42
QUOTE(LEEja @ 2013 06 03, 22:40)
spf 40 PA+++
ir kas is to.... tuoj bibikas per sviesus jau bus, nes rudeju, o taip nemegstu veido idegti ir saugausi saules...

tik dabar paziurejau - as paveiksliuka idejau ne BB, o kazkokio starterio. tai pas mane ne starteris, o Luminous Silk  BB

bet Jus man pasirodet baltaodė, napasakyčiau kad taip pagaunat saule ax.gif o ar ne bus pasenes galiojimas arba "sušalęs" ir tie cheminiai filtrai neveikia g.gif nieko kito negaliu sugalvot g.gif aš labai imli saulei, bet praetais metais prie juros su missha signature nei trupučio saules veidui nepasigavau schmoll.gif
Atsakyti