Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

ojei, kaip laukiu bbiku 4u.gif
Atsakyti
Gavau emailą iš kažkurio ebay pardavėjo, kad atsidaro jų naujas šopas - roseroseshop.com, ir visą birželį didelės nuolaidos. Nenagrinėjau dar, bet reikės užeit, gal tikrai gerų kainų bus g.gif
Atsakyti
Gal gali kas nors palyginti [MISSHA] Signature Wrinkle Filler BB Cream ir M Perfect Cover 4u.gif
Atsakyti
Na va grįžau, paskaičiau šiek tiek blogą (tas pats per tą patį) ir nutariau įkišti savo trigrašį apie Sunkiller BB Perfect Strong SP 50+. Lietuvoje nuo visų BB-kų kakta šerpetojasi, o Azijoje ne! Ir kame čia cimusas? g.gif Tepiausi Sunkiller'iu, apsauga superinė, būnant visą dieną saulėje net nosis neparaudo, o kaklas taip ir liko baltas (siaubiaukas nuotraukose: veidas lyg ir truputuka įdegęs, krūtinė raudonai ruda, o kaklas baltas baltutėlis) doh.gif
Žodžiu, kas važiuojate į šiltus kraštus, drąsiai meskite į krepšį šitą kremuką, ir vietos mažai užima ir apsaugo nuo saulės 100%. Nebent į vakarą veidą reiktų nuvalyti nuo prakaito ir pasipudruot nosytę smile.gif

Aga, dar patarimas: drąsiai pirkite internetu mėginukus premium ar market klasės kremus ir kitą kosmetiką, nes kainos Azijoje ne mūsų eilinių lietuvaičių kišenei sad.gif mad.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Na stai, siandien gavau lauktaji Hadalabo Japan BB Moist Emulsion 40ml SPF50+ PA+++ (spalva Nr. 1). Produktas tikrai geras. Maximali apsauga nuo saules, lengvai tepasi, pamaskuoja, spalva puikiai tiko (tinka idegusioms arba toms , kuriu oda turi lengvai gelsva-persikini atspalvi), taciau...akivaizdu, jog produktas skirtas jaunai odai, mazai trukumu turinciai odai, arba riebesnei. Mano brandziai, vietomis issausejusiai, su poreta T zona jis netiko verysad.gif paryskino poras, rauksleles.

Skaudancia sirdimi dedu I isparduotuve.

Gaila, nes vasara toki produkta buciau mielai naudojusi.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 31, 09:15)
Gavau emailą iš kažkurio ebay pardavėjo, kad atsidaro jų naujas šopas - roseroseshop.com, ir visą birželį didelės nuolaidos. Nenagrinėjau dar, bet reikės užeit, gal tikrai gerų kainų bus g.gif

Nu kažin ar labai jau čia nauja ta parduotuvė. Aš prieš pora mėn. iš ten jau užsakinėjau. Ir be to ji čia jau buvo paminėta kaip patikima...
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 05 31, 11:27)
Nu kažin ar labai jau čia nauja ta parduotuvė. Aš prieš pora mėn. iš ten jau užsakinėjau. Ir be to ji čia jau buvo paminėta kaip patikima...

Emaile rašoms: we currently open our own shop... - tai bent jau man skamba tarsi tik tik atsidarė biggrin.gif
Atsakyti
Jei gerai pamenu yra /www.roseroseshop.com parduotuvė, kuri ebay pardavėjos rubyruby76 (ji savo ebay store pavadinus RubyRubyshop) . Tiek iš ebay pardavėjos, tiek iš parduotuvės esu pirkus smile.gif ir jie jau senokai atsidarę, bet matyt daug reklaminių lapukų prisigaminę tai vis įdeda ebay pirkėjams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreamless: 31 gegužės 2013 - 12:28
Bet siuntimas is roseroseshop.com nera nemokamas? Bent as kiek krepselyje deliojau ivairias prekes, tai man visa laika priskaiciuodavo uz siuntima... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2013 05 31, 17:21)
Bet siuntimas is roseroseshop.com nera nemokamas? Bent as kiek krepselyje deliojau ivairias prekes, tai man visa laika priskaiciuodavo uz siuntima... g.gif

Ten kaip ir www.testerkorea.com skaičiuojama pagal svorį. Todėl gaunasi ne taip jau ir pigu...
Atsakyti
Papasakosiu apie išbandytus korėjietiškus prausiklius.

Pirmasis - Super Aqua Refreshing Cleansing Foam.

http://www.thebbcrea...ansing-Foam.jpg

Pasiskaičiau apie jį šioje temoje. Susiviliojau ir užsisakiau mėginėlių. Keturias dienas panaudojau (tiek man užteko vieno mėginėlio, bet taupiai naudojant jo užtektų ir 5 kartams, kas ten žino, gal didelė taupuolė ir čieliems 6 sugramdytų smile.gif , nes aš bandydama netaupiau). Ir esu tuo prausikliu labai patenkinta. Jau po pirmo pabandymo užsisakiau pilną pakuotę.
Labai patiko konsistencija. Skalsus, mažai putojantis, gerai pasiskirstantis, lengvai nusiplaunantis ir itin švelnus. Mano oda labai jautri, dar ir raudonuoti linkusi, tai toli gražu ne visi prausikliai tinka, tiksliau, daugiau netinka, nei kad tinka. Šitas man primena kažkada turėtą Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam (šiojo būna mūsų parduotuvėse, pvz. Douglas). Jau senokai tą Shiseido turėjau, bet toks įspūdis, kad Super Aqua patinka net labiau g.gif Jau nekalbant apie kainą smile.gif (Super Aqua žyymiai pigesnis).
Va tik BBiko juo nebandžiau prausti. Bet turiu abejonę, ar jį nupraustų. Visgi matyt pirmam žingsniui vistiek reiktų kažko aliejinio, kad tą BBiką nugramdyt. Taigi Super Aqua putomis prausiuosi tik rytais (ir, kadangi gaila mėginėlių be reikalo naudoti, geriau pasilaikysiu juos kelionėms, laukiu nesulaukiu siuntinuko su pilna šio prausiklio pakuote).
Tiesa, užmiršau pagirti Super Aqua prausiklio kvapą. Kvepia labai maloniai, sakyčiau, nacizais g.gif (bet neintensyviai ). Taigi prausimosi ritualą paverčia dar malonesniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 birželio 2013 - 13:02

Kitą prausiklį pirmau specialiai BB'ikų gramdymui smile.gif

Išsirinkau Face It One-Step BB Cleanser (Cleansing Oil/Foam).

http://onepointmall....1/415153846.jpg

Kaip apie jį rašo “BB Cleanser that transforms to cleansing oil after mixing with water.”
Jo naudojimas susideda iš dviejų žingsnių. Pirmas - ant sauso veido paskirstyti ir įmasažuoti (na jis lyg ir tirštokos aliejinės formos ). Tai tas pirmas žingsnis man neperlabiausiai patinka. Nes buvau lyg šiol įpratusi visas prausimosi priemones pasikirtyti ant sudrėkintos odos (geriau pasiskirto, tarsi slysta). Bet šitas žingsnis, kaip suprantu, skirtas BB'ikui atgramdyti smile.gif Taigi kantriai jį atlieku.
O paskui truputuką sudrėkinu veidą vandeniu, tada prausiklis pavirsta į putas. Ir nuplaunu. Antroji dalis kur kas malonesnė ir įprastesnė smile.gif
BB'ikus nuplauna gerai, taigi savo funkciją atlieka tinkamai.
Šiaip ar taip aš abejoju ar turėčiau kantrybės su keliomis priemonėmis (aliejinis valiklis plius prausiklis) žaisti blush2.gif , taigi tokioms pritinginčioms šis produktas tinka smile.gif
Gal dėl to, kad sudėtyje yra aliejų, veido oda po prausimosi atrodo tarsi atgaivinta, nėra sausumo, tempimo jausmo. Žodžiu, tikrai geras pojūtis.

Jei kam įdomu, čia rasit jo sudėtį:
http://cosmeticmonst...ew-ingredients/

Atsakyti