Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Faustina2000 @ 2013 05 29, 11:16)
aciu uz patarima del BB  4u.gif

O is kur geriausia siustis ? Ebay ar is kazkurios parduotuves ?  ax.gif  rolleyes.gif

Ir kaip atsirenkate kremukus ? Vakar tiek prisiskaiciau apie veidui, paakiams, kad irgi galva susisuko. Kadangi naturalus, tai jie buna labai jau grieztai - jei sausai, tai sausai, o jei riebiai, tai riebiai. Bent jau as susidariau toki ispudi, kai gaminau kremukus. Mano sausa oda ir baisu, kad nenusipirkciau kokio, kuris labai sausina. O paakiams norisi ir kad su raukslemis pakovotu  blush2.gif

Kiek pastebejau dazniausiai merginos perka is ebay, pardavejas rubyruby79. As ir pati pirkau is sito pardavejo, bet dar negavau.
O kremukus teks paciai atsirinkti, niekas nepatars. Vienam juk buna patinka, kitam- ne. O ir prie paciu kremu dazniausiai buna parasyta tinka visiems odos tipams lotuliukas.gif Bent jau misshausa.com taip parasyta prie BB kremu... As rinkdamasi savo riebiai odai kremus perskaiciau abi temas apie azijietiska kosmetika kelis kartus, dar internete ieskojau atsiliepimu. O tie atsiliepimai visur skirtingi doh.gif Savo odai uzsisakiau daug meginuku is cosmetic-love, Holika Holika Petit BB zydraji krema, ir dar visokiu smulkmenu. ax.gif
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugti šiandien pašo dėžutėje Rivecowe CC Cream. Buvau užsisakius vieną, bet ilgai neatėjo tai dar kartelį jį užsisakiau biggrin.gif O šiandien šast pašto dėžutėje abu siuntinukai įmesti:bigsmile: tai ryt jau bandysiu smile.gif
Kad būtų į temą tai išbandžiau dvi veido kaukes MITOMO DayLight Collagen Essence Mask
user posted image
Išbandžiau aš su medumi ir pomidorais. Su medumi man labai patiko smile.gif oda liko švelnutė gražutė, jautėsi tarsi pamaitinta. O pomidoro kaukė nepatiko schmoll.gif visų pirma kvapas kažkoks sintetinis, visų antra oda mano paraudo, matyt sualergizavo: nors uždėjus nejaučiau, kad griaužtų ar degintų unsure.gif Nors oda ir tapo švelni...
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2013 05 29, 18:29)
NOA, prasivalyk až

jau!

O aš galvoju. Kodėl jie rašo - pavadinimas - BB kremas, produktas - CC kremas? biggrin.gif Tai CC gi šūstriau. Ko jie tokie priedurniai? Gi niekas nevadina automobilio "dyzelis", variklio tipas - elektromobilis biggrin.gif

Gal čia dar koks pereinamas CC, kaip, tipo, hibridinis variklis biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip tai jų paskirtis skirtinga. CC sulygina odos spalvą, galima ant viršaus tepti BB, kuris maskuoja ir gaunasi ledas. O tas missha, nu juodas, prabangusis tai atseit atlieka ir CC funkciją ir BB. Tai ir rašo taip BB, o skliaustuose CC. Na, tipo nerealus gėris, ne taip kai koks CC ar BB, nes jis BB+CC . Na tiek aš supratau korejiečių atsiliepimus paskaičius. Realiai nežinau. blush2.gif Pasedėjau valandą pasitepus ir nusiploviau, nes ėjau miegot.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2013 05 29, 22:00)
Šiaip tai jų paskirtis skirtinga. CC sulygina odos spalvą, galima ant viršaus tepti BB, kuris maskuoja ir gaunasi ledas. O tas missha, nu juodas, prabangusis tai atseit atlieka ir CC funkciją ir BB. Tai ir rašo taip BB, o skliaustuose CC. Na, tipo nerealus gėris, ne taip kai koks CC ar BB, nes jis BB+CC . Na tiek aš supratau korejiečių atsiliepimus paskaičius. Realiai nežinau. blush2.gif Pasedėjau valandą pasitepus ir nusiploviau, nes ėjau miegot.

Baisiai įdomu biggrin.gif

Bet tai pala. Jei, tarkim, yra morda, ania? Ir ant kaktos yra plėmas. Ania? Plėmas... Na raudonas, nes nuo spuogo, arba rudas pigmentinis. Užtepi maskuojantį - tai elementoriškai uždažai jį tokia pat spalva, kaip ir visą veidą. O kas tada būna, jei užtepi CC? Jis gi protingas, jis turi pakeisti spalvą ties plėmu? biggrin.gif

O beje, iš kur jis žino, į kokią spalvą reikia keisti, kuri ten gera, o kuri bloga? lotuliukas.gif

Ir kas būtų, jei tą CC užteptum ant negro? biggrin.gif

Žo, ne visai aš suprantu, kas tas CC blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu gi ant negro nesimatys rudo plėmo lotuliukas.gif O jeigu bus baltas plėmas, tai CC išbalins tas vietas kur tepsi ir negras bus baltas.
Nežinau, aš kai pasitepiau tai kaip su normaliu tonaliniu kremu, jis rusvas. Bet dukrai bandėm užtept to pigaus CC su kate ir ant viršaus ji tepėsi kažkokią krempudrą, kurią visalaiką tepliojasi. Tai tikrai adrodė gražiau, kažkokia lygesnėveido spalva. Brangaus nedaviau lotuliukas.gif
Atsakyti
O kuris tas CC brangusis ? Na gerasis, kuris ? smile.gif

Ir....jei zmogus tures ne pigmentinės demes, o tuos baltus plemus,kaip buna pas kai ka liga,kai atsiranda tie balti plemai ant veido,ranku,tai CC ka darys ? Isbals visas veidas pagal tas demes ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 05 30, 05:00)
O kuris tas CC brangusis ? Na gerasis, kuris ? smile.gif

Ir....jei zmogus tures ne pigmentinės demes, o tuos baltus plemus,kaip buna pas kai ka liga,kai atsiranda tie balti plemai ant veido,ranku,tai CC ka darys ? Isbals visas veidas pagal tas demes ?

Kad regis, nelabai žinom biggrin.gif
Mes čia kalbam apie brangųjį - tai tą Misha, kur pereitam psl paveiksliukas. Tą BB CC (nu kaip man trūksta dar prirašyt AA lotuliukas.gif ). O gal ir dar brangesnių yra? Aš kai knisausi po visas ruby ruby, tai buvau atradus kažkokį labai solidžiai atrodantį, ir kainuojantį solidžiai... Na apie gal 20-30 dol, kaip ir Misha. Bet tai spėk, ar atsimenu biggrin.gif Užmiršau ir pavadinimą, ir kur lotuliukas.gif
O Misha atsimenu!

Žiūrėkit. Čia pafotografuota, kaip tas CC veikia. Dar tokio neregėjau biggrin.gif

http://ibuybeauti.we...y-cc-cream.html

Ir sako, kad vis tik maskuoja geriau bibikai.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 30, 08:29)
Ir sako, kad vis tik maskuoja geriau bibikai.

Va čia man raktinė frazė, škias - man reikia maskavimo. Nu arba tokio stebuklo, kuris pigmentines dėmes išnaikintų, ale kažkodėl įtariu, kad toks stebuklas dar nerastas mastau.gif

Nors nepatversiu ir CC išmėginsiu tongue.gif

Tas brangus - gal Hera? Mačiau už 30 svarų.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 30, 08:51)
Va čia man raktinė frazė, škias - man reikia maskavimo. Nu arba tokio stebuklo, kuris pigmentines dėmes išnaikintų, ale kažkodėl įtariu, kad toks stebuklas dar nerastas mastau.gif

Iš tikro rastas - mezoterapija vadinasi. Labai bjauri, skausminga ir brangi procedūra, po jos lieka mėlynės, reikia keliskart kartoti, bet išnaikina suvisam. Tik reikia saugotis saulės, nes lenda vėl... O be saulės nebelenda.

Aš turėjau ant kaktos plėmą - prisidirbus su soliariumu. Tai pernai buvo sutvarkę, na, idealiai. Atėjo vasaros atostogos - išvažiavom su vaikais į Graikiją. O ten saulė, na, tokia biggrin.gif O mano protelis, na, irgi toks, man skrybėlės, matote, nepatinka lotuliukas.gif Tai vėl atsirado. Tiesa, kosmetologė prieš važiuojant padarė tokią spec. procedūrą, tai tas plėmas išlindo kitur, platesnis ir toks ne itin ryškus. Toks, kad mato tik žinantys biggrin.gif Tai šiemet nė nenaikinom, kažkaip nusispjoviau... Ai, galvoju, rudenį gal, bet gal geriau skrybėlė biggrin.gif

Ne į temą čia, aišku biggrin.gif Bet gal niekas nepastebės biggrin.gif
Atsakyti
ar gerai suprantu, kad tiek BB, tiek CC tepama ir paakiai ? Ta prasme tepamas visas visas veidas ? ax.gif
Atsakyti
Taigi šiandien iš pat ryto išbandžiau Correction Convenient Cream Rivecowe CC Cream. Šiaip likau biškį nesusipratus blink.gif
Va taip radau internete
user posted image
user posted imageuser posted image
O čia jau mano swatchas ant mano rankos. Nežinau kiek čia gavosi realybę perteikti.
user posted image
Pirma nuotrauka ranka nieko nepatepta. 2-3 nuotrauka kaip krema atrodo neišsklaidytas (lašiuką tokį nemažą užmečiau biggrin.gif 4-5 nuotraukoje įtryniau į ranką. Tik 5 nuotraukoje, ką tik įtrintas kremas, o 4 šiek tiek pabuvę. Dar čia jie man regis, šiek tiek skirtingais rakursais fotografuoti blush2.gif
Tai va kaip ir internete parodyti swatchai kremas baltas su pilkais grūdeliais, bet kai aš užtepiau ant veido, na taip negailėdama, juk sau tepu biggrin.gif Tai žado netekau. Pavirtau į morką. Veidas mano tapo oranžinis. Na gal ne visiška morka, bet tokia parudavusia, kai nuskuti ir ilgiau palaikai gryname ore, arba kaip perpjautas obuolys paruduoja. Va tokia spalva gavosi ant mano veiduko schmoll.gif Tai nusprendžiau, kad jis labiau rudaodėms, tamsesnio gymio merginoms skirtas. Išvada kremukas ne man, nebent per vasarą labai įdegčiau, kas mažai tikėtina. Dar kaip 5 ml. miniatiūra brangus daiktas doh.gif apie 5 dol. Vienu žodžiu man netiko spalva, nuo to šoko daugiau nieko nemačiau tik spalvą lotuliukas.gif Išvada turiu dar nepradaryta miniuką tai jį į išparduotuvę nešiu, o pabandytą bandysiu su BB kremu maišyti gal vasarai sueis unsure.gif

Atsakyti