Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Noa @ 2013 05 29, 09:38)
Aha, bet aš ant Etude House supykus ir sakiau, kad nieko iš jų nepirksiu, ir visur negražiai juos pasiunčiau. Aišku, jie to nežino laugh.gif
Įdomu Misha CC mastau.gif

Ko supykai? bigsmile.gif
Mano pirmasis BB buvo Etude Houce Precious Minerals All Day Strong ar panašiai - tai kaip pirma meilė, nesibaigia jau metai, kasdien naudojamas bigsmile.gif , vat ir į CC Etude House'o žiūrėjau, bet yra 2 numeriukai, Nr 1 - silky, Nr 2 - glowing, kažkaip neatsirenku, kuris man galėtų tikti. Blizgėti it Kalėdų eglė nenoriu, bet Nr 1 kažkodėl automatu atrodo, kad bus labai šviesus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 29, 09:47)
Ko supykai? bigsmile.gif

Ai gi pasakojau, nusipirkau kažkokį šūdiną eyelinerį lotuliukas.gif Baltą perlamutrinį prastai besitepantį lotuliukas.gif Nepatiko jis man, prakeikiau suvisam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 29, 10:12)
Ai gi pasakojau, nusipirkau kažkokį šūdiną eyelinerį lotuliukas.gif Baltą perlamutrinį prastai besitepantį lotuliukas.gif Nepatiko jis man, prakeikiau suvisam lotuliukas.gif

Nu tai daug prarandi, sakyč. Man Etude House patinka ir rekomenduoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 29, 09:38)
Aha, bet aš ant Etude House supykus ir sakiau, kad nieko iš jų nepirksiu, ir visur negražiai juos pasiunčiau. Aišku, jie to nežino laugh.gif
Įdomu Misha CC mastau.gif

Ko gero bandžiau ir missha CC. Tik galvojau, kad jis BB. O čia rašo, kad 2013 naujas produktas BB, o skliaustuose CC. Jis branžiai odai, bet kaip supratau labiau sausai. Man taip pat kaip ir kiti BB, gal tik jaučiasi, kad prabangesnis.

user posted image
čia jo aprašymas, verčiau su google vertėju...
Produkto aprašymas

: Triple spalvos kapsulės, kad smėlio kremas, kuris apima dėmės + atkuria pirminę odos tonas.
: CC kremas, kuris sukuria veido nesuteptą.
: Rusvai gelsva kremas - odos priežiūros efektas, kuris sukuria drėkina ir sveiką odą.
: Triple spalvos kapsulės - kai spalvos kapsulės pertraukos, sukuria natūralų toną, kuris atitinka originalią odos tonas.
: Vidinis Veido koordinavimo sistemą - Apima dėmės puikiai laikytis oda aiškiai be vienkartinės.
: Išorinis Veido koordinavimo sistema - Odos tonas korekcijos + dėmės korekcija + sklandžiai odos tekstūros sukūrimas.
: Pasiūlymai natūralumą ir subtilų apšvietimą be nelankstumą.
: SPF43 PA + + +

Šiandien gavau pilną pakuotę, ir man jo nereikia. Net nebandysiu, nes meėginuką bandžiau ir manau, kad man jau gana eksperimentuoti su BB ar CC. Gal ką sudomins? Jo kiekis didelis, bet ir kaina nemaža.
Papildyta:
QUOTE(kavenska @ 2013 05 29, 08:48)
Faustina, dėl BB - imkit Missha perfect cover B.B cream, tik gal numeriuką 21, šviesesnį, ir būsit laiminga, šis produktas visoms patiko.

Ne visoms blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 05 29, 09:47)
Ko supykai? bigsmile.gif
Mano pirmasis BB buvo Etude Houce Precious Minerals All Day Strong ar panašiai - tai kaip pirma meilė, nesibaigia jau metai, kasdien naudojamas bigsmile.gif , vat ir į CC Etude House'o žiūrėjau, bet yra 2 numeriukai, Nr 1 - silky, Nr 2 - glowing, kažkaip neatsirenku, kuris man galėtų tikti. Blizgėti it Kalėdų eglė nenoriu, bet Nr 1 kažkodėl automatu atrodo, kad bus labai šviesus g.gif

Silk tikrai neblizgus, spalva balta, paskui oksiduojasi, bet tikrai nekrito į akis, kad per šviesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 29 gegužės 2013 - 09:31
QUOTE(mamile @ 2013 05 29, 10:24)
Šiandien gavau pilną pakuotę, ir man jo nereikia. Net nebandysiu, nes meėginuką bandžiau ir manau, kad man jau gana eksperimentuoti su BB ar CC. Gal ką sudomins? Jo kiekis didelis, bet ir kaina nemaža.
Papildyta:

Ne visoms blush2.gif

Aš tai gal tada norėčiau? Aš jį vis viena ketinau pirkti, žinau maždaug, kiek kainuoja. Tik aš norėjau tą baltą pirkti, kaip šviesiaodė mastau.gif Reik eit tas spalvas pagooglint mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 29, 10:30)
Aš tai gal tada norėčiau? Aš jį vis viena ketinau pirkti, žinau maždaug, kiek kainuoja.  Tik aš norėjau tą baltą pirkti, kaip šviesiaodė mastau.gif Reik eit tas spalvas pagooglint mastau.gif

Baltas su blizgučiu, tipo shimer. O CC kaip supratau, spalva prisitaiko kažkaip prie odos, na tamsėja. Čia ko gero išmanusis kremas, kiek reikia tiek ir patamsės lotuliukas.gif
Atsakyti
O man tūbelės formatas labiau prie širdies, tokias pakuotes vakar ir žiūrinėjau.

Mamile, kiek gramų ir kiek mokėjai už šį? Pirkti neketinu, bet orientaciniais tikslais domiuosi.
Vakar vienas CC sudomino, alebettačiau 30 svariukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 29, 10:34)
O man tūbelės formatas labiau prie širdies, tokias pakuotes vakar ir žiūrinėjau.

Mamile, kiek gramų ir kiek mokėjai už šį? Pirkti neketinu, bet orientaciniais tikslais domiuosi.
Vakar vienas CC sudomino, alebettačiau 30 svariukų doh.gif

nemokėjau, mėginuką gavau. Čia apie etude house CC. O Missha kiek kainavo einu į paypal pžiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 29, 10:34)

O man tai kelmas žino, neturiu jokių įsitikinimų pakuotės klausimu biggrin.gif Turiu Misha raudoną - man gerai, turiu Skin 79 tokį - irgi gerai smile.gif Man kas patinka, kad kai išspaudi per daug krempudros, tai gali jos nesunaudot, uždengi dangteliu, o kai atidarai kitą rytą - joks ne išdžiūvęs!
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 29, 10:58)
O man tai kelmas žino, neturiu jokių įsitikinimų pakuotės klausimu biggrin.gif Turiu Misha raudoną - man gerai, turiu Skin 79 tokį - irgi gerai smile.gif Man kas patinka, kad kai išspaudi per daug krempudros, tai gali jos nesunaudot, uždengi dangteliu, o kai atidarai kitą rytą - joks ne išdžiūvęs!

Negaliu pakęst išspausto ir palikto kremo - viena mano bamblė taip daro, ir nesupranta, ko siuntu lotuliukas.gif
Tūbelė man patogu, nes daugmaž matyti, kiek peimonės liko, be to - patogu nešiotis, aš juk kaip sraigė su namuku, man viskas kuprinėn turi tilpt, BB vežiojuos į sportus, turiu darbe, ir namie.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 29, 11:05)
Negaliu pakęst išspausto ir palikto kremo - viena mano bamblė taip daro, ir nesupranta, ko siuntu lotuliukas.gif
Tūbelė man patogu, nes daugmaž matyti, kiek peimonės liko, be to - patogu nešiotis, aš juk kaip sraigė su namuku, man viskas kuprinėn turi tilpt, BB vežiojuos į sportus, turiu darbe, ir namie.

Taigi nesimato to išspausto biggrin.gif Jis dangteliu užspaustas biggrin.gif Blizgančiu! biggrin.gif

Šiaip seniai seniai, kai su priemonėm buvo bėdos, aš specialiai lašiuką pasidžiovindavau, ir naudodavau kaip concealerį kokiems spuogams maskuoti biggrin.gif Stipriau dengdavo biggrin.gif

Nu taip, tas, kad matyti, kiek liko, tūbelės pliusas. Ne tai, kad matyti, o gal greičiau jausti pagal lengvumą... Bet vis viena biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz patarima del BB 4u.gif

O is kur geriausia siustis ? Ebay ar is kazkurios parduotuves ? ax.gif rolleyes.gif

Ir kaip atsirenkate kremukus ? Vakar tiek prisiskaiciau apie veidui, paakiams, kad irgi galva susisuko. Kadangi naturalus, tai jie buna labai jau grieztai - jei sausai, tai sausai, o jei riebiai, tai riebiai. Bent jau as susidariau toki ispudi, kai gaminau kremukus. Mano sausa oda ir baisu, kad nenusipirkciau kokio, kuris labai sausina. O paakiams norisi ir kad su raukslemis pakovotu blush2.gif
Atsakyti