QUOTE(Noa @ 2013 05 29, 09:38)
Aha, bet aš ant Etude House supykus ir sakiau, kad nieko iš jų nepirksiu, ir visur negražiai juos pasiunčiau. Aišku, jie to nežino
Įdomu Misha CC
Ko gero bandžiau ir missha CC. Tik galvojau, kad jis BB. O čia rašo, kad 2013 naujas produktas BB, o skliaustuose CC. Jis branžiai odai, bet kaip supratau labiau sausai. Man taip pat kaip ir kiti BB, gal tik jaučiasi, kad prabangesnis.
čia jo aprašymas, verčiau su google vertėju...
Produkto aprašymas
: Triple spalvos kapsulės, kad smėlio kremas, kuris apima dėmės + atkuria pirminę odos tonas.
: CC kremas, kuris sukuria veido nesuteptą.
: Rusvai gelsva kremas - odos priežiūros efektas, kuris sukuria drėkina ir sveiką odą.
: Triple spalvos kapsulės - kai spalvos kapsulės pertraukos, sukuria natūralų toną, kuris atitinka originalią odos tonas.
: Vidinis Veido koordinavimo sistemą - Apima dėmės puikiai laikytis oda aiškiai be vienkartinės.
: Išorinis Veido koordinavimo sistema - Odos tonas korekcijos + dėmės korekcija + sklandžiai odos tekstūros sukūrimas.
: Pasiūlymai natūralumą ir subtilų apšvietimą be nelankstumą.
: SPF43 PA + + +
Šiandien gavau pilną pakuotę, ir man jo nereikia. Net nebandysiu, nes meėginuką bandžiau ir manau, kad man jau gana eksperimentuoti su BB ar CC. Gal ką sudomins? Jo kiekis didelis, bet ir kaina nemaža.
Papildyta:
QUOTE(kavenska @ 2013 05 29, 08:48)
Faustina, dėl BB - imkit Missha perfect cover B.B cream, tik gal numeriuką 21, šviesesnį, ir būsit laiminga, šis produktas visoms patiko.
Ne visoms
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 05 29, 09:47)
Ko supykai?
Mano pirmasis BB buvo Etude Houce Precious Minerals All Day Strong ar panašiai - tai kaip pirma meilė, nesibaigia jau metai, kasdien naudojamas
, vat ir į CC Etude House'o žiūrėjau, bet yra 2 numeriukai, Nr 1 - silky, Nr 2 - glowing, kažkaip neatsirenku, kuris man galėtų tikti. Blizgėti it Kalėdų eglė nenoriu, bet Nr 1 kažkodėl automatu atrodo, kad bus labai šviesus
Silk tikrai neblizgus, spalva balta, paskui oksiduojasi, bet tikrai nekrito į akis, kad per šviesi.