Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.) II

QUOTE(Nidulia @ 2013 05 29, 00:06)
Miaska, o kuom dar didesnis geris CC?

Tą ir mėginu išsiaiškinti g.gif
Kiek radau - tarsi tas CC, be maskavimo, dar ir balina, nuraukšlina, ir pan. Vienoje vietoje dar radau, kad jis prisitaiko prie odos spalvos - tepi, tepi, ir prisitaiko bigsmile.gif , o norint super duper tobulo maskavimo, ant CC galima užtepti BB bigsmile.gif
Beskaitydama visai susipainiojau wacko.gif

Va čia labai daug prirašyta, ir su paveiksliukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 28 gegužės 2013 - 23:17
Miaska, ar ne Kavianska turi CC Clever Cat ? Bet ji ji I zamiausia vieta, pagal savo reitingus, pastaciusi .
Ten taip ir prodyta, kad idealiam variantui, pirmiausia CC tepti o po to-BB.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 gegužės 2013 - 23:26
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 29, 00:22)
Miaska, ar ne Kavianska turi CC Clever Cat ? Bet ji ji I zamiausia vieta, pagal savo reitingus, pastaciusi .

Nepamenu mastau.gif

Ką pastebėjau, tai kad jų kur kas mažesnis pasirinkimas, lyginant su BB, ir didesnė kaina.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 29, 00:24)
Nepamenu mastau.gif

Ką pastebėjau, tai kad jų kur kas mažesnis pasirinkimas, lyginant su BB, ir didesnė kaina.

BB 1960 metais pradeti gaminti, tai jau "atmuse" ranka gerai biggrin.gif O CC-tik 2009 berods.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 29, 00:22)
Miaska, ar ne Kavenska turi CC Clever Cat ? Bet ji ji I zamiausia vieta, pagal savo reitingus, pastaciusi .
Ten taip ir prodyta, kad idealiam variantui, pirmiausia CC tepti o po to-BB.

Turiu, nepatinka, nes ir spalva labai šviesi, ir nemaskuoja nė velnio, manau reikėtų įsigyti normalesnį produktą, o ne už du dolcus pas kitajcus biggrin.gif , o gal net pas tarpininkes užsisakyti nuo birželio pasirodanti rinkoje D.D. kremą (Julep firmos) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 05 29, 00:24)

Aha, clever cat ypatingai " brangus", matyt jo kaina viską apie jį pasako.

Ir dar, Nidulia pastebėjo, aš neatkreipiau dėmesio, ant jo parašyta : color contro c.c. creaml. L raidė ne toj vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 29 gegužės 2013 - 07:07
Labas rytas,
Perskaiciau visa tema ir pasimeciau tarp informacijos gausos. smile.gif
Merginos, masciau paakiams imt sraigiu kremuka ir pasimeciau ar tiks sausai odai, patamsejusiems paakiams ir raukslytem mazint ? Ir jei taip,tai is kur geriau ji pirkt ' o gal koks kitas geriau ?
O del BB, tai visai nebezinau kas tiktu lietuvisko tipo odai ir sausai. Ana vasara laukiuosi,nebuvau sauleje, o sia irgi nelabai busiu,nes mazas vaikas, taigi tamsi idegusi nebusiu,tai ir BB netamsaus reikia.
Patarkite,labai prasau, ka pirkt ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 05 29, 08:08)
Merginos, masciau paakiams imt sraigiu kremuka ir pasimeciau ar tiks sausai odai, patamsejusiems paakiams ir raukslytem mazint ? Ir jei taip,tai is kur geriau ji pirkt ' o gal koks kitas geriau ?
O del BB, tai visai nebezinau kas tiktu lietuvisko tipo odai ir sausai. Ana vasara laukiuosi,nebuvau sauleje, o sia irgi nelabai busiu,nes mazas vaikas, taigi tamsi idegusi nebusiu,tai ir BB netamsaus reikia.
Patarkite,labai prasau, ka pirkt ?  4u.gif

Faustina, dėl BB - imkit Missha perfect cover B.B cream, tik gal numeriuką 21, šviesesnį, ir būsit laiminga, šis produktas visoms patiko.
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2013 05 29, 08:00)
o gal net pas tarpininkes užsisakyti nuo birželio pasirodanti rinkoje D.D. kremą (Julep firmos) 4u.gif
Papildyta:

jopst doh.gif , nesikeikiant prieš naujaką turbut ušmes EE kremą o jau ir vasarop 2014metu najiena FF lotuliukas.gif

klausimas ar turi tie CC kremas bent kiek spf, nes kiek žiurejau nu ant pakuotes ner jokios info g.gif
Papildyta:
QUOTE(kavenska @ 2013 05 29, 08:48)
Faustina, dėl BB - imkit Missha perfect cover B.B cream, tik gal numeriuką 21, šviesesnį, ir būsit laiminga, šis produktas visoms patiko.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2013 05 29, 08:48)

Arba jei labai šviesi oda ir nesideginsi imk Nr 13

user posted image

Aš tai dar renkuosi tarp šito ir Missha Signature Wrinkle Filler g.gif Ar pamažintų raukšles prie akių jis?
Atsakyti
pažiurejau įdeta nuorodą yra pasirodo ir su spf blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 28, 23:32)
Mergičkos, buvo klausimas apie CC, tik nemačiau atsakymo - nes nebuvo. Bandėt kuri? Aš irgi nutariau, kad jau galiu vienu leveliu palypėt iki CC, bet pas prekiautojus terandu tik tai, kad čia DAR didesnis gėris, nei BB. Nieko apie spalvas, maskavimą g.gif

Vakar tokio mėginuką gavau, tai iškart ir išbandžiau. Jis baltas, su kažkokiais spalvotais krisliukais, tepant rudėja. Visai nieko, odai malonu ir man geriau atrodo negu BB. Bet man BB netinka. Nesižiūri jie ant mano odos. Vakar bandžiau tepti šepetuku, tai geresnis vaizdas, negu rankom. Bet.... O šitas CC geriau negu bandyti BB. Na, nebent Lioele BB žalsvos spalvos kažkas panašau į šį CC. Jis irgi tepant keičia spalvą. Tik man rodos ten 3 in 1 , o šitas jau 8 in 1.
O CC pigutis Clever Cat tai visiškas niekalas.

user posted image
Atsakyti
Aha, bet aš ant Etude House supykus ir sakiau, kad nieko iš jų nepirksiu, ir visur negražiai juos pasiunčiau. Aišku, jie to nežino laugh.gif
Įdomu Misha CC mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 gegužės 2013 - 08:38