Julkanos, labia grazus veidas, nematau jokiu demiu, nors labia idemiai ziurejau. Tikrai gerai uzmaskuota. Cia kuriuo BB tepetes??
Julkanos, o man nebus per tamus Missha Perfect Cover BB Cream nr 23.
Reikia Miaskute susimedzioti:)
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 28, 18:36)
Julkanos, labia grazus veidas, nematau jokiu demiu, nors labia idemiai ziurejau. Tikrai gerai uzmaskuota. Cia kuriuo BB tepetes??
O tu nemėginai palaukt? Nežinau, kas ten jiems pasidaro, bet per kiektai laiko jie kažkaip labiau prisitaiko prie odos
Šiaip aš esu šviesiaodė, visada perku šviesiausią įmanomą variantą, tai man tas 23 irgi vos vos... Iš pradžių, o paskui kažkaip supadorėja. Bet aš jį pasilikau vasarai, po atostogų O prieš atostogas, manau sau, bus gerai skin 79, jis šviesesnis. Nors gal Misha 21 būt dar geriau...
Tai nr 23 jumi per tamsus?
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 28, 19:00)
Tai nr 23 jumi per tamsus?
Nu taip... Iš bėdos nieko, bet geriau būt šviesesnis. Va įdegus bus labai gerai, o dabar imčiau šviesesnį. Vienu.
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 28, 18:36)
missha perfekt cover nr 23 esu tamsaus gymio tai mane išbalina, su 21 man muša rožinis atspalvis , dar reikia nepamiršti fotošopo efekta nuotraukose, realybei turputi prasčiau atrodo
QUOTE(julkanos @ 2013 05 28, 19:58)
missha perfekt cover nr 23 esu tamsaus gymio tai mane išbalina, su 21 man muša rožinis atspalvis , dar reikia nepamiršti fotošopo efekta nuotraukose, realybei turputi prasčiau atrodo
Nukoviau as ta Misa 23 ir pas ziviliux uzsakiau grybuku megineliu:)
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 28, 19:04)
kur misha radot?
QUOTE(Veti @ 2013 05 28, 17:16)
Merginos, kur naudojat gse, man jis labai patiko, noreciau dar placiau pritaikyt.
Man jis puikiai valo kalkiu nuosedas, riebalu nevalo, plaunam nosis visa seimyna, i indaplove pilu, labai gerai isplauna zuvies kvapa is visu indu.
Gal esat isbande kazka kita?
Man jis puikiai valo kalkiu nuosedas, riebalu nevalo, plaunam nosis visa seimyna, i indaplove pilu, labai gerai isplauna zuvies kvapa is visu indu.
Gal esat isbande kazka kita?
MD isparduotuveje (Mano drabuziai) Cia Julkanos aciu , ji surado ir man uzrode o as operatyviai nuciupau:)
Tai jau laiminga kaip rublis
Papildyta:
QUOTE(julkanos @ 2013 05 28, 20:21)
lauksim atsiliepimu, o avataras gerulis pati dar atsidžiaugt negaliu (мое внутреннее Я )
Kietas toks - Nepodxodi-ubju, mne vsio pofigu
as is julkanos gavau daugybe visokio gerio, tai dabar laukiu kol nuputos sitas pilingas. labai fainai kutena veiduka tas putojimas, kaip burbuliukai kokie sprogineja ant odos atrodo
ir desiuos kaukele
ir desiuos kaukele
Sorry, kad ne i tema, bet nesusilaikiau.. Tik klipa pamacius iskilo pries akis visos sio skyrelio krasavicos po korejieciu ismoniu su balinimais ir t.t.
http://www.youtube.c...h?v=s2L7bARuMOY
http://www.youtube.c...h?v=s2L7bARuMOY
Mergičkos, buvo klausimas apie CC, tik nemačiau atsakymo - nes nebuvo. Bandėt kuri? Aš irgi nutariau, kad jau galiu vienu leveliu palypėt iki CC, bet pas prekiautojus terandu tik tai, kad čia DAR didesnis gėris, nei BB. Nieko apie spalvas, maskavimą
Miaska, o kuom dar didesnis geris CC?
Papildyta:
Va cia, pakankama gerai aprasyta CC ir skirtumas tarp BB
http://blog_asmakeup_com/?p=668
CC kremų sudėtyje daugiau medžiagų, kovojančių su odos senėjimo požymiais. Tokie kremai šiek tiek geriau maskuoja nei BB kremai.
Papildyta:
Va cia, pakankama gerai aprasyta CC ir skirtumas tarp BB
http://blog_asmakeup_com/?p=668
CC kremų sudėtyje daugiau medžiagų, kovojančių su odos senėjimo požymiais. Tokie kremai šiek tiek geriau maskuoja nei BB kremai.